ελληνική μουσική
    477 online   ·  210.845 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Oι Alter Bridge με νέο άλμπουμ: Fortress

    Οι Alter Bridge ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ μετά την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά που είχε τίτλο ΑΒΙΙΙ.

    Oι Alter Bridge με νέο άλμπουμ: Fortress

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Πέμπτη 25 Ιούλ 2013

    Ο νέος δίσκος που θα έχει τίτλο Fortress αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου από την EMI Records και παραγωγός θα είναι για άλλη μια φορά ο Michael Baskette.

    Σε σχετική ανακοίνωση που έχει δημοσιοποιηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος αναφέρει: “Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που οι Alter Bridge κυκλοφόρησαν το άλμπουμ τους ABIII στην Αμερική, όμως είναι ξεκάθαρο ότι οι fan τους περιμένουν με ανυπομονησία την νέα αυτή δουλειά. Τώρα η Rock μπάντα που αποτελείται από τους Myles Kennedy στα φωνητικά, Mark Tremonti στην κιθάρα, Brian Marshall στο μπάσο και Scott Phillips στα drums, επιστρέφει με το τέταρτο άλμπουμ της που έχει τίτλο Fortress το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8/10 από την εταιρεία EMI Label Services.”

    Στο Fortress θα ακουστεί ο γνώριμος ήχος των Alter Bridge που είναι χαρακτηριστικός για τα ασυμβίβαστες φωνητικές του μελωδίες, την κιθάρα και τα εκπληκτικά ρυθμικά του μέρη. Ο παραγωγός του δίσκου αυτού, Michael 'Elvis' Baskette συνεργάζεται ήδη πολλά χρόνια με τους Alter Bridge και είναι γνωστός στον χώρο της μουσικής από σημαντικές συνεργασίες που είχε με τους Falling in Reverse, Story of the Year και τους Incubus.

    Το συγκρότημα υπόσχεται ότι στην νέα του δισκογραφική δουλειά θα παρουσιάσει μερικά από τα πιο δυνατά κομμάτια του μέχρι σήμερα αλλά και μελωδικά κομμάτια.

    Για το 2013, η μπάντα έχει προγραμματίσει μόνο μια εμφάνιση στην Αμερική στο Orlando's House of Blues στις 4 Οκτωβρίου. Μετά θα ακολουθήσει μια περιοδεία στην Ευρώπη μέχρι τα μέσα Νοέμβρη όπου θα πραγματοποιήσουν και μια εμφάνιση στο Wembley Arena του Λονδίνου.

    Oι Alter Bridge με νέο άλμπουμ: Fortress


    Πηγή: ultimate-guitar.com, alterbridge.com


    Tags
    Μουσικά Είδη:BluesRockΜουσικά Όργανα:κιθάραΚαλλιτέχνες:Incubus



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε