ελληνική μουσική
    718 online   ·  210.832 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Θεοδωρίδου Μενιδιάτης στο Φωταέριο

    Για τέταρτη σεζόν συνεχίζει να ανοίγει τις πόρτες του το Φωταέριο στην Αθήνα και την οδό Πειραιώς 100 όπου στεγάζεται και ετοιμάζεται να μετρήσει ακόμα έναν χειμώνα επιτυχίας με Θεοδωρίδου Μενιδιάτη στην πίστα του.

    Θεοδωρίδου Μενιδιάτης στο Φωταέριο

    Τρίτη 20 Σεπ 2016

    Η νέα σεζόν στη διασκέδαση της Αθήνας φέρνει μαζί της αμέτρητες εκπλήξεις που θα μας ξεσηκώσουν για τα καλά. Σταθερές παρουσίες σε αυτήν, Νατάσα Θεοδωρίδου Χρήστος Μενιδιάτης, θα έχουν για ακόμα μια φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ωστόσο, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα τους απολαύσουμε μαζί σε μια μουσική συνάντηση που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Η συνεργασία είναι πλέον γεγονός και θα φιλοξενηθεί σε μια από τις πιο αγαπημένες πίστες της πόλης, εκείνη του Φωταέριο. Ακόμα ένα δίδυμο επιτυχίας ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το κέντρο, με την επιτυχία να είναι ήδη επιβεβαιωμένη και την πρεμιέρα να πλησιάζει για τα καλά. Το μόνο που περιμένουμε πλέον είναι και η επίσημη ανακοίνωση της μεγάλης αυτής πρεμιέρας για το φωταεριο θεοδωριδου μενιδιατης που έρχεται να αφήσει το στίγμα της ανεξίτηλο στη διασκέδαση της πόλης. 

     

    ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17 

     

    Μια από τις κορυφαίες εκπροσώπους του γνήσιου λαϊκού τραγουδιού είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται με αμείωτο ρυθμό στην κορυφή των προτιμήσεων εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες και οι στιγμές διασκέδασης που μας έχει χαρίσει είναι αναμφίβολα αμέτρητες. Φέτος θα κλείσει αισίως μια εικοσαετία παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία, μιας και το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Νατάσα Θεοδωρίδου» κυκλοφόρησε το 1997. Από την πρώτη κιόλας εκείνη στιγμή ξεχώρισε και αγαπήθηκε από το κοινό όσο καμία άλλη. Οι συνεργασίες που ακολούθησαν ήταν πολλές. Την έχουμε δει στο πλευρό αμέτρητων μεγάλων καλλιτεχνών. Αντώνης Ρέμος, Σταμάτης Γονίδης, Γιάννης Πάριος, Μαρινέλλα, Πασχάλης Τερζής είναι μονάχα ελάχιστα από τα ονόματα που έχει συνεργαστεί.  Φέτος, έρχεται να μετρήσει ακόμα μια δυνατή συνεργασία τόσο με καλλιτέχνη όσο και με κέντρο, μιας και θα είναι η παρθενική της εμφάνιση και στο Φωταέριο. 

     

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17 

     

    Ο Χρήστος Μενιδιάτης μετρά μια πορεία πολλών ετών στη ζωντανή διασκέδαση και τη δισκογραφία. Ας μην ξεχνάμε πως προέρχεται από μια καλλιτεχνική οικογένεια, μιας και ο πατέρας του ήταν ο αξεπέραστος Μιχάλης Μενιδιάτης. Στα τέλη της δεκαετίας των 90s ξεκίνησε την πορεία του στη δισκογραφία, όμως η μεγάλη επιτυχία για εκείνον ήρθε πολύ αργότερα και συγκεκριμένα με την κυκλοφορία του άλμπουμ του «Βήμα βήμα» που κυκλοφόρησε το 2006. Από αυτόν το δίσκο ξεχώρισε το κομμάτι «Απόψε λείπεις» που αναδείχθηκε σε τεράστια επιτυχία και εκτόξευσε τις μετοχές του στα ύψη. Έκτοτε, οι επιτυχίες δε σταμάτησαν για τον ίδιο, τόσο σε δισκογραφικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ζωντανών εμφανίσεων. Η πίστα του frangelico ήταν εκείνη που τον φιλοξένησε για πολλές σεζόν και τον ανέδειξε για τα καλά. Τον περσινό χειμώνα έκανε το μεγάλο βήμα και άλλαξε στέγη, καθώς τον είδαμε για πρώτη φορά στο Ποσειδώνιο με τον Γιάννη Πλούταρχο. Φέτος συνεχίζει την περιπλάνηση στις πίστες της Αθήνας, συνεργαζόμενος για πρώτη φορά με το Φωταέριο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Και αναμφίβολα θα είναι μια συνεργασία που θα κρατήσει τα ηνία της διασκέδασης στην πόλη. 

     

    ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17 

     

    Για τέταρτη σεζόν συνεχίζει να ανοίγει τις πόρτες του το Φωταέριο στην Αθήνα και την οδό Πειραιώς 100 όπου στεγάζεται και ετοιμάζεται να μετρήσει ακόμα έναν χειμώνα επιτυχίας με Θεοδωρίδου Μενιδιάτη στην πίστα του. Έτσι, ύστερα από τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Καίτη Γαρμπή, το Νότη Σφακιανάκη, την Πέγκυ Ζήνα και το Νίκο Κουρκούλη, που έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν, το κέντρο ετοιμάζεται για ακόμα μια πολύ δυνατή συνεργασία που θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στη διασκέδαση της φετινής σεζόν. Για όσους θέλους στο θεοδωριδου μενιδιατης κρατηση μπορούν να κάνουν με κανονική τιμή στη φιάλη αλλά και με φοιτητική προσφορά για άτομα νεαρής ηλικίας.




    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε