ελληνική μουσική
    645 online   ·  210.829 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Οι Opera Chaotique γιορτάζουν σουρεάλ

    Ανατρεπτικά και σουρεάλ στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα την Παρασκευή 24 Απριλίου!

    Οι Opera Chaotique γιορτάζουν σουρεάλ

    Γράφει η Δέσποινα Κ. (despinakontogianni)
    122 άρθρα στο MusicHeaven
    Πέμπτη 23 Απρ 2015

    Με αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ, άκρως σουρεαλιστική φαντασία κι εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, οι Opera Chaotique έχουν καταφέρει μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος. Το ιδιαίτερο αυτό δίδυμο μουσικών αλχημιστών που καταπατά επιδεικτικά τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην όπερα, τη τζαζ, το καμπαρέ και την ποπ, δημιουργήθηκε το 2011 από τον Tenorman (κατά κόσμον Γιώργο Τζιουβάρα) στα φωνητικά και το πιάνο και τον Voodoo Drummer (κατά κόσμον Χρήστο Κουτσογιάννη) στα ντραμς και τα πάσης φύσεως κρουστά. Κι ενώ η γραφειοκρατία της μουσικής βιομηχανίας μάταια πάσχιζε να τους εντάξει σε κάποιο συγκεκριμένο μουσικό είδος, το "ψαγμένο" κοινό της Αθήνας και της επαρχίας τους ξεχώρισε αμέσως για το ιδιαίτερο μουσικό στίγμα, τη μοναδική αισθητική και την σαρωτική σκηνική παρουσία τους.

    Οι Opera Chaotique γιορτάζουν σουρεάλ


    Στις ζωντανές τους εμφανίσεις, στη Μαύρη Τρύπα, την Παρασκευή 24 Απριλίου, οι Opera Chaotique με guest τους Γεωργία Συλλαίου, George 'Ye Olde' Michalopoulos,  Annou Mnt, Greg Pyrialas, Maria, Μαρί Στεφάνου, Ανδρομάχη Βουτσά, Όλγα Δριβάκου, Ματίνα Κολωνιάρη κουβαλάνε ένα εντυπωσιακό "οπλοτάσιο" δικών τους τραγουδιών από το πρώτο τους άλμπουμ "Death of the Phantom of the Opera" και το επικείμενο "BUKOWSKI: Poems of a Dirty Old Man", αλλά και όλη τους την τρέλα: Άριες που κορυφώνονται με Punk ουρλιαχτά, τζαζ μελωδίες που πάλλονται στο ρυθμό αφρικανικών κρουστών, τρυφερά παραμύθια που μεταμορφώνονται σε σκοτεινούς εφιάλτες!

    Θεατρικοί αυτοσχεδιασμοί, μελοποιήσεις ποιημάτων, πρωτότυπες συνθέσεις και τρελά πειραγμένες διασκευές..Ο Μαρκήσιος ντε Σαντ να κουβεντάζει με τον Charles Bukowski, ενώ το Φάντασμα της Όπερας ταξιδεύει στη Νέα Ορλεάνη..

     

    INFO:


    Ζωντανή Μαύρη Τρύπα

    Βαΐου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα
    Ωρα προσέλευσης: 21:30

    Τηλ. κρατήσεων: 2310510081

    Εισιτήριο θεάματος: 7€
    fb page         


    Tags
    Μουσικά Είδη:PunkΌπεραΚαλλιτέχνες:Charles BukowskiΓεωργία Συλλαίου



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε