ελληνική μουσική
258 online   ·  203.985 μέλη


Η Μονή Λαζαριστών χτίστηκε το 1886 από τους μοναχούς του τάγματος του Αγίου Βικεντίου του Παύλου. Στα 1941 το κτίριο επιτάχθηκε από τους Γερμανούς. Το 1980 το κτίριο κηρύχθηκε διατηρητέο , το 1983 αγοράστηκε από το Ελληνικό Δημόσιο και για τον εορτασμό των 2300 χρόνων της Θεσσαλονίκης χαρακτηρίστηκε Πολιτιστικό Κέντρο της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Εντάχθηκε στο πρόγραμμα των μεγάλων έργων της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης «Θεσσαλονίκη 1997» και αποπερατώθηκε το 1997.

Διαβάστε για τον Πολυχώρο Λαζαριστές και μάθετε ποιά μέλη του MusicHeaven εμφανίζονται εκεί αυτή την περίοδο...
Γράφει το μέλος Γιώργος Αξάς (rapsodos)20 άρθρα στο MusicHeaven
Δευτέρα 30 Μαΐου 2005
O Πολυχώρος Λαζαριστές

Στο συγκρότημα της Μονής Λαζαριστών, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης , λειτουργεί εδώ και μερικά χρόνια ο πολυχώρος Λαζαριστές.΄Ενας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς χώρους της Θεσσαλονίκης του οποίου στόχος είναι να δημιουργήσει έναν all day, πολυδιάστατο και υψηλής αισθητικής και πολιτισμού χώρο στο κέντρο της Δυτικής Θεσσαλονίκης. ΄Έναν χώρο που ήδη προσφέρει μια νέα αισθητική πρόταση πολιτισμού και ψυχαγωγίας για όλες τις ηλικίες με θεσπέσιες γεύσεις, μουσικές, χρώματα και εικόνες απ΄όλο τον κόσμο. Ο πολυχώρος Λαζαριστές περιλαμβάνει :

Bistrot Café Bar: Από τις 08.00 για πρωινό καφέ σε ιδιαίτερης αισθητικής χώρο, το μεσημερι προσεγμένες μεσογειακές γεύσεις από τη κουζίνα του Macaroni Grill Restaurant και το βράδυ (από Τρίτη μέχρι και Σάββατο) live βραδιές με γνωστά Ελληνικά και ξένα τραγούδια
Συγκρότημα Μονής Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη, Τηλ. Κρατήσεων: 2310 589 190 – 4.

Capella Live: Μουσική Σκηνή, με πρόγραμμα που περιλαμβάνει πολύ γνωστές Ελληνικές επιτυχίες τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Ο χώρος λειτουργεί έχοντας και ιταλική κουζίνα με προσεγμένες γεύσεις στο μενού του. Συγκρότημα Μονής Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη, Τηλ. Κρατήσεων: 2310 589 190 – 4.

Wine Bar - Red room: Ένα ήρεμο και ήσυχο περιβάλλον όπου μπορείτε να απολαύσετε ιταλικές και όχι μόνο γεύσεις με πολύ φιλική ατμόσφαιρα και άψογη εξυπηρέτηση με τη συνοδεία έντεχνης ελληνικής μουσικής καθημερινά.
Συγκρότημα Μονής Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη, Τηλ. Κρατήσεων: 2310 589 190 – 4.

Cafestival : Τους καλοκαιρινούς μήνες με ζωντανή μουσική, καλλιτεχνικά σχήματα και πολλές εκπλήξεις.*Σημ. Στο Bistrot εμφανίζονται 3 μέλη του Musicheaven και συγκεκριμένα οι
- Γιώργος Αξαμπανόπουλος (Rapsodos)
- Bίκυ Βογιατζόγλου (Vick)
- Δημήτρης Βαλσαμόπουλος (Dival)Tags


Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!


σχόλια (1)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

rompa Chat
Βετεράνος
#10367   /   15.11.2007, 15:17   /   Αναφορά
Πολύ θα ήθελα να βρεθώ κάποια στιγμή εκεί και να παρακολουθήσω ζωντανά κάποιον αγαπημένο μου καλλιτέχνη . Είχα απορία πως ήταν ο χώρος . Τα 2 τελευταία χρόνια παίζει εκεί το αγαπημένο μου συγκρότημα , οι HIM .


Σχόλια από άλλες δημοσιεύσεις