ελληνική μουσική
338 online   ·  204.009 μέλη


αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Άννα & Τάκης Μπουρμάς για την αλληλεγγύη στη Νέα Σμύρνη

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου ώρα 22:00, η Άννα Μπουρμά, ο Τάκης Μπουρμάς και ο Γιάννης Ακτύπης, υποστηρίζουν την Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης και τις δράσεις αλληλεγγύης για τους κατοίκους, σ' ένα ακουστικό πρόγραμμα με ελεύθερη είσοδο.

Άννα & Τάκης Μπουρμάς για την αλληλεγγύη στη Νέα Σμύρνη

Γράφει ο Χάρης Αρώνης (AR-On)26 άρθρα στο MusicHeaven
Τα τραγούδια: ο "Λύκος της ψυχής μου" (στίχοι - άλμπουμ "Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν", Magic de Spell, Eros Music) και το "Που γυρνάς" (στίχοι+μουσική - άλμπουμ "Σπασμένα ρολόγια", Νίκος Μαϊντάς, Impact Music), ήταν οι μόνες εξαιρέσεις τρ...
Παρασκευή 08 Φεβρουαρίου 2013

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης

Ελευθερίου Βενιζέλου 12 στη στάση του ΤΡΑΜ Αιγαίου

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΩΡΑ 22:00

Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων έχουν δημιουργήσει την εργατική λέσχη Ν. Σμύρνης όπου κάνουν δωρεάν μαθήματα από όλες τις τέχνες και τις ειδικότητες και καλύπτουν τις ανάγκες μαθητών που δεν μπορούν να πληρώσουν τα μαθήματα τους.

Τα τελευταία χρόνια καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες 15 άπορων οικογενειών και σε λίγο καιρό θα δημιουργήσουν και το δωρεάν ιατρείο όπου θα εξετάζονται παιδιά και ενήλικες χωρίς καμία επιβάρυνση, ενώ θα παρέχονται και τα αναγκαία φάρμακα δωρεάν.

Το Σαββάτο 9/2/2013 η Άννα Μπουρμά με τον πατέρα της συνθέτη Τάκη Μπουρμά και τον πιστό της κιθαρίστα Γιάννη Ακτύπη θα κάνουν ένα ακουστικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τραγούδια από τον προσωπικό της δίσκο Τα Ρόδα Της Αυλής, καθώς και άλλα γνωστά και αγαπημένα.

Κιθάρα κλασσική : Tάκης Μπουρμάς

Κιθάρα ακουστική : Γιάννης Ακτύπης

Φωτογραφία (αφίσας) : Σταυρούλα Κοντοστάθη

Εικαστική επιμέλεια ( graphics) : Nικόλας Αθανασόπουλος

Άννα & Τάκης Μπουρμάς για την αλληλεγγύη στη Νέα Σμύρνη


Tags
Καλλιτέχνες:Τάκης Μπουρμάς


Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!


σχόλια (0)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτεΣχόλια από άλλες δημοσιεύσεις