ελληνική μουσική
    528 online   ·  210.845 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Ο Διονύσης Σχοινάς στο 4711

    Για 5η συνεχόμενη χρονιά, ένας από τους πιο ερωτικούς τραγουδιστές με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, θα εμφανίζεται στο live club 4711.

    Ο Διονύσης Σχοινάς στο 4711

    Παρασκευή 06 Φεβ 2015

    Το γνωστό στέκι, εδώ και αρκετά χρόνια, στο Κολωνάκι, μετακόμισε την φετινή σεζόν πιο Βόρεια και για πρώτη φορά άνοιξε τις πύλες του από την περιοχή του Αμαρουσίου, εκεί που βρισκόταν στο παρελθόν, ένα από τα πιο δημοφιλή clubs της προηγούμενης δεκαετίας, η Αυτοκίνηση. Οι εμφανίσεις του Διονύση Σχοινά έχουν ξεκινήσει από το Νοέμβριο στον νέο πλέον χώρο και ήδη το 4711 έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού και η προσέλευση του κόσμου είναι αθρόα. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος στο παρελθόν έχει ερμηνεύσει τραγούδια που έκαναν θραύση και τα τελευταία χρόνια διανύει και πάλι μια περίοδο ακμής με νέες επιτυχίες, βρίσκεται μπροστά στο κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για άλλες μέρες, καθώς το όλο concept που παρουσιάζεται στο 4711 έχει γνωρίσει απόλυτη επιτυχία.

    Το 4711 Διονυσης Σχοινας έχει ανοίξει πλέον από την οδό Κηφισίας 7 και έχει γίνει ήδη πόλος έλξης για χιλιάδες Αθηναίους, μικρούς και μεγάλους. Εξάλλου, πολλοί είναι αυτοί που μεγάλωσαν με τα τραγούδια του Διονύση Σχοινά τις δύο προηγούμενες δεκαετίες. Έτσι, το 4711, συνεχίζει την εκπληκτική πορεία που είχε και στο Κολωνάκι. Ο νέος χώρος είναι πανέμορφος και απόλυτα φιλικός στον θαμώνα. Οι μουσικές επιλογές των dj’s σε συνδυασμό με τις φωνητικές ικανότητες και τα τραγούδια του Διονύση Σχοινά δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρά και ταξιδεύουν το κοινό σε ένα κόσμο γεμάτο νότες και άφθονη μουσική. Πολλοί επώνυμοι επιλέγουν για την διασκέδασή τους το 4711, ενώ πλήθος κόσμου δείχνει ότι αρέσκεται μες την νέα μόδα που είναι τα live clubs. Όλα δείχνουν, ότι το 4711 ήρθε για να μείνει στα Βόρεια Προάστια και να πρωταγωνιστήσει στην νυχτερινή ζωή της περιοχής, ενώ ο Διονύσης Σχοινάς θα συνεχίζει να μας συντροφεύει με τα μελωδικά του τραγούδια, αγγίζοντας τις καρδιές μας.

    Ο Διονύσης Σχοινάς είναι από τα ποιο γνωστά ονόματα στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Στήριγμά του όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα του, η Καίτη Γαρμπή, η οποία τον έχει βοηθήσει πολύ. Στην πολύχρονη καριέρα του, έχει σταθεί στο πλευρό γνωστών τραγουδιστών του λαϊκού ρεπερτορίου ενώ η δισκογραφική του πρεμιέρα έγινε το 1994. Σοβαρός, μετρημένος και χαμηλών τόνων, αποφεύγει τις μεγάλες πίστες για να εμφανιστεί και επιλεγεί εναλλακτικούς χώρους, ως επί των πλείστων bars και clubs. Απόδειξη οι συνεχή του παρουσία τα τελευταία χρόνια στο 4711, τόσο στο Κολωνάκι, όσο και φέτος στο Μαρούσι, αλλά και οι καλοκαιρινές του εμφανίσεις στο 4711 της Μυκόνου. Ο Διονύσης Σχοινάς διαθέτει ταλέντο και στην στιχουργική, γράφοντας ο ίδιος πολλά από τα τραγούδια του. Τελευταία έχει κάνει δυναμικό comeback, κυκλοφορώντας τραγούδια που έχουν κάνει την διαφορά, όπως η πρόσφατη επιτυχία του με τίτλο «Ομορφαίνεις την ζωή μου». Ο Διονύσης Σχοινάς μας χαρίζει απίστευτα live από το 4711, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσετε.




    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε