ελληνική μουσική
    410 online   ·  210.846 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ένα ιδιαίτερο party στην πλατεία Εξαρχείων!

    Ένα ιδιαίτερο party στην πλατεία Εξαρχείων!

    Ένα ιδιαίτερο party στην πλατεία Εξαρχείων!

    Γράφει η Δέσποινα Κ. (despinakontogianni)
    122 άρθρα στο MusicHeaven
    Πέμπτη 20 Φεβ 2014

    Ο Λεωνίδας Μαριδάκης και η Banda Me Renda, η πιο ζεστή μουσική παρέα με τον έντονο ακουστικό ήχο και το θεατρικό ταμπεραμέντο καταφθάνει στην πλατεία των Εξαρχείων για ένα μοναδικό λάιβ στην σκηνή του Γκρι Café!

    Με ευκαιρία το δισκογραφικό ντεμπούτο του μουσικού σχήματος που έγινε αυτές τις μέρες -με δύο νέα τραγούδια του Λεωνίδα Μαριδάκη, τα «Δυο λογάκια φως» και το «Κόκκοι καφέ»- ανανεώνεται το πρόγραμμα και παρουσιάζονται, με ένα χαρμάνι χορευτικών ρυθμών, «αναποδογυρισμένα» τραγούδια από όλο το φάσμα του ελληνικού -και όχι μόνο- τραγουδιού. 


    Τραγούδια μικροί ρόλοι, τραγούδια σαρκαστικά, τραγούδια για την αγάπη και για την μικρή - μεγάλη καθημερινότητα που ζούμε παρουσιάζονται με ένα φολκ-σουίνγκ-ρέγγε φρέσκο ήχο και με ερμηνείες άλλοτε αστείες και άλλοτε πολύ σοβαρές από τον Λεωνίδα Μαριδάκη και την Δανάη Μπότιτς. Στα πνευστά της Banda Me Renda όπως πάντα ο Χρήστος Σπηλιόπουλος και στο καχόν ο Σταύρος Αβραμίδης.

    *Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, ώρα 22:00 μ.μ


    Γκρι Cafe (Θεμιστοκλέους 80, Εξάρχεια)

    Πληροφορίες-Κρατήσεις: 2103303496

    FaceBook Event


    Tags



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε