ελληνική μουσική
    626 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Τα Κίτρινα Ποδήλατα στο Σταυρό του Νότου

    Με… πολλή φόρα και ενέργεια ολοκληρώνουν τις παραστάσεις τους τα Κίτρινα Ποδήλατα στον Σταυρό του ΝότουPlus την Παρακευή 29 Νοεμβρίου!

    Τα Κίτρινα Ποδήλατα στο Σταυρό του Νότου

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Τετάρτη 27 Νοέ 2013

    ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/11

    Σταυρό του Νότου Plus

    Μετά από λεπτομερή σχεδιασμό και πολύωρες πρόβες τα αδέλφια Γιώργος και Αλέξανδρος Παντελιάς, παρέα με τους μουσικούς τους και μια καλοκουρδισμένη ομάδα τεχνικών και συνεργατών, ξεκίνησαν τις συναυλίες τους στις αρχές Οκτώβρη στο γνωστό στέκι της οδού Φρατζή. Ετοίμασας μία ξεχωριστή οπτικοακουστική πρόταση με αγαπημένα τραγούδια δικά τους, παλιά και νέα, το καθένα πλαισιωμένο από διαφορετικά σχεδιασμένα visuals στις εντυπωσιακές led οθόνες στη πλάτη της σκηνής.

    Τα Κίτρινα Ποδήλατα στο Σταυρό του Νότου

    Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της realtime σκηνοθεσίας από τη σκηνή έκαναν το πέρασμά τους αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως η Δήμητρα Γαλάνη, η Μελίνα Κανά, ο Ορφέας Περίδης, ο Βασίλης Καζούλλης και άλλοι, συνοδεύοντας τα Κίτρινα Ποδήλατα σε ατμοσφαιρικά ντουέτα. Το πρόγραμμα συμπλήρωσαν επιλεγμένες διασκευές τραγουδιών από Γιάννη Αγγελάκα μέχρι NewOrder και RollingStones, παρουσιασμένα όπως πάντα με σεβασμό και την προσωπική πινελιά του συγκροτήματος. Τα στοιχεία που πάντα ξεχωρίζουν, όμως, στις παραστάσεις του συγκροτήματος είναι αναμφισβήτητα ο δυναμισμός, η ζωντάνια, το χιούμορ και οι δυνατές ερμηνείες που καταφέρνουν να παρασύρουν και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

    Τα Κίτρινα Ποδήλατα στο Σταυρό του Νότου

    Το feeling της παράστασης περιγράφουν καλύτερα οι ίδιοι! «Έχοντας στο μυαλό μας πως μια μπάντα στις μέρες μας πρέπει να δουλεύει σκληρά και να προτείνει κάνοντας ένα βήμα πιο πέρα κάθε φορά, στήσαμε μια παράσταση με όλα όσα είχαμε στο μυαλό μας και θεωρούμε απαραίτητο να τα μοιραστούμε με αυτούς που ακούν τη μουσική μας, σε αυτές τις περίεργες εποχές.»

    Τύμπανα: Γιώργος Ράλλης
    Μπάσο: Κώστας Ξηρογιάννης
    Ηχολήπτης FOH : Τάσος Μπότης
    Ηχολήπτης σκηνής/Χειριστής προγραμματισμών: Δημήτρης Πάνου
    Φωτισμοί: Ανδρέας Κούρτης
    Επιμέλεια σκηνής: Ανδρέας Αμπουλός
    Σχεδίαση/Προγραμματισμός φωτισμών: Lighting Art
    Συντονισμός/Εκτέλεση παραγωγής: Φανή Χάραρη





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε