ελληνική μουσική
    829 online   ·  210.833 μέλη

    Lianne La Havas: Bρετανίδα, με γονείς μουσικούς. Έλληνας ο πατέρας και Τζαμαϊκανή η μητέρα. Ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά με τη μουσική όταν της χάρισε ο πατέρας της ένα keyboard στα 7 της χρόνια. Ήταν 11 χρονών όταν έγραψε το πρώτο της κομμάτι που δεν κατάφερε να το παίξει πριν μάθει κιθάρα στα 18 της.

    Viva La Havas!

    Παρασκευή 14 Δεκ 2012

    H ταλαντούχα 23χρονη τραγουδίστρια, συνθέτρια και κιθαρίστρια Lianne La Havas έχει κλέψει τις εντυπώσεις από το ξεκίνημά της και όχι τυχαία αφού η ιδιαίτερη χροιά της φωνής της, η εκφραστικότητα και η ερμηνεία της σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή εμφάνισή της μαγνητίζουν τα φώτα της δημοσιότητας.

    Viva La Havas!

    Bραβεύτηκε στο Sounds για το 2012 του BBC. Το δισκογραφικό της ντεπούτο Is Your Love Big Enough? που κυκλοφόρησε στις 9 Ιουλίου έχει ήδη πάρει την πρωτιά για το 2012 σε πωλήσεις στο iTunes, απέσπασε το βραβείο Mercury 2012 και έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα κορυφαία άλμπουμ της χρονιάς στο σύνολο και όχι μόνο των πρωτοεμφανιζόμενων. Παραγωγός της εξαιρετικής αυτής δουλειάς είναι ο Matt Hales.

    Στα κομμάτια που ερμηνεύει η Lianne La Havas υπάρχουν επιρροές από Jazz μουσική, folk, R&B και Rock. Γίνεται ένα αρμονικό πάντρεμα διαφορετικών μουσικών στοιχείων που σε μεταφέρουν από τη ρυθμική Soul στην ακουστική μπαλάντα. Τα κιθαριστικά ακούσματα, ο αισθαντικός στίχος, ο ρυθμός και η υπέροχη φωνή της Lianne La Havas παρασύρουν σε ένα κύμα ενθουσιασμού τον ακροατή που θέλει να φωνάξει: Viva la Havas!

    Υ.Σ. Ελπίζουμε και στη συνέχεια να μας χαρίσει μόνο υπέροχες μουσικές στιγμές ... το σίγουρο είναι ότι θα την παρακολουθούμε. Enjoy!


    Πηγή: telegraph.co.uk, nonesuch.com


    Tags
    Μουσικά Είδη:JazzRockSoulΜουσικά Όργανα:κιθάραΜουσική Εκπαίδευση:ρυθμός



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε