ελληνική μουσική
    422 online   ·  210.814 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Before the End: Comes of Age. Νέο documentary για τον Jim Morrison!

    Ξεκίνησε η παραγωγή του δραματοποιημένου ντοκυμαντέρ στο οποίο θα ξαναζωντανέψει στην μεγάλη οθόνη, η ιστορία του θρύλου της Rock Jim Morrison από τα νεανικά του χρόνια μέχρι και τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

    Before the End: Comes of Age. Νέο documentary για τον Jim Morrison!

    Σάββατο 16 Μαρ 2013

    H ολοκαίνουργια παραγωγή που μόλις ξεκίνησε, έχει στόχο να τιμήσει την μνήμη του μοναδικού Jim Morrison. Ο τίτλος του δραματοποιημένου φίλμ είναι Before the End: Jim Morrison Comes of Age και θα ρίξει φως στα τελευταία χρόνια της ζωής του τραγουδιστή των Doors.

    Τα χρόνια που εξετάζονται ξεκινούν από την νεαρή ηλικία του Morrison πολύ πριν από τους Doors, και παρουσιάζοντουν έναν πολύ δημιουργικό άνθρωπο που εξελίχθηκε σε κορυφαίο Rock star στην πορεία και φτάνουν μέχρι και τον πρώιμο θάνατο του στην ηλικία των 27 ετών τον Ιούλιο του 1971.

    Before the End: Comes of Age. Νέο documentary για τον Jim Morrison!

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δωθεί στον τύπο το Before the End: Jim Morrison Comes of Age θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με την οικογένεια και τους φίλους του Morisson, συμπεριλαμβανομένου του αδερφού του Andy Morrison, του Gareth Blyth που ήταν ο roadie των Doors, του συγκατοίκου του στο FSU Bryan Gates και από πολλούς ακόμα.

    Ιστορίες, αφηγήσεις, παλιά αποσπάσματα από ταινίες με ιδιωτικές οικογενειακές στιγμές που δεν έχουν ξαναβγεί στην δημοσιότητα αλλά και ακυκλοφόρητες φωτογραφίες θα συνθέσουν το παζλ της ζωής του Morrison. Ενός ειδώλου που αποθεώθηκε στα χρόνια της δόξας του από αναρίθμητους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Επικεφαλής του συγκεκριμένου project είναι η εταιρεία παραγωγής Z-Machine.

    Before the End: Comes of Age. Νέο documentary για τον Jim Morrison!
     


    Για τον Morrison και τους Doors έχει ήδη παραχθεί ένας σημαντικός αριθμός από ντοκυμαντέρ και ταινίες. Πρόσφατο παράδειγμα είναι και το Mr. Mojo Risin': The Story of L.A. Woman, ένα film σχετικά με το τελευταίο άλμπουμ των Doors με τον Morrison – που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2012.

    Πηγή: rollingstone.com, cinemablend.com


    Tags
    Μουσικά Είδη:Rock



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε