ελληνική μουσική
    797 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Ο Διονύσης Σχοινάς στο 4711

    Hot προορισμός και φέτος το 4711 και ο Διονύσης Σχοινάς! 

    Ο Διονύσης Σχοινάς στο 4711

    Τρίτη 13 Δεκ 2016

    Μία ακόμα χρονιά μας χαρίζει το 4711 Σχοινας που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, ακόμα και όταν μετακόμισαν από το κέντρο στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο χώρο δίπλα στον πύργο του ΟΤΕ, στο Μαρούσι. Ο Διονύσης Σχοινάς, που είναι ο καλλιτέχνης που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 90’, με επιτυχίες χωρίς προηγούμενο, μετά από απουσία αρκετών ετών από τα μουσικά δρώμενα, επέστρεψε προ πενταετίας, για να συνεργαστεί με το 4711 και να κερδίσει γι’ ακόμα μία φορά, την αγάπη του κόσμου και το ενδιαφέρον του κοινού του με τις μουσικές του επιτυχίες. Στο 4711 έχει δέσει τόσο όμορφα, που είναι σαν σπίτι του, κάθε χρόνο μας εκπλήσσει θετικά με τις μουσικές επιλογές του και την ανανέωση στο πρόγραμμα που είναι σαν να μην έχουμε παρακολουθήσει το πρόγραμμα της προηγούμενης χρονιάς. Το ποιοτικό πρόγραμμα σε συνδυασμό με τον ζεστό και οικείο χώρο του 4711 είναι το μυστικό της επιτυχίας και ο Διονύσης Σχοινάς είναι σίγουρα ο άσσος στο μανίκι. Δε μένει κάτι άλλο παρά να ανακαλύψεις το ζεστό χώρο του 4711 αθηνα μαρουσι και να απολαύσεις το μοναδικό πρόγραμμα του Διονύση Σχοινά που πλαισιώνεται τόσο από τον συνθέτη του που είναι  πάντα στο πλευρό του, όσο και από ένα επιτελείο νέων καλλιτεχνών που με σεβασμό και αξιοπρέπεια συνοδεύουν τον Διονύση Σχοινά.

    4711 ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

    Το 4711 μπήκε στη ζωή των Αθηναίων το 2012 από το Κολωνάκι  όταν ξεκίνησε η συνεργασία με τον Διονύση Σχοινά, ο οποίος ενώ ήταν πολυεπιτυχημένος τη δεκαετία του 90’, ζούσε μία προσωπική αποχή από τα μουσικά δρώμενα και τότε επέστρεψε με την συνεργασία του με το 4711. Οι εμφανίσεις του Διονύση διαδραματίζονταν κάθε Δευτέρα και μία ήσυχη μέρα μετατράπηκε σε μέρα πάρτι και ξέφρενης διασκέδασης, όπως και οι φετινές Παρασκευές και Σάββατα που θα είναι ανοιχτό το μαγαζί 4711 από το Μαρούσι αυτή τη φορά  με την ίδια όμως ικανοποιητική προσπάθεια από το 4711 και τον Διονύση Σχοινά που δεν απογοητεύουν κανέναν.  Η συνεργασία τους είναι από τις καλύτερες τα τελευταία πέντε χρόνια και το ενδιαφέρον του κόσμου παραμένει αμείωτο. Το 4711 και ο Διονύσης Σχοινάς, ηδη βρίσκονται στη λίστα με τα αγαπημένα μας δρώμενα στην Αθήνα είτε από το Κολωνάκι είτε από το Μαρούσι που μετακόμισαν από πέρυσι. Αγαπημένο ήδη σχήμα του Διονύση Σχοινά με πολλούς νέους καλλιτέχνες που τον πλαισιώνουν και το ζεστό  και ανανεωμένο χώρο του 4711 να καλωσορίζει το κοινό.


    Tags
    Καλλιτέχνες:Διονύσης Σχοινάς



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε