ελληνική μουσική
    812 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Καλίδης, Καραδήμος, Νάζης στην Αυτοκίνηση στο Μαρούσι

    Από τον ερχόμενο Φεβρουάριο στην Αυτοκίνηση θα εμφανίζονται ο Πάνος Καλίδης, ο Κωνσταντίνος Νάζης και ο Δημήτρης Καραδήμος, σε μια συνεργασία φωτιά.

    Καλίδης, Καραδήμος, Νάζης στην Αυτοκίνηση στο Μαρούσι

    Πέμπτη 02 Φεβ 2017

    Το 2017 έχει ξεκινήσει με αρκετές ανακατατάξεις στα νυχτερινά μαγαζιά της πρωτεύουσας. Το πιο πρόσφατο σχήμα που είδε το φως της δημοσιότητας είναι αυτό της Αυτοκίνησης. Το γνωστό μαγαζί του Αμαρουσίου για μια ακόμη φορά έρχεται να βάλει για τα καλά φωτιά στη διασκέδαση με ένα άκρως ανεβαστικό σχήμα που σίγουρα θα αποτελέσει ένα από τα κορυφαία στο προσεχές διάστημα. Με ανακοίνωση του ίδιου του μαγαζιού έγινε γνωστό πως από τον Φεβρουάριο στα ηνία του θα βρίσκονται ο Πάνος Καλίδης, ο Κωνσταντίνος Νάζης και ο Δημήτρης Καραδήμος. Οι τρείς πολύ αγαπητοί τραγουδιστές θα βρεθούν για πρώτη φορά επί σκηνής σε μια συνεργασία έκπληξη που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Αυτοκινηση Καλίδης Καραδημος Ναζης απο τις 10 Φεβρουαρίου.

    ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΙΔΗΣ – ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017
     

    Ο Πάνος Καλίδης είναι ένας από τους τραγουδιστές που γνωρίζει όσο λίγοι πώς να ξεσηκώνει το κοινό, κάτι που του έχει χαρίσει την καθολική αποδοχή του κόσμου που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του βήμα. Η πορεία του στη δισκογραφία μετρά κάτι παραπάνω από μια δεκαετία και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, με αργά και σταθερά βήματα, έχει αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις προτίμησης των ακροατών που αγκαλιάζουν κάθε δισκογραφική του δουλειά. Έχοντας πλέον στο ενεργητικό του αμέτρητες επιτυχίες, δημιουργεί ένα από τα πιο δυνατά προγράμματα και σε συνδυασμό με την ενέργειά του επί σκηνής αποτελεί πια ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. Φυσικά, το 2017 δεν θα αποχωριστεί τους θαυμαστές του αφού σε λίγες μέρες  ετοιμάζεται για την μεγαλειώδη πρεμιέρα του στην Αυτοκίνηση όπου αναμένεται να δημιουργήσει πάταγο για άλλη μια φορά έχοντας μάλιστα στο πλευρό του τον Κωνσταντίνο Νάζη και τον Δημήτρη Καραδήμο.

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΖΗΣ – ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017

     Ο Κωνσταντίνος Νάζης εκπροσωπεί το νέο αίμα της ελληνικής μουσικής όμως στα λίγα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο έχει καταφέρει να μαγνητίσει τα βλέμματα και να κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Μετά την συμμετοχή του στο X-FACTOR, όπου και μας πρωτοσυστήθηκε, ξεκίνησε την  επαγγελματική του πορεία η οποία συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία. Ο νέος χρόνος τον βρίσκει έτοιμο για μια πολύ δυνατή συνεργασία στο πλευρό του Πάνου Καλίδη αλλά και του Δημήτρη Καραδήμου στην Αυτοκίνηση και σίγουρα ο συνδυασμός τους θα είναι συναρπαστικός.
     

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ – ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017
     

     Ο Δημήτρης Καραδήμος θα βρεθεί σε λίγο καιρό στην σκηνή της Αυτοκίνησης όπου με τον Πάνο Καλίδη και τον Κωνσταντίνο Νάζη θα αναλάβουν να φέρουν το γνωστό μαγαζί και πάλι στην κορυφή της νυχτερινής διασκέδασης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, τα τελευταία χρόνια βλέπει την καριέρα του να έχει σταθερά ανοδική πορεία και κάθε του τραγούδι να γίνεται τεράστια επιτυχία. Κομμάτια όπως «Παίρνω την ευθύνη» , «Σε θέλω» , «Μη σταματάς» και πολλά ακόμα έχουν αγαπηθεί πολύ από κοινό και ραδιόφωνο. Σε λίγες μέρες θα τα ακούσουμε και πάλι από την σκηνή της Αυτοκίνησης.

    ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017

     Η Αυτοκίνηση αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά αλλά και ιστορικά club της πρωτεύουσας. Το μαγαζί των βορείων προαστίων εδώ και αρκετά χρόνια πρωταγωνιστεί στον χώρο της διασκέδασης και από τη σκηνή του έχουν περάσει πολλά σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής. Φέτος βρίσκεται και πάλι μέσα στα πιο επιτυχημένα μαγαζιά της σεζόν αφού η επιτυχία που είχε τους προηγούμενους μήνες με τον Stan στη σκηνή του ήταν ανεπανάληπτη ενώ πολύ σύντομα ετοιμάζει το νέο του χτύπημα με ένα άκρως εντυπωσιακό σχήμα. Από τον ερχόμενο Φεβρουάριο στην Αυτοκίνηση θα εμφανίζονται ο Πάνος Καλίδης, ο Κωνσταντίνος Νάζης και ο Δημήτρης Καραδήμος σε μια συνεργασία φωτιά.

     


    Tags
    Μουσική Γενικά:ραδιόφωνοΚαλλιτέχνες:Πάνος Καλίδης



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε