ελληνική μουσική
    508 online   ·  210.821 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Ο Μαζωνάκης στο σχήμα Θεοδωρίδου Μενιδιάτης

    Νατάσα Θεοδωρίδου και Χρήστος Μενιδιάτης, φαίνεται πως έχουν προκαλέσει τον απόλυτο πανικό στη φετινή χειμερινή διασκέδαση!

    Ο Μαζωνάκης στο σχήμα Θεοδωρίδου Μενιδιάτης

    Παρασκευή 18 Νοέ 2016

     Για πρώτη φορά, οι δύο καλλιτέχνες ανεβαίνουν στην πίστα του Φωταέριο και κάθε Παρασκευή και Σάββατο μας χαρίζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα που ξεσηκώνει για τα καλά το κοινό. Η χημεία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών μοιάζει να είναι άψογη και αυτό έχει κάνει το κοινό και τους θαυμαστές τους να αγαπήσουν αυτό το πρόγραμμα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ένας είναι και πάλι ο πιο hot προορισμός διασκέδασης: το Φωταέριο και ένα από τα πιο αγαπημένα δίδυμα της διασκέδασης, Νατάσα Θεοδωρίδου και Χρήστος Μενιδιάτης. Το περασμένο διήμερο οι δυο τους έγιναν και πάλι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της πόλης. Θεοδωριδου Μενιδιατης τιμες – κρατησεις 211-7707570

    Ανάμεσα στο αμέτρητο κοινό που παρακολούθησε το πρόγραμμά τους ήταν και πάλι ήταν και πολλές επώνυμες παρουσίες, με την Άντζελα Δημητρίου και τον Γιώργο Μαζωνάκη να κλέβουν τις εντυπώσεις. Οι δύο καλλιτέχνες διασκέδασαν με το πρόγραμμα το βράδυ της Παρασκευής και παρέμειναν εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, έχοντας στην παρέα του διάσημες επίσης παρουσίες, όπως ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Χριστίνα Πολίτη, πήρε το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια της βραδιάς και δεν δίστασε να τραγουδήσει την επιτυχία του «Τέρμα» ύστερα από την πρόσκληση της Νατάσας Θεοδωρίδου.


    Οι εκπλήξεις όμως για τους θαμώνες του κέντρου δεν τελείωσαν εκεί, μιας λίγο αργότερα η Άντζελα Δημητρίου ανέβηκε στην πίστα και ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες της, όπως τα κομμάτια «Θυσία» και «Comeback», έχοντας στο πλευρό της φυσικά την οικοδέσποινα της βραδιάς, Νατάσα Θεοδωρίδου. Μια μοναδική μουσική συνύπαρξη, που μπορεί να μην έχουμε δει μέχρι σήμερα επίσημα, μπορέσαμε ωστόσο να απολαύσουμε για λίγα λεπτά από την πίστα του Φωταέριο. Και φυσικά, η στιγμή αποτέλεσε και ένα από τα highlights της βραδιάς, που χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό. Μια ακόμα εβδομάδα επιτυχίας προστέθηκε για το Φωταέριο και η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο δυναμική.





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #29525   /   23.11.2016, 12:59   /   Αναφορά
    Ελληνικη κουλτουρα.