ελληνική μουσική
326 online   ·  204.005 μέλη


αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Μια πρωτότυπη παράσταση που αγκαλιάζει την μουσική, την ποίηση και τα εικαστικά

Μετά από επιτυχημένες παρουσιάσεις σε χώρους όπως η Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, ο Ιανός, ο Πολυχώρος Διέλευση κατά το έτος 2013, Οι  «Φωνές στον Ελικώνα» συνεχίζουν και φέτος 2014 τη διαδρομή τους σε καλλιτεχνικούς χώρους της Ελλάδας, δίνοντας την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό να παρακολουθήσει μια εξαιρετικά πρωτότυπη παράσταση που αγκαλιάζει την τέχνης της μουσικής, της ποίησης και των εικαστικών.

Μια πρωτότυπη παράσταση που αγκαλιάζει την μουσική, την ποίηση και τα εικαστικά

Γράφει η Χρύσα Οικονομάκη (XrysaOikonomaki)56 άρθρα στο MusicHeaven
Σπούδασα κλασσική μουσική και πήρα 4 πτυχία και ένα δίπλωμα: Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας και Πιάνου και το Δίπλωμα Σύνθεσης. Το 1991 παράλληλα με την κλασσική το γύρισα στη ροκ μουσική. Για 4 χρόνια έπαιζα πλήκτρα και τραγουδούσα σε ροκ...
Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Η μουσικο-ποιητική- εικαστική  παράσταση φιλοξενείται  στο καλλιτεχνικό καφενείο House of the Rising Sun την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και ώρα 21:30.

Η παράσταση υποστηρίζεται από την Ανοιχτή Τέχνη και ζωντανεύει το ομώνυμο βιβλίο «Φωνές στον Ελικώνα»( με cd)  που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Cambia.

Συνδυάζει τη Ποίηση & Ερμηνεία του Θανάση Σάλτα, (πολυβραβευμένου συγγραφέα και ποιητή) με τη Μουσική Σύνθεση & Πιάνο της Χρυσάνθης Οικονομάκη και Στάθη Χωματσά και την προβολή 44 έργων 23 γνωστών εικαστικών …

 

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ από παρουσιάσεις σε Ιανο και Δημοτικη Πινακοθηκη Πειραια.

 

House of the Rising Sun, Ζωοδόχου Πηγής 25, Αθήνα

 Είσοδος Ελεύθερη


Tags
Μουσικά Όργανα:Πιάνο


Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!