ελληνική μουσική
    742 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Παρουσίαση βιβλίου της Ζωής Τηγανούρια (Εκδόσεις Cambia)

    Στη μουσική σκηνή «1002 Νύχτες» θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου με παρτιτούρες για ακορντεόν και πιάνο, της Ζωής Τηγανούρια, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 22:00 μ.μ.

    Παρουσίαση βιβλίου της Ζωής Τηγανούρια (Εκδόσεις Cambia)

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Παρασκευή 29 Νοέ 2013

    Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, με αφορμή την έκδοση του Βιβλίου με παρτιτούρες/CD των Εκδόσεων Cambia, για ακορντεόν και πιάνο των συνθέσεων της Ζωής Τηγανούρια, με τίτλο "Zoe's Music No.2 – Traditional & Folk forms", σας προσκαλούμε στη ζεστή ατμόσφαιρα της Μουσικής σκηνής "1002 Νύχτες" για να απολαύσετε μια εξαιρετική μουσική βραδιά. Μετά τη παρουσίαση του Βιβλίου με παρτιτούρες/CD, η μουσικοσυνθέτις θα δώσει παράσταση με την ορχήστρα της.

    Παρουσίαση βιβλίου της Ζωής Τηγανούρια (Εκδόσεις Cambia)

    Η Ζωή Τηγανούρια ακροβατεί με ευελιξία στα ρεπερτόρια, αποδίδοντας τα μέγιστα. Όλα συγκλίνουν φυσικά, πειστικά και αβίαστα. Παιξίματα γεμάτα πάθος σαν εκ βαθέων προσωπικές εξομολογήσεις που καθηλώνουν.

    Τα Tango, τα Latin, τα Ηπειρώτικα Μοιρολόγια, τα Θρακιώτικα, τα Μακεδονίτικα, τα Ποντιακά, τα χορευτικά μοτίβα των νησιών μας σε συνδυασμό με τις δικές της συνθέσεις … πολυμορφία, παλμός, ενέργεια αλλά πάνω απ’ όλα πολύ συναίσθημα.

    Πιάνο: Ηλίας Αργυρόπουλος

     Κιθάρες: Κώστας Κωνσταντίνου

     Κοντραμπάσο: Γιώργος Ρούλος

     Τύμπανα/κρουστά: Στέλιος Γενεράλης

     Τραγούδι: Πελαγία Μυλωνά

     Συμμετέχει η σχολή χορού ''ΧΟΡΟΑΚΤΙΣ'' Κωστάκη-Μαυροειδή.

     

    Την επιμέλεια του προγράμματος -διάρκειας περίπου δυόμιση ωρών- υπογράφει η Ζωή Τηγανούρια.

    ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "1002 Νύχτες" Καραϊσκάκη 10, Ψυρρή (από Ερμού 104)

    Ώρα έναρξης: 10:00 μ.μ.     

    Τιμή Εισόδου: 10 ευρώ (με μπύρα, ρακή ή κρασί)

    Τηλ: 2103317293-4

    Να είστε όλοι εκεί!

     

    Στο Βιβλίο με παρτιτούρες/CD ο "Zoe's Music No.2 – Traditional & Folk forms", απο τις Εκδόσεις Cambia αποτυπώνονται σε παρτιτούρες για ακορντεόν και πιάνο, προσωπικές συνθέσεις της Ζωής Τηγανούρια που υπάρχουν ήδη στην δισκογραφία.

    Συνοδευόμενο από ένα CD με ηχογραφήσεις που έγιναν ειδικά για αυτό το σκοπό, απευθύνεται εξίσου σε μουσικούς (για transcription) αλλά και σε απλούς ακροατές, καθώς περιέχει γνήσιες εκτελέσεις των συνθέσεων της Ζωής, ειδικά ενορχηστρωμένες από την ίδια, για ακορντεόν και πιάνο.


    Tags
    Μουσικά Είδη:LatinTangoTraditionalΗπειρώτικαΘρακιώτικαΜακεδονίτικαΠοντιακάΜουσικά Όργανα:ακορντεόνΚαλλιτέχνες:Ζωή ΤηγανούριαΜουσική Εκπαίδευση:παρτιτούρες



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε