ελληνική μουσική
109 online   ·  203.991 μέλη


αρχική > e-Περιοδικό > Live Reviews

Φωτορεπορτάζ: Penny & The Swingin' Cats στην Αυλαία!

Η απόδειξη πως όταν περνάει πρώτα καλά ο καλλιτέχνης, περνάει ακόμα καλύτερα το κοινό! 

Φωτορεπορτάζ: Penny & The Swingin

Γράφει η Δέσποινα Κ. (despinakontogianni)122 άρθρα στο MusicHeaven
Δημιουργία κι αναζήτηση. Διεύρυνση των μουσικών (κι όχι μόνο) οριζόντων, με σκοπό την αυτοπραγμάτωση. Retromaniac, cinemaholic, joker, smoker, a midnight toker too (xP). Σε συνεχή προσπάθεια απόκτησης τίτλου σπουδών.  Βυζαντινή Μουσική: Loa...
Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου 2013

Πώρωση.

Είναι η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό, όταν θυμάμαι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Κέφι. Χρώματα. Διάθεση.

Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσα να βρω πολλές λέξεις, αλλά καμία δε με καλύπτει! Κι όσο καλό review και να κάνει κανείς, πιστεύω πως το live δεν μπορεί να αντικατασταθεί. 

Η Πέννυ, γενικότερα είναι ένα πλάσμα χαρούμενο, που σου φτιάχνει το κέφι κι άψογη στη δουλειά της. Ε, λοιπόν, νομίζουμε όλοι πως έφτασε η ώρα της. Η ώρα αυτού του κοριτσιού και της επίσης κεφάτης μπάντας της, να "νιαουρίσουν" στον πρώτο τους προσωπικό δίσκο. Όπως μας είπαν, αφού μας παρουσίασαν δουλειά τους από 'κει, θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. 

Διασκευές από περασμένες δεκαετίες, τότε που ο κόσμος έβγαινε έξω για να χορέψει και να τραγουδήσει, όλοι αισθανόντουσαν νέοι και ζούσαν για τη στιγμή. '60s, '50s, Swing, Rock 'n' roll (πολύ Rock 'n' roll), Jazz, λίγο απ' όλα! 

Ο Γιώργος Ζερβός στην κιθάρα, δεν έκανε καθόλου διάλειμμα και, ειλικρινά, "τα έδωσε όλα"! Ήταν πάνω στη σκηνή, από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν έχασε στιγμή επικοινωνία με το κοινό, και μας τρέλανε όλους. Μας τρέλανε με το να κινείται ανάμεσά μας και να κάνει τα δικά του, με τη δυναμικότητα, με το "ανεξάντλητό" του και με την πώρωση που ανέφερα πριν. 

Φωτορεπορτάζ: Penny & The Swingin
Φωτορεπορτάζ: Penny & The Swingin
Φωτορεπορτάζ: Penny & The Swingin

Η Πέννυ μας έφερε στο μυαλό αρτίστες που συναντά κανείς σε ασπρόμαυρα λευκώματα, με τούλι στο μαλλί, περίεργα λαμέ, μπαγέτα παντού. Τράβαγε τα βλέμματα. 

Φωτορεπορτάζ: Penny & The Swingin
Φωτορεπορτάζ: Penny & The Swingin
Φωτορεπορτάζ: Penny & The Swingin
Φωτορεπορτάζ: Penny & The Swingin

Φύγαμε ξεθεωμένοι από το χορό, ψιλοϊδρωμένοι και με γλυκά μεθυσμένα χαμόγελα!

Αν είστε από τους τύπους που σκέφτεστε που θα πάτε, κάπου με ποτό, κάπου με χορό, κάπου με εκπλήξεις... ε, αυτό θα είναι ένα από τα lives των Penny & The Swingin' Cats.

Εγγύηση. 

Φωτορεπορτάζ: Penny & The Swingin


Tags
Μουσικά Είδη:JazzRockSwingΜουσικά Όργανα:κιθάρα


Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!


σχόλια (0)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτεΣχόλια από άλλες δημοσιεύσεις