ελληνική μουσική
467 online   ·  204.043 μέλη


αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Δείτε το νέο video clip της Κατερίνας Τερζοπούλου

Η Κατερίνα Τερζοπούλου συνεχίζει κυκλοφορώντας το νέο της promo single και video clip, με τίτλο «Στο τέλος του δρόμου» σε στίχους και μουσική του Νίκου Τερζη.

Δείτε το νέο video clip της Κατερίνας Τερζοπούλου

Γράφει ο NIKOS ANTONIADIS (NIKOSDRAMINOS)2 άρθρα στο MusicHeaven
Λίγα λόγια για τον Νίκο Αντωνιάδη:     Ο Νίκος Αντωνιάδης γεννήθηκε στο Duisburg της Γερμανίας. Στην ηλικία των 5 ετών ήρθε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Δράμα αφού κατάγεται από το Χρυσοκέφαλο της Δράμας. Από την ηλικία των 7 ετών άρχισε...
Δευτέρα 09 Δεκεμβρίου 2013

Η InSideOut music, μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Αγάπα τη Ζωή», συνεχίζει την συνεργασία της με την Κατερίνα Τερζοπούλου κυκλοφορώντας το νέο της promo single και video clip, με τίτλο «Στο τέλος του δρόμου» σε στίχους και μουσική του Νίκου Τερζη, απο το digital album «Το τέλος του φοβου» και σε σκηνοθεσία - concept της Αθηνάς Τούσια.

Μπορείτε κάτω από το βίντεο να αφήσετε το σχόλιό σας για το τραγούδι και το videoclip.


 
Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!


σχόλια (3)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτεΣχόλια από άλλες δημοσιεύσεις