ελληνική μουσική
    774 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    O SIGMATAF live στο Death Disco

    Η πρώτη σόλο κυκλοφορία του Sigmataf πριν 3 χρόνια με τίτλο “Ξύπνα. Ώρα για ύπνο” ήταν η βάση για το ηχητικό σύμπαν που έχει φτιάξει σήμερα, έχοντας κυκλοφορήσει και το 2ο του album "Τι κάνει σε είσαι να ; εδώ". Αυτή την Παρασκευή 14/6 στο Death Disco στις 21:30 μ.μ.

    O SIGMATAF live στο Death Disco

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Δευτέρα 10 Ιούν 2013

    SIGMATAF live @ Death Disco

    Παρασκευή 14 Ιουνίου, Ώρα 21:30

    "Γενικά η ηρεμία θέλει ταξίδια, ακόμα και όταν αυτά γίνονται μέσα στο δωμάτιό μου με ένα χαρτί, ένα στυλό και μια μουσική να γλιστράει από πίσω παρασέρνοντάς με στα μέρη που πέρασα ή και που απλά φαντάστηκα. Στους μελωδούς που ηχούσαν με τον αέρα και στις μελωδίες σκανδιναβικών μουσικών με έβρισκα να κρυφακούω πίσω από την πλάτη μου.

    Βλέπεις οι άνθρωποι μεταμορφώνουμε τα αντικείμενα σε ανθρώπους και τους ανθρώπους σε αντικείμενα. Ίσως να είναι η παιδεία μας αυτή και η ανάγκη να ζήσουμε την ζωή μας μέσα από τα μάτια των άλλων. Ίσως να είμαστε παράξενα πρωτόγονα όντα που θέλουμε να κυριαρχήσουμε πάνω μας.  Ιδέα δεν έχω. Σίγουρα όμως η ηρεμία κρύβεται από την καθημερινότητα και εμφανίζεται σαν κλόουν μέσα από το κουτί, σε όποιον την γυρέψει πραγματικά..." SIGMATAF, 4/2012


    Την Παρασκευή 14/06,  o Sigmataf με την παρέα του θα βρίσκονται στο Death Disco για μια ακόμα ζωντανή εμφάνιση.

     

    Ο Sigmataf ήταν κάποτε "Κοράκι" στους Βαβυλώνα και μετέπειτα ιδρυτικό μέλος των "Ερίσμα". Πριν 3 χρόνια, το 2010 έβγαλε το πρώτο του προσωπικό album σαν Sigmataf με τίτλο "Ξύπνα. Ώρα για ύπνο." αυτή ήταν και η βάση για το ηχητικό σύμπαν που έχει φτιάξει σήμερα. Τον Δεκέμβρη του 2012 κυκλοφόρησε τη δεύτερη δουλειά του, με τίτλο "Tι κάνει σε είσαι να; εδώ"

    O SIGMATAF live στο Death Disco

    Η προετοιμασία και οι ηχογραφήσεις, διήρκησαν από τον Μάρτιο 2011 έως τον Μάιο 2012 στα studios “stepa”, “Artemis” και “soundcheck”. Οι μίξεις πραγματοποιήθηκαν στο studio “Fab Liquid” το καλοκαίρι του 2012 με μηχανικό ήχου τον Μιχάλη Τσομπάνογλου.

     

    Το spoken words φλερτάρει έντονα με το electro και οι στίχοι καυτηριάζουν την σημερινή πραγματικότητα, ενίοτε με σουρεαλιστικό τρόπο.

     

    Παρέα με τον Sigmataf στην σκηνή θα βρίσκονται

    ο Α. Sorros [MPC 5000 & bass]

    o Ramsis [Αbleton Live & Synths]

    και ο Vndlsm στα Visuals.

    Ώρα // 21:30

    Είσοδος // 5 ευρώ [ΔΩΡΕΑΝ με κάρτα ανεργίας]

     

    Ραντεβού εκεί!

     

    Info:

    Death Disco

    Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή

    Τηλ.: 21 0000 6666

    ΗΣΑΠ : σταθμός Θησείο

    ΗΣΑΠ : σταθμός Μοναστηράκι

    O SIGMATAF live στο Death Disco


    Tags
    Μουσικά Είδη:DiscoΚαλλιτέχνες:Βαβυλώνα



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε