ελληνική μουσική
    453 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Billboard 2013: O Prince τιμώμενος καλλιτέχνης!

    Τα μουσικά βραβεία Billboard επιστρέφουν την Κυριακή 19 Μαίου 2013, στο Las Vegas και κατά την διάρκεια του live που θα διεξαχθεί στο MGM Grand Garden Arena, τιμώμενος καλλιτέχνης θα είναι ο θρυλικός Prince.

    Billboard 2013: O Prince τιμώμενος καλλιτέχνης!

    Σάββατο 19 Ιαν 2013

    Ο “Artist” θα τιμηθεί με το βραβείο Billboard Icon Award και οι διοργανωτές υπόσχονται κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, μια αξέχαστη βραδιά την παραγωγή της οποίας, έχει αναλάβει ο Don Mischer ενώ χορηγός είναι η αυτοκινητοβιομηχανία Chevrolet.

    Ο ερμηνευτής του εξαιρετικού μεταξύ άλλων κομματιών "Purple Rain", ακολουθεί την ίδια διαδρομή με το είδωλο Stevie Wonder που τιμήθηκε στα βραβεία Billbord το 2012. Ο Αμερικανός Prince Rogers Nelson, γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου του 1958 είναι τραγουδιστής, συνθέτης, μουσικός και ηθοποιός. Κατά την διάρκεια της καριέρας του μετράει 10 πλατινένια album και 30 singles του μπήκαν στα Top 40.

    Ο Prince έχει δικό του studio ηχογράφησης, γράφει την μουσική, κάνει την παραγωγή και παίζει σχεδόν όλα ή και όλα τα μουσικά όργανα στις παραγωγές του. Αυτό το διάστημα είναι σε περιοδεία στις εμφανίσεις του περιλαμβάνει ενδεικτικα: Dubai, Νέα Υόρκη, Τορόντο, Ευρώπη, Καναδά και Αυστραλία.


    To 2012, στα Billbord's η Adele κέρδισε 12 συνολικά βραβεία μεταξύ των οποίων τα: Top Artist, Pop Artist και Female Artist. Στο show αυτό πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από15 live εμφανίσεις, από μεγάλα ονόματα στη μουσική όπως οι Katy Perry, Kelly Clarkson και Usher.

    Τα αποτελέσματα των βραβείων Billbord, βγαίνουν από ένα πλήθος δεδομένων που τίθονται υπό επεξεργασία και αντανακλούν τον τρόπο που οι fan αλληλεπιδρούν στα μουσικά δρώμενα. Στο μκροσκόπιο του Billboard μπαίνουν πωλήσεις album και track downloads, ραδιοφωνικός χρόνος, περιοδείες, δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Twitter, Vevo, Youtube, Spotify και άλλοι διαδικτυακοί μουσικοί προορισμοί. Αυτές οι μετρήσεις γίνονται σε ετήσια βάση από το Billboard και τους συνεργάτες του στη διαχείριση δεδομένων όπως η Nielsen Entertainment και η Next Big Sound. Η περίοδος καταμέτρησης των στοιχείων είναι από 27/2/2012-24/2/2013. Οι καλύτεροι καλλιτέχνες θα διακριθούν από ένα πλήθος μουσικών ειδών όπως: R&B, Rap, Pop, Country, Rock, Latin και Alternative.

    Billboard 2013: O Prince τιμώμενος καλλιτέχνης!


    Πηγές: Billboard.com, concertboom.com





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #26463   /   19.01.2013, 21:04   /   Αναφορά

    Πολλοί λένε οτι ήταν το "αντίπαλο δέος" του Michel Jakson..... εγώ λέω οτι είναι απλά ένας σπουδαίος καλλιτέχνης.

    #26464   /   19.01.2013, 23:12

    Πάντα μου θυμίζει υπέροχες χορευτικές στιγμές... kiss! :)