ελληνική μουσική
    496 online   ·  210.839 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Springsteen και Pete Seeger τα νέα μέλη της Ακαδημίας Τέχνης & Επιστήμης!

    O Bruce Springsteen και θρύλος της folk μουσικής Pete Seeger είναι τα νεώτερα μέλη της Ακαδημίας Τέχνης & Επιστήμης. Στην εκλεκτή λίστα των 198 συνολικά νέων μελών της ακαδημίας για το 2013 συμπεριλαμβάνονται ακόμα και οι Herbie Hancock, Robert De Niro βρίσκονται. 

    Springsteen και Pete Seeger τα νέα μέλη της Ακαδημίας Τέχνης & Επιστήμης!

    Παρασκευή 26 Απρ 2013

    Οι Bruce Springsteen και Pete Seeger είναι ανάμεσα στα 198 νέα μέλη που εκλέχθηκαν από την Αμερικάνικη Ακαδημία Τέχνης και Επιστήμης για το 2013. Κάθε χρόνο η Ακαδημία επιλέγει άτομα που ξεχωρίζουν για το έργο τους από μια μεγάλη λίστα υποψηφίων που δραστηριοποιούνται σε ένα εκτενές εύρος από τομείς, όπως: μαθηματικά, φυσική, βιολογία, ιατρική, φιλανθρωπία, ανθρωπισμό, επιχειρηματικότητα, κυβερνητικούς παράγοντες, δημόσια διοίκηση και τέχνη.

    Οι Springsteen και Seeger είναι δύο από τα εννέα συνολικά άτομα που επιλέχθηκαν στην κατηγορία "Performing Arts – Criticism and Practice", μια ομάδα που περιλαμβάνει επίσης τους Herbie Hancock, Robert De Niro και Sally Field. Η απονομή της φετινής λίστας των εκλεκτών, θα γίνει στην έδρα της Ακαδημίας που βρίσκεται στο Cambridge στην Μασαχουσέτη τον Οκτώβριο του 2013.


    Ο Springsteen, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα μισά περίπου της περιοδείας του με τίτλο Wrecking Ball στην κεντρική Ευρώπη, ο Boss συμμετείχε και στην τελευταία δουλειά του Seeger με τίτλο A more perfect union που κυκλοφόρησε το προηγούμενο φθινόπωρο. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν ξαναεμφανιστεί μαζί στη σκηνή στο παρελθόν. Το 2006 ο Springsteen κυκλοφόρησε ένα δίσκο-αφιέρωμα στο θρύλο της folk μουσικής, το We Shall Overcome: The Seeger Session.

    Springsteen και Pete Seeger τα νέα μέλη της Ακαδημίας Τέχνης & Επιστήμης!

    Πηγή: rollingstone.com


    Tags
    Καλλιτέχνες:Bruce Springsteen



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε