ελληνική μουσική
    762 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    David Bowie: Κυκλοφόρησε μόλις και 2ο κομμάτι του καινούργιου του άλμπουμ!

    Τον προηγούμενο μήνα κατάφερε να ξαφνιάσει (ευχάριστα) τους πάντες με την κυκλοφορία του καινούργιου του single μέσω διαδικτύου μαζί με την υπόσχεση ότι θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα περισσότερη μουσική. Τώρα ο David Bowie δίνει στη δημοσιότητα το δεύτερο ακόμα πιο Rock κομμάτι του, που συνοδεύεται από ένα πραγματικά εντυπωσιακό video clip.

    David Bowie: Κυκλοφόρησε μόλις και 2ο κομμάτι του καινούργιου του άλμπουμ!

    Τετάρτη 27 Φεβ 2013

    To ολοκαίνουργιο single με τίτλο The Stars (Are Out Tonight) μαζί με το συνοδευτικό του video κυκλοφόρησε πριν από 2 μόλις μέρες μέσα από τους δημοσιογραφικούς κύκλους. Για τον Bowie είναι η επιστροφή στην Alternative Rock και η συνέχεια του προηγούμενου κομματιού που κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα περίπου με τίτλο Where Are We Now?. Μας δίνει με τον τρόπο του άλλη μια γεύση από τους μουσικούς δρόμους που περπάτησε ο θρύλος της Βρετανίας τα τελευταία χρόνια.

    Το νέο video clip είναι σε σκηνοθεσία Floria Sigismondi και λήψεις του Jeff Cronenweth, αποτυπώνει τον David Bowie και την συγκλονιστική Tilda Swinton ως ένα τυπικό μεσήλικο παντεμένο ζευγάρι. Στην αρχή του video επισκέπτονται ένα super market όπου ο Bowie κοιτάζει ένα κουτσομπολίστικο περιοδικό με τίτλο “Pantheon.” Η ζωή τους αναστατώνεται από την έλευση δύο ανδρόγυνων "celebrities," που τους υποδύονται οι Andrej Pejic και Saskia De Brauw. Οι φαν του David Bowie θα τον αναγνωρίσουν στο εξώφυλλο του περιοδικού στην πάνω δεξιά γωνία όπου είναι σε νεαρή ηλικία από την ταινία του 1976 The Man Who Fell To Earth.

    Ο Bowie απείχε από την δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια και δεν είχε κυκλοφορήσει κάποια δισκογραφική δουλειά την τελευταία δεκαετία. Αυτό άλλαξε στις 8 Ιανουαρίου -με αφορμή τα 66α γενέθλιά του- όταν έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο ένα νέο του κομμάτι με το σχετικό του video clip. Η Λονδρέζικη εφημερίδα The Times περιέγραψε το Τhe Next Day ως ένα καθαρόαιμο και δυναμικό Rock album.

    Την εποχή των social media, δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί ως αξιοθαύμαστο το πως ο Bowie και η ομάδα του κατάφεραν να κρατήσουν όλο το project μυστικό σχεδόν μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν την επίσημη κυκλοφορία του κάθε σταδίου. Ακόμα δυστυχώς κάποια νέα σχετικά με το εάν ο Λευκός Δούκας θα κάνει κάποια περιοδεία για το νέο του άλμπουμ δεν υπάρχουν. 

    Πηγή: billboard.com

    Y.Σ. Το κομμάτι είναι απλά εξαιρετικό... θα είναι χαρά μας να διαβάσουμε και τις δικές σας εντυπώσεις! :)


    Tags
    Μουσικά Είδη:Alternative RockRockΚαλλιτέχνες:David Bowie



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε