ελληνική μουσική
    781 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Αντύπας, Γιαννιάς στο Vox

    Από τις 4 Νοεμβρίου Αντύπας, Γιώργος Γιαννιάς, Ελένη Χατζίδου, έρχονται στο Vox, να βάλουν φωτιά στα χειμωνιάτικα βράδια της πόλης.

    Αντύπας, Γιαννιάς στο Vox

    Πέμπτη 03 Νοέ 2016

    Τα περισσότερα νυχτερινά κέντρα έχουν ριχτεί ήδη δυναμικά στη μάχη της νυχτερινής διασκέδασης της τρέχουσας σεζόν, όμως το παζλ της νυχτερινής Αθήνας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί αφού πολλά είναι τα κέντρα που ακολουθούν με δυνατά  σχήματα. Ένα από αυτά είναι το Vox, που από τις 4 Νοέμβρη ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί το αθηναϊκό κοινό, με ένα σχήμα φωτιά. Αντυπας Γιαννιας και Ελένη Χατζίδου, ενώνουν τις φωνές τους και φτιάχνουν ένα από τα πιο ιδιαίτερα και διασκεδαστικά προγράμματα της πόλης. Τρεις καλλιτέχνες πολύ γνωστοί και αγαπητοί στο κοινό, με αμέτρητες επιτυχίες συνθέτουν τον απόλυτο συνδυασμό της σεζόν 2016 - 2017.

    ΑΝΤΥΠΑΣ - VOX 2016-2017

     

    Εδώ και αρκετές δεκαετίες έχει συνδέσει το όνομά του με το καλό λαϊκό τραγούδι και ο κόσμος τον έχει αγαπήσει όσο ελάχιστους καλλιτέχνες. Ο Αντύπας παραμένει εδώ και και αρκετά χρόνια, ένα από τα κορυφαία ονόματα του τραγουδιού και ένα σίγουρο χαρτί επιτυχίας στα χέρια των επιχειρηματιών των νυχτερινών κέντρων. Όπως είναι φυσικό έχει περάσει από τα περισσότερα νυχτερινά κέντρα στη μακρόχρονη καριέρα του, με το κοινό του να τον ακολουθεί πιστά. Φέτος ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του vox έχοντας στο πλευρό του δύο επίσης σπουδαίους αλλά νεότερους καλλιτέχνες, τον Γιώργο Γιαννιά και την Ελένη Χατζίδου, σε μια συνεργασία έκπληξη.

     

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ - VOX 2016-2017

     

    Tα τελευταία χρόνια έχει συνδέσει το όνομά του με την απόλυτη διασκέδαση, αφού όπου κι αν εμφανιστεί επικρατεί το αδιαχώρητο και η χημεία του με το κοινό είναι μοναδική. Ο Γιώργος Γιαννιάς έχει δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό, τόσο με τις μεγάλες του επιτυχίες όσο και με την επικοινωνία του πάνω στην πίστα. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, επέστρεψε σε ένα αγαπημένο μαγαζί για εκείνον, το Frangelico όπου έχοντας στο πλευρό του τη Λένα Παπαδοπούλου πραγματοποίησαν μια μαγική σεζόν. Ο φετινός χειμώνας φέρνει άλλη μια μεγάλη επιστροφή για εκείνον, στο Vox που τον απολαύσαμε και πριν 2 χρόνια με τους Χρήστο Μενιδιάτη και Στέλλα Καλλή. Από τις 4 Νοεμβρίου Αντύπας, Γιαννιάς, Χατζίδου, έρχονται δυναμικά να μας κρατήσουν τη πιο καλή μουσική παρέα.

     

    ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ - VOX 2016-2017

     

    Η Ελένη Χατζίδου μετρά ήδη μια δεκαετία στο χώρο του τραγουδιού. Από το 2006 όπου μας συστήθηκε μέσω του talent show "Fame story 4" μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και τα βήματα της μετά το παιχνίδι ήταν σταθερά και ανοδικά. Η συνεργασία της με τον Παντελή Παντελίδη ήταν καθοριστική για εκείνη, αφού με το κομμάτι "Χειρότερη" που της έγραψε, γνώρισε την απόλυτη επιτυχία και είδε την καριέρα της να εκτινάσσεται και τις μετοχές της να φτάνουν στα ύψη. Η συνέχεια ήταν εξίσου εντυπωσιακή, αφού οι μεγάλες συνεργασίες διαδέχονταν η μια την άλλη. Βασίλης Καρράς, Σταμάτης Γονίδης, Νίκος Βέρτης, Θάνος Πετρέλης, Νίκος Μακρόπουλος και Πάολα, είναι μόνο μερικοί από τους δεκάδες σπουδαίους καλλιτέχνες που έχει συνεργαστεί. Φέτος μια ακόμα σπουδαία συνεργασία έρχεται να προστεθεί στο βιογραφικό της, αφού από τις 11 Νοεμβρίου θα την απολαμβάνουμε στο Vox, στο πλευρό του Αντύπα και του Γιώργου Γιαννιά.

     

    VOX 2016-2017

     

    Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Το Vox που βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας, την Ιερά Οδό κάθε χρόνο κρατάει την καλύτερη συντροφιά στο κοινό, αφού όλες του οι συνεργασίες είναι πολύ προσεγμένες και άκρως επιτυχημένες. Το νυχτερινό κέντρο αν και αρχικά είχε στραφεί στην έντεχνη μουσική, στην πορεία άλλαξε κατεύθυνση και στράφηκε στο λαϊκό τραγούδι που όπως αποδείχθηκε του πάει πολύ. Από την πίστα του έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως η Άλκιστης Πρωτοψάλτη, η Ελένη Βιτάλη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Δέσποινα Βανδή, η Νατάσα Θεοδωρίδου και πολλοί ακόμα. Φέτος πραγματοποιεί μια ακόμα σπουδαία συνεργασία, που αναμένεται να προκαλέσει πάταγο στη νυχτερινή διασκέδαση. Από τις 4 Νοεμβρίου Αντύπας, Γιώργος Γιαννιάς, Ελένη Χατζίδου, έρχονται να βάλουν φωτιά στα χειμωνιάτικα βράδια της πόλης.





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε