ελληνική μουσική
    762 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Βραδιές MusicHeaven No 3 στην Απανεμιά, Κυριακή 9 Μαρτίου (19.00)

    Οι βραδιές του MusicHeaven στην ιστορική μπουάτ Απανεμιά, ολοκληρώνονται με ένα πρόγραμμα 2,5 ωρών, από 2 αγαπημένα μουσικά σχήματα!

    Βραδιές MusicHeaven No 3 στην Απανεμιά, Κυριακή 9 Μαρτίου (19.00)

    Τρίτη 04 Μαρ 2014

    Το MusicHeaven ολοκληρώνει τις κυριακάτικες ζωντανές μουσικές βραδιές στην ιστορική μπουάτ Απανεμιά στην Πλάκα, έναν χώρο που από το 1964 έχει φιλοξενήσει τους σπουδαιότερους έλληνες τραγουδιστές και παραμένει αναλλοίωτος μέχρι και σήμερα.

    Μετά τον Δημήτρη Καρρά και την Καλλιόπη Ηλιοπούλου που εμφανίστηκαν την πρώτη Κυριακή, τους Δημήτρη Μπέγιογλου, Ξένια Ροδοθεάτου και Αποστόλη Αρμάγο που εμφανίστηκαν την δεύτερη Κυριακή, την σκυτάλη παίρνουν ο John Deos, η Ιωάννα "Linya" Κωνσταντινίδη, ο Stasis Stinger, ο Ευγενιος Κλιμ, ο Χρήστος Γλυκιδης, ο Βασίλης Φιλιμεγκας  και ο Αλεκος Βογιατζης, υπό την καθοδήγηση του τραγουδοποιού Νίκου Φιλιμέγκα.

    ---------------------------------------
    INFO

    9 Μαρτίου, 19.00
    Βραδιές MusicHeaven στην Απανεμιά
    Μπουάτ Απανεμιά
    Τέρμα Μνησικλέους και Θόλου 4, Πλάκα
    ΧΑΡΤΗΣ
    Για κρατήσεις: 210-3248580
    Είσοδος με ποτό σε τραπέζι: 7 ευρώ

    Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1481954548692566/
    ---------------------------------------

    John Deos, λάτρης του παλιού καλού ραδιοφώνου, ξεκινάει να μοιράζεται τις μουσικές του ανησυχίες μέσα από το Radio MusicHeaven από το 2006 έως σήμερα. Παράλληλα ταλαιπωρεί την κιθάρα του και τα τετράδιά του γράφοντας τα δικά του τραγούδια, δείγμα των οποίων ακούσαμε στο 6ο Live MusicHeaven το 2011 με το τραγούδι "Dragonfly" και το γκρουπ Διεθνής Αμνησία. Η Διεθνής Αμνησία λειτουργεί ως project group, ενώ οι ζωντανές εμφανίσεις έχουν συνήθως ακουστικό χαρακτήρα με τη συντροφιά της Linya στα φωνητικά και guest μουσικών.

    Η Linya (κατά κόσμον Ιωάννα Κωνσταντινίδη) συνάντησε το Deos σε ένα μάθημα τραγουδιού φλαμένκο.Μέχρι τότε τραγουδούσε στο μπάνιο ,στο σαλόνι ....άντε και μέχρι το μπαλκόνι.Αν και συμμετείχε στη χορωδία του ωδείου ,στη χορωδία του Πανεπιστημίου και γενικά όπου υπήρχε σύνολο, μόνο μια φορά τραγούδησε μόνη της και έφτασε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Ωστόσο θεωρεί πως η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και το τραγούδι ο τρόπος να εξωτερικεύουμε  τις χαρές, τις λύπες, τις έγνοιες, την αγάπη, τα όμορφα και τα άσχημα συναισθήματα. Μέχρι τώρα δεν έχει κάνει σπουδές πάνω στο τραγούδι.

    Ένας φίλος ήρθε απόψε απ'τα παλιά, φορτωμένος με χιλιάδες μελωδίες. Τη βραδυά αυτή θα μας συνοδέψει ο Stasis Stinger στους αυτοσχεδιασμούς του πιάνου.

    Βραδιές MusicHeaven No 3 στην Απανεμιά, Κυριακή 9 Μαρτίου (19.00)

    Ο Νίκος Φιλιμεγκας συμμετείχε στιν 3ο Διαγωνισμό Τραγουδιού του MusicHeaven με το τραγούδι Πάντα κάπου ξημερώνει που πήρε την 7η θέση και αυτό τον καιρό ετοιμάζει την προσωπική του δισκογραφική πρόταση με την συμμετοχή γνωστών και άγνωστων φίλων τραγουδιστων.

    Ο Ευγένιος Κλιμ γεννήθηκε στην Αθήνα.Είναι 22 χρονών. Σπουδάζει στο τμήμα Μηχανολογίας του Τει Πειραιά. Ασχολείται με την μουσική από τα 15 του και έχει πραγματοποιήσει πολλές live εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ με διάφορα συγκροτήματα. Έχει βραβευτεί με το 2ο βραβείο σε Πανελλήνιο διαγωνισμό ποίησης. Συμμετείχε στον διαγωνισμό του Musicheaven με το τραγούδι "χωρίς πυξίδα". Αυτον τον καιρό ετοιμάζει τον πρώτο του ολοκληρωμένο προσωπικό δίσκο σε μουσική και στίχους του ίδιου.

    Μαζί τους ο Χρηστος Γλυκιδης, ο Βασίλης Φιλιμεγκας και ο Αλέκος Βογιατζής.

    Βραδιές MusicHeaven No 3 στην Απανεμιά, Κυριακή 9 Μαρτίου (19.00)
    Νίκος Φιλιμέγκας, Βασίλης Φιλιμέγκας
    Νίκος Φιλιμέγκας, Βασίλης Φιλιμέγκας
    Βραδιές MusicHeaven No 3 στην Απανεμιά, Κυριακή 9 Μαρτίου (19.00)
    Βραδιές MusicHeaven No 3 στην Απανεμιά, Κυριακή 9 Μαρτίου (19.00)

    Η βραδιά θα συνεχιστεί με τον Δημήτρη Ψαριανό (Μεγάλος Ερωτικός), τον Βασίλη Γισδάκη (τελευταίος ερμηνευτής του Μάνου Χατζιδάκι) και τον συνθέτη Σάκη Τσιλίκη.


    Tags
    Μουσικά Όργανα:κιθάρα



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε