ελληνική μουσική
197 online   ·  202.031 μέλη


αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Η Ελισσάβετ Καρατζόλη στο Σταυρό του Νότου +PLUS

H Ελισσάβετ Καρατζόλη επιστρέφει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου. 

Η Ελισσάβετ Καρατζόλη στο Σταυρό του Νότου +PLUS

Γράφει η Δέσποινα Κ. (despinakontogianni)121 άρθρα στο MusicHeaven
Δημιουργία κι αναζήτηση. Διεύρυνση των μουσικών (κι όχι μόνο) οριζόντων, με σκοπό την αυτοπραγμάτωση. Retromaniac, cinemaholic, joker, smoker, a midnight toker too (xP). Σε συνεχή προσπάθεια απόκτησης τίτλου σπουδών.  Βυζαντινή Μουσική: Loa...
Πέμπτη 06 Νοεμβρίου 2014

Η Ελισσάβετ Καρατζόλη επιστρέφει μετά από μια γεμάτη και δημιουργική χρονιά στο Σταυρό του Νότου. Ένας χρόνος από τη δεύτερη δισκογραφική της δουλειά "Κλείσε τα σκούρα" (εκδόσεις Μετρονόμος) κι επιμένοντας ποιητικά, μας παρουσιάζει ένα δίωρο πρόγραμμα κάθε δεύτερη Κυριακή κάθε μήνα, με τραγούδια δικά της, μουσικές που την επηρέασαν και κλασσικές επιτυχίες.

Με τη δική της αισθητική κι ευαισθησία θα μας πάει ένα ταξίδι ξεκινώντας από την ποίηση και φτάνοντας ακόμα και σε πιο λαϊκές στροφές.

Για πρώτη φορά παρουσιάζεται ανέκδοτο θεατρικό μονόπρακτο της Κατερίνας Αγγελάκη Ρουκ . Επι σκηνής κι υπό το βλέμμα του Γιώργου Ι. Ιερωνυμάκη, η Μαρία Τσώνη.

Μαζί της θα εμφανιστούν: Πέτρος Βασιλειάδης (μπάσο), Μάριος Λαζ Ιωαννίδης (κιθάρα),  Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πλήκτρα),  Δημήτρης Μποσινάκος (τύμπανα) και Παναγιώτα Τσίτσου (φλάουτο).


Έναρξη 9 Νοεμβρίου

Ώρα: 21:00

Είσοδος: 10 ευρώ (με κρασί ή μπύρα)

Σταυρός του Νότου +PLUS

Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Αμβρ.Φρατζή 14, Νέος Κόσμος

σχόλια (0)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτεΣχόλια από άλλες δημοσιεύσεις