ελληνική μουσική
    659 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Δεκάρι για το Alcohol is free!

    Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision 2013 στη σκηνή του Malmo Arena στη Σουηδία πριν από λίγο και δέκατη αλλά όχι καταϊδρωμένη ήρθε η Ελλάδα! Το επόμενο ραντεβού μας συνεπώς ανανεώνεται με το ίδιο αμείωτο κέφι και πολλά γαλόνια τρέλας για αυτό το Σάββατο στους τελικούς.

    Δεκάρι για το Alcohol is free!

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Παρασκευή 17 Μαΐ 2013

    Όλοι ήταν παρόντες στον δεύτερο ημιτελικό που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, για να δώσουν το παρόν και τον καλύτερό τους εαυτό: Ο Αγάθωνας, το μπαγλαμαδάκι και φυσικά το φοβερό μουστάκι του και οι γεμάτοι ενέργεια Koza Mostra. Φαίνεται ότι η ομάδα έχει δέσει για τα καλά και το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής δεν έχει απογοητεύσει τους υποστηρικτές τους.

    Πολύ ζωντάνια και κέφι επί σκηνής, ο κόσμος από κάτω να τους αποθεώνει με χειροκροτήματα, πολλές Ελληνικές σημαίες και σφυρίγματα. Τα πειράγματα στη σκηνή, οι εύστοχες χειρονομίες, οι μορφασμοί, τα ανανεωμένα χορευτικά μαζί με τα φωτεινά όργανα έδωσαν τις δικές τους πινελιές και ξεσήκωσαν τον κόσμο που συμμετείχε ενεργά. Alcohol is free! "Γειά μας!" είπε ο Αγάθωνας κλείνοντας με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο αυτή την εμφάνιση.

    H Ελληνική συμμετοχή βγήκε στην ένατη θέση και πήρε το εισιτήριο με το νούμερο δέκα για τους 58ους τελικούς της Eurovision 2013. Εμείς δεν έχουμε να ευχηθούμε τίποτε άλλο από μια καλή παρουσία και θέση. Alcohol is free...έλααααααααααααααα!


    Tags
    Καλλιτέχνες:Eurovision



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #27251   /   17.05.2013, 15:14   /   Αναφορά

    Δυο παρατηρήσεις:
    Όταν λέμε "δέκατη ήρθε η Ελλάδα" δεν εννοούμε σε κατάταξη, αλλά σε τυχαία ανακοίνωση του νικητή των ημιτελικών.
    Επίσης όταν λέμε "τελικός το άλλο Σάββατο" εννοούμε αύριο.


    Συντονιστείτε και καλή μας επιτυχία :)

    #27253   /   17.05.2013, 20:45

    ΕΤΣΙ! {#emotions_dlg.rockon}


    #27254   /   17.05.2013, 23:00   /   Αναφορά

    βάσει και των τραγουδιών που άκουσα..παρ'ολο που ομολογώ δε μου άρεσε αρχικά..προβλέπω 4η εως 6η θέση...χωρίς να αποκλείω και έκπληξη!. Μπράβο στα παιδιά..Για μένα ωστόσο..το καλύτερο τραγούδι είναι με διαφορά..της ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ{#emotions_dlg.clap}