ελληνική μουσική
343 online   ·  204.066 μέλη


αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Τα τραγούδια του πατέρα μου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Το Σάββατο 16 Μαρτίου, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, θα εμφανιστούν οι Χάρης Βαρθακούρης, Στέλιος Διονυσίου, Δημήτρης Κόκοτας και Γρηγόρης Μπιθικώτσης σε μια νοσταλγική μουσική παράσταση.

Τα τραγούδια του πατέρα μου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr 938 άρθρα στο MusicHeaven
Επίσημο account του MusicHeaven...
Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

"Τα τραγούδια του πατέρα μου"

Σάββατο 16 Μαρτίου

 

"Τα τραγούδια του πατέρα μου" είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που θα παρουσιάσουν οι απόγονοι των τεσσάρων μεγάλων τραγουδιστών που σφράγισαν το ελληνικό τραγούδι.

Οι τέσσερις νέοι ερμηνευτές θα πραγματοποιήσουν μια αναδρομή στα πιο αγαπημένα τραγούδια των σπουδαίων πατεράδων τους και στην ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

 

Οι Χάρης Βαρθακούρης, Στέλιος Διονυσίου, Δημήτρης Κόκοτας και Γρηγόρης Μπιθικώτσης δημιούργησαν αυτό το σχήμα με στόχο να αναδείξουν με τον δικό τους τρόπο τραγούδια που ερμήνευσαν τέσσερις μεγάλες φωνές: ο Γιάννης Πάριος, ο Στράτος Διονυσίου, ο Σταμάτης Κόκοτας και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

 

Τραγούδια που ταυτίστηκαν με τη μουσική πραγματικότητα της νεότερης Ελλάδας, έγιναν κλασσικά και αγαπήθηκαν όπου υπάρχουν Έλληνες, όπως «Κάντε υπομονή», «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», «Γιε μου», «Πιο καλή η μοναξιά» και πάρα πολλά άλλα, θα ακουστούν στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου αυτό το Σάββατο.

 

Αυτές θα είναι οι τελευταίες παραστάσεις επί Αθηναϊκού εδάφους λίγο πριν οι τέσσερις φίλοι ξεκινήσουν την περιοδεία τους σε Αφρική, Νότιο και Βόρειο Αμερική και Καναδά.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο,

Λ. Συγγρού 143,

Νέα Σμύρνη, Αθήνα

τηλ: 210 93 15 600
Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!


σχόλια (0)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτεΣχόλια από άλλες δημοσιεύσεις