ελληνική μουσική
    762 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Βραδιές MusicHeaven στην Απανεμιά: Δημήτρης Μπέγιογλου, Ξένια Ροδοθεάτου, Αποστόλης Αρμάγος

    Το MusicHeaven συνεχίζει τις κυριακάτικες ζωντανές μουσικές βραδιές στην ιστορική μπουάτ Απανεμιά στην Πλάκα, έναν χώρο που από το 1964 έχει φιλοξενήσει τους σπουδαιότερους έλληνες τραγουδιστές και παραμένει αναλλοίωτος μέχρι και σήμερα.

    Βραδιές MusicHeaven στην Απανεμιά: Δημήτρης Μπέγιογλου, Ξένια Ροδοθεάτου, Αποστόλης Αρμάγος

    Δευτέρα 17 Φεβ 2014

    Μετά τον Δημήτρη Καρρά και την Καλλιόπη Ηλιοπούλου που εμφανίστηκαν την πρώτη Κυριακή, οι Βραδιές MusicHeaven συνεχίζονται με 3 νέους δημιουργούς, τον Δημήτρη Μπέγιογλου, την Ξένια Ροδοθεάτου και τον Αποστόλη Αρμάγο.

    ---------------------------------------
    INFO

    23 Φεβρουαρίου, 19.30
    Βραδιές MusicHeaven στην Απανεμιά
    Μπουάτ Απανεμιά
    Τέρμα Μνησικλέους και Θόλου 4, Πλάκα
    ΧΑΡΤΗΣ
    Για κρατήσεις: 210-3248580
    Είσοδος με ποτό σε τραπέζι: 7 ευρώ

    Facebook Event: https://www.facebook.com/events/366034656869751
    ---------------------------------------

    Βραδιές MusicHeaven στην Απανεμιά: Δημήτρης Μπέγιογλου, Ξένια Ροδοθεάτου, Αποστόλης ΑρμάγοςΟ Δημήτρης Μπέγιογλου σπούδασε κλινική ψυχολογία, κλασσική κιθάρα, τραγούδι και θέατρο στην Αθήνα και το Παρίσι.

    Από το 1998 μέχρι και σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με όλα τα παραπάνω. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες μουσικές θεατρικές παραστάσεις και σε αμιγώς μουσικές εμφανίσεις και εργάζεται ως θεραπευτής ατομικά και ομαδικά.

    Το κύριο του ενδιαφέρον αφορά στη σύνδεση της τέχνης με την πνευματικότητα. Το πώς δηλαδή  η έκφραση του  σώματος  ή της  φωνής  μπορεί  να αποτελέσει   εφαλτήριο συνειδητότητας.

    Από το 2004 είναι μέλος, συντονίζει και πρόσφατα διδάσκει στην πρωτότυπη ομάδα αυτοσχεδιασμού Playback Ψ.

    Μέσα σε διάρκεια 10 ετών έγραψε τα τραγούδια που περιέχονται στο ακυκλοφόρητο cd με τίτλο ,''Το Μέσα  Παιδί''.  Ένα  από αυτά  είναι και το ''Χίλια Αστέρια Αγκαλιά''  με το οποίο συμμετείχε στον 3ο Διαγωνισμό τραγουδιού του MusicHeaven, όπου απέσπασε την 11η θέση ανάμεσα σε 300 και πλέον τραγούδια.   

    Στο πιάνο μαζί του θα είναι ο Μιχάλης Γκαρτζόπουλος. Ο Μιχάλης Γκαρτζόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε Ανώτερα Θεωρητικά της Μουσικής και Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ασχολήθηκε ειδικά με τη μελέτη του έργου του J.S.Bach για πληκτροφόρο. Εργάστηκε ως καθηγητής θεωρητικών και έχει συνθέσει μουσική για το θέατρο. Έχει εμφανιστεί ως πιανίστας σε μουσικές σκηνές συνεργαζόμενος με ποικίλα μουσικά σχήματα.

    Περισσότερα για τον Δημήτρη Μπέγιογλου

    Ο Αποστόλης Αρμάγος και η Ξένια Ροδοθεάτου συστήθηκαν στην ελληνική μουσική σκηνή το 2013 με την κυκλοφορία του πρώτου τους cd με τίτλο "Το η του ήλιου". Ο Αποστόλης Αρμάγος είναι ένας νέος συνθέτης με επιρροές και ακούσματα από πολλά είδη μουσικής. Η Ξένια Ροδοθεάτου είναι μια νέα φωνή με ιδιαίτερη, ζεστή χροιά και μεγάλη εκφραστικότητα.  Ο Αποστόλης Αρμάγος γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών Αθήνας. Έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές με πολλά σχήματα και από το 2005 εργάζεται ως δάσκαλος μουσικής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Η Ξένια Ροδοθεάτου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Από παιδί ήταν μέλος της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ως γραφίστας στο ΤΕΙ Αθηνών, ξεκίνησε να ασχολείται πιο συστηματικά με το τραγούδι. Παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής με την Αρετή Τοπουζίδη και βυζαντινής μουσικής με τον Τάσο Φωτόπουλο.Βραδιές MusicHeaven στην Απανεμιά: Δημήτρης Μπέγιογλου, Ξένια Ροδοθεάτου, Αποστόλης Αρμάγος

    Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με δικά τους κομμάτια, αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλων δημιουργών. Μαζί τους στην κιθάρα ο Γιώργος Σίνος.

    Επίσημη ιστοσελίδα: http://xeniarodo.wix.com/apostolisxenia

    facebook: www.facebook.com/apostolisxenia


    Tags
    Μουσικά Είδη:ελληνική μουσικήΜουσικά Όργανα:κιθάρα



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #28464   /   24.02.2014, 10:25   /   Αναφορά

    Εξαιρετική η χτεσινή βραδιά στην Απανεμιά!! Πολλά συγχαρητήρια στους μουσικούς και τους ερμηνευτές! Κάθε σχήμα με το δικό του ξεχωριστό ύφος. Ο Αποστόλης Αρμάγος & η Ξένια Ροδοθεάτου (με το Γιώργο Σίνο στην κλασσική κιθάρα) σε μονοπάτια έντεχνα και αγαπημένα παραδοσιακά κι ο Δημήτρης Μπεγιόγλου λυρικός και ποιητικός με τον εκπληκτικό πιανίστα Μιχάλη Γκαρτζόπουλο.


    Οι πρωτοβουλίες του Music Heaven, δηλαδή του Σπύρου και του Γιώργου, πρέπει κι ελπίζω να συνεχιστούν!