ελληνική μουσική
    682 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    ΣΗΜΕΡΑ στις 22.00: Ο Μιχάλης Κλεάνθης ζωντανά στο Radio MusicHeaven

    Ο Μιχάλης Κλεάνθης, συνθέτης του τραγουδιού Λέω Λόγια που απέσπασε το 1ο Βραβείο στον Διαγωνισμό Τραγουδιού, αυτή την Πέμπτη ζωντανά στο Radio MusicHeaven, καλεσμένος του Jorge και της εκπομπής Μελωδρόμιο.

    ΣΗΜΕΡΑ στις 22.00: Ο Μιχάλης Κλεάνθης ζωντανά στο Radio MusicHeaven

    Τετάρτη 29 Μαΐ 2013

    Με ιδιαίτερη χαρά ο Jorge και η εκπομπή Μελωδρόμιο του Radio MusicHeaven, υποδέχονται τον Μιχάλη Κλεάνθη, αυτή την Πέμπτη 30/5, στις 22.00.

    Ο 1ος νικητής του Διαγωνισμού Τραγουδιού, με το σπουδαίο Λέω Λόγια, για μία περίπου ώρα, σε μια συνέντευξη που θα αφορά στη μουσική του διαδρομή, στην εμπειρία του από τους Διαγωνισμούς Τραγουδιού, στη γνώμη του για το MusicHeaven και στα επόμενά του βήματα.

    Στο τέλος του κειμένου μπορείτε να αφήσετε τις ερωτήσεις σας προς τον Μιχάλη Κλεάνθη. Ορισμένες από αυτές, ανάλογα και του διαθέσιμου χρόνου που θα έχουμε αλλά και της ποιότητάς τους, θα τις υποβάλλουμε στον καλεσμένο.


    Info
    Ο Μιχάλης Κλεάνθης στο Radio MusicHeaven - Συνέντευξη στον Jorge
    Πέμπτη 30 Μαΐου, 22.00
    Link για ακρόαση: radio.musicheaven.gr

    Βιογραφικό - Μιχάλης Κλεάνθης

    Ο Μιχάλης Κλεάνθης τραγουδάει και γράφει τραγούδια από παλιά. Στις μπουάτ "Απανεμιά", "Εσπερίδες", ένα φεγγάρι στο "Σταυρό του νότου". Από πέρσι έχει αναλάβει το τιμόνι του πλοίου στη μουσική σκηνή "ΒΑΤΡΑΧΟΙ". Εκεί παίζει τα τραγούδια που αγαπάει και τα "δικά του"...

    Έχει δύο προσωπικούς δίσκους ο πρώτος με τίτλο "στραγάλια στον κατήφορο" Και ο δεύτερος «Λέω Λόγια» μαζί με την Ερωφίλη Κλεάνθη, έναν σαν συνθέτης με τίτλο "νύχτα γυμνή" και δυο ανεπίσημες κυκλοφορίες " ταξιδεύοντας με το Μάνο" και "... ζωντανά στους βατράχους...".

    Γνώρισε τον Χατζιδάκι και συνεργάστηκε με τον Γιώργο Ζωγράφο, τον Νίκο Κυπουργό, τον Γιάννη Αργύρη, τον Πάνο Κατσιμίχα, τον Γιάννη Νικολάου, τον Σταμάτη Μεσημέρη και άλλους.

    Έχει διδαχτεί, κλασική κιθάρα, θεωρητικά, κλασικό και σύγχρονο τραγούδι.

    Διδάσκει σύγχρονο τραγούδι 10 χρόνια τώρα.

    Το τραγούδι του "γρίλιες" διακρίθηκε με το 2ο βραβείο στον 2ο διαγωνισμό τραγουδιού του MusicHeaven.

    Το τραγούδι του "Λέω Λόγια" με στίχους της Σοφίας διακρίθηκε με το 1ο βραβείο στον 3ο διαγωνισμό τραγουδιού του MusicHeaven


    Tags
    Καλλιτέχνες:ΕρωφίληΜιχάλης ΚλεάνθηςΜουσικά Όργανα:κιθάραΜουσική Γενικά:συνέντευξη



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    Administrator
    #27349   /   29.05.2013, 13:05   /   Αναφορά

    Αν έχετε ερωτήσεις που θέλετε να υποβάλλετε στον Μιχάλη Κλεάνθη, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία. Αφήστε το μήνυμά σας ως σχόλιο, εδώ και ραντεβού αύριο στις 22.00 το βράδυ, στο Radio MusicHeaven.

    #27351   /   29.05.2013, 13:37   /   Αναφορά

    Θα ήταν όμορφο να ακούσουμε από το Μιχάλη την ιστορία του τραγουδιού 'Λέω λόγια', πως ήρθε η έμπνευση και αν συνάντησε τυχόν δυσκολίες μέχρι να ολοκληρωθεί. Επίσης να μας πει λίγα λόγια για το κομμάτι 'Γρίλιες' από τον προηγούμενο διαγωνισμό του ΜΗ. Γενικά, ποιες είναι οι πηγές έμπνευσης του Μιχάλη και από που παίρνει στήριξη (ψυχική) για την ολοκλήρωση ενός μουσικού έργου;


    Ευχαριστώ και καλή εκπομπή!

    Administrator
    #27352   /   30.05.2013, 18:44   /   Αναφορά

    Λουκά, οι ερωτήσεις σου θα τεθούν on air με μεγάλη χαρά :)