ελληνική μουσική
    617 online   ·  210.828 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Συνεργασία Katrina Velarde με τον μουσικοσυνθέτη Ευάγγελο Πιτσιλαδή

    Μία από τις πιο σημαντικότερες νέες φωνές των Φιλιππινών, η Katrina Velarde, 18 ετών, ξεκινάει συνεργασία με τον Ευάγγελο Πιτσιλαδή, σπουδαίο μουσικοσυνθέτη των δεκαετιών '60, '70 με πάνω από 800 τραγούδια με τους Olympians, Σταμάτη Κόκκοτα, Βίκυ Μοσχολιού, Ρένα Κουμιώτη, Γρηγόρη Μπιθικώτση και άλλους και τη μουσική υπόκρουση σε πάρα πολλά σίριαλ, όπως η Κραυγή των Λύκων του Νίκου Φώσκολου με την Μαρία Αλιφέρη, Τυχεροί και Άτυχοι, και Αναδυομένοι του Γρηγόρη
    Ξενόπουλου με τη Νόρα Βαλσάμη.

    Συνεργασία Katrina Velarde με τον μουσικοσυνθέτη Ευάγγελο Πιτσιλαδή

    Κυριακή 06 Ιαν 2013

    Μία από τις σημαντικότερες και γνωστότερες επιτυχίες του Ευάγγελου Πιτσιλαδή αποτελεί το Ανάμνησις (το καλοκαίρι μαζί πηγαίναμε στην αμμουδιά), που ερμήνευσαν ο Toni Pinelli και οι Olympians και έχει βραβευθεί με 2 χρυσούς δίσκους και έναν πλατινένιο:



    Πρόσφατα, ο Ευάγγελος Πιτσιλαδής ανακάλυψε το ταλέντο και τις ικανότητες της Katrina και από τον Απρίλιο του 2013 αναλαμβάνει παραγωγός της και την προώθησή του ρεπερτορίου της στην παγκόσμια αγορά.

    Από την άλλη, η Katrina Velarde συμμετείχε σε διαγωνισμούς τραγουδιού από την ηλικία των 9 ετών και έχει κερδίσει πλήθος βραβείων στη Μανίλα. Η Katrina υπήρξε μέλος του γυναικείου συγκροτήματος New Born Divas, με έδρα τη Μανίλα, με το οποίο συγκρότημα έλαβε μέρος σε πλήθος εκδηλώσεων στις Φιλιππίνες. Επίσης, έχει λάβει μέρος στο τελευταίο X-Factor των Φιλιππίνων ως μέλος του γυναικείου συγκροτήματος A.K.A.JAM που αποτελείται από 6 κοπέλες, των οποίων τα αρχικά αποτελούν και τον τίτλο του συγκροτήματος.



    H παραγωγή που έχει αναλάβει ο Ευάγγελος Πιτσιλαδής, ο οποίος θα κάνει και τις ενορχηστρώσεις, θα αποτελείται από έναν κεντρικό πυρήνα διασκευών διεθνών επιτυχιών και νέων τραγουδιών γραμμένων ειδικά για τη φωνή της Katrina Velarde. Σε κάθε χώρα που θα κυκλοφορεί η παραγωγή αυτή θα προστεθούν και διασκευές από γνωστά τραγούδια της κάθε χώρας.

    Τέλος, ο Ευάγγελος Πιτσιλαδής θα αναλάβει την παραγωγή των video clips των τραγουδιών.





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε