ελληνική μουσική
    637 online   ·  210.826 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Ο Στέλιος Ρόκκος στην Αυτοκίνηση

    Μια μοναδική και ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε φέτος ο Στέλιος Ρόκκος στους θαυμαστές του. Ύστερα από αρκετό καιρό, τον βλέπουμε και πάλι εκτός μπουζουκιών, σε μια μοναδική σειρά live εμφανίσεων από τη σκηνή της Αυτοκίνησης. Αυτοκίνηση Στέλιος Ρόκκος ξεκίνησαν τη συνεργασία τους μόλις πριν λίγο καιρό, και έχουν ήδη εκτοξευθεί στις πρώτες θέσεις προτίμησης του κοινού, κερδίζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του. Αγαπημένες επιτυχίες, υπέροχες ερμηνείες, τόσο από τον ίδιο αλλά και από τους νεαρούς καλλιτέχνες που τον πλαισιώνουν, αλλά και πολύ κέφι, περιμένουν όλους όσους θα επιλέξουν να περάσουν τα βράδια τους με το εν λόγω πρόγραμμα.

    Ο Στέλιος Ρόκκος στην Αυτοκίνηση

    Παρασκευή 11 Δεκ 2015

    Αυτοκίνηση Στέλιος Ρόκκος φαίνεται πως έχουν απίστευτη χημεία και η συνεργασία αυτή δείχνει να ήρθε για να μείνει στη ζωή της πόλης. Ήδη, το πρόγραμμά τους γνωρίζει ξέφρενη επιτυχία, με το μαγαζί να είναι κατάμεστο κάθε φορά από τους θαυμαστές του τραγουδιστή. Οι Παρασκευές και τα Σάββατα στην πόλη, φαίνεται να έχουν βρει τον απόλυτο προορισμό τους, που δεν είναι άλλος από την Αυτοκίνηση. Για όσους θέλουν να ζήσουν βραδιές ατελείωτης και εγγυημένης διασκέδασης, ο προορισμός αυτός είναι ένας από τους καλύτερους, που μάλιστα δύσκολα θα μπορούσε να ανταγωνιστεί κανείς. Στέλιος Ρόκκος Αυτοκίνηση κάνουν μια μοναδική επιστροφή στη νύχτα, που έχει ήδη εντυπωσιάσει πολύ.

    Ο Στέλιος Ρόκκος στην Αυτοκίνηση

    ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

    Με περισσότερα από είκοσι χρόνια εμπειρίας στο τραγούδι, τόσο στην ερμηνεία όσο και στη σύνθεση, ο Στέλιος Ρόκκος αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού ρεπερτορίου. Οι επιτυχίες που μας έχει χαρίσει, μέσα στην πορεία του είναι πολλές, όμως ακόμα πιο πολλά είναι τα βράδια ατελείωτης διασκέδασης, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Στέλιος Ρόκκος αποτελεί εγγύηση διασκέδασης, με το εκπληκτικό συνονθύλευμα ακουσμάτων στο ρεπερτόριό του. Από ροκ μέχρι λαϊκά, και από εκπληκτικές μπαλάντες μέχρι τα πιο ανεβαστικά και χορευτικά κομμάτια μπορεί κανείς να απολαύσει μέσα από το πρόγραμμά του. Στέλιος Ρόκκος Αυτοκίνηση ήρθαν για να μας χαρίσουν τον πιο εκρηκτικό χειμώνα με το πρόγραμμά τους. Μια μοναδική συνεργασία, που μέχρι τώρα έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις και σχόλια, και όχι άδικα, αφού πρόκειται από τη μία, για έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες, και από την άλλη, για ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια.

    ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

    Ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα clubs της πόλης έχει πλέον μετατραπεί σε μια από τις πιο δυνατές live σκηνές. Η Αυτοκίνηση διανύει την δεύτερη σεζόν λειτουργίας της ως live stage και επιλέγει να φιλοξενήσει στη σκηνή της τον ανεπανάληπτο Στέλιο Ρόκκο. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης παίρνει τη σκυτάλη από τον περσινό Διονύση Σχοινά, που ήταν ο πρώτος που ανέβηκε στο stage του μαγαζιού και το ανέδειξε σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της πόλης. Τώρα, Στέλιος Ρόκκος Αυτοκίνηση συνεχίζουν την ίδια ξέφρενη πορεία επιτυχίας, πανέτοιμοι να κατακτήσουν τη νυχτερινή Αθήνα. Αναμφίβολα, ένα από τα δίδυμα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας τη φετινή σεζόν, με τις μοναδικές βραδιές που μας παρουσιάζουν.


    Tags
    Καλλιτέχνες:Στέλιος Ρόκκος


    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε