ελληνική μουσική
    534 online   ·  210.842 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Η Madonna κατηγορήθηκε για παραβίαση του νόμου στη Ρωσία.

    H Pop star δεν είχε μαζί της όπως θα έπρεπε την κατάλληλη άδεια (visa) που χρειαζόταν για να υλοποιήσει συναυλία και κατηγορείται μεταξύ άλλων για απόκρυψη κερδών με στόχο την μη απόδοση φόρων.

    Η Madonna κατηγορήθηκε για παραβίαση του νόμου στη Ρωσία.

    Τετάρτη 24 Απρ 2013

    Η Madonna κατηγορήθηκε από ένα Ρώσο νομικό, τον Vitaly Milonov για παραβίαση των φορολογικών και μεταναστευτικών νόμων που είναι σε ισχύ αυτή τη στιγμή στη χώρα, μετά από την διοργάνωση ενός μη-φιλανθρωπικού concert που διοργάνωσε η βασίλισσα της ποπ στο St. Petersburg. Είχε εκδώσει visa με λάθος αιτιολόγηση, και εξαιτίας αυτού δεν απόδωσε τους νόμιμους φόρους από το ποσό που συνολικά εισέπραξε.

    Η Madonna κατηγορήθηκε για παραβίαση του νόμου στη Ρωσία.

    Οι κατηγορίες έρχονται 8 μήνες μετά την υλοποίηση της συναυλίας της Madonna, στην πόλη που είναι γνωστή για τις αθλητικές και τις μουσικές της διοργανώσεις το Peterburgsky. Ο νομικός Vitaly Milonov, δήλωσε στον τύπο ότι δεν του αρέσει κάποιος να συγκεντρώνει τα χρήματα του Ρώσικου λαού και να μην αποδίδει στο κράτος τους νόμιμους φόρους που του αναλογούν, συμπληρώνοντας ότι η Madonna τζίραρε 1.1 εκατομμύρια δολάρια σε αυτή την συναυλία.

    Αυτό που μένει είναι να αποφανθεί η δικαιοσύνη αν τελικά η Madonna παραβίασε ή όχι τους νόμους, προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει κάποια επίσημη δήλωση για την υπόθεση. Το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών, υποστηρίζοντας τους ισχυρισμούς του Milonov για την λανθασμένη έκδοση της visa αναφέρει ότι η Madonna δήλωσε μία είσοδο στη χώρα και έβγαλε τρίμηνη visa με την αιτιολογία της πρόσκλησης από το Υπουργείο Πολιτισμού. Με τον τρόπο αυτό όπως αναφέρει το Υπουργείο περιορίζει τον σκοπό της επίσκεψής της σε “πολιτισμικές σχέσεις” αντί για τον πραγματικό που είναι η διοργάνωση και υλοποίηση μιας συναυλίας με εμπορικούς σκοπούς όπου και απαιτείται η έκδοση άδειας εργασίας. 

    Πηγή: rollingstone.com


    Tags
    Μουσικά Είδη:PopΚαλλιτέχνες:Madonna



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε