ελληνική μουσική
    581 online   ·  210.830 μέλη
    Συγκλονιστικός μήνας ο Ιούλιος.

    -“Αναχωρήσεις”: George Gershwin (1937), Billie Holiday (1959), John Coltrane (1967), Jim Morrison & Louis Armstrong (1971), Mama Cass Elliot (1974), Nico (1988), Ella Fitzgerald (1996) και ο αγαπημένος μου Rolling Stone Brian Jones (1969).

    -“Αφίξεις”: Woody Guthrie (1912), Mick Jagger (1943) και Carlos Santana (1947).

    -“Δρώμενα”: Ξεχωρίζουν η είσοδος στη Rock ‘n’ Roll εποχή με το Rock Around the Clock (1955), τα συγκλονιστικά Live Aid (1985) και Live 8 (2005) και όσον αφορά στην μουσική μας κοινότητα, το Πρώτο Musicheaven Beach-Party στο Λαγονήσι (2005)...
    Γράφει ο Γιώργος Μπιλικάς (Orfeus)
    223 άρθρα στο MusicHeaven
    Δευτέρα 18 Ιούλ 2005
    Ο Ιούλιος, ο έβδομος μήνας του Γρηγοριανού ημερολογίου με 31 ημέρες, ήταν ο πέμπτος μήνας του δεκάμηνου Ρωμαϊκού έτους, από όπου η αρχική του ονομασία Quintilis (= πέμπτος μήνας) από το λατινικό Quintus (= πέμπτος). Με την προσθήκη των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου στις αρχές του έτους από τον Νουμά Πομπίλιο, ο Ιούλιος προωθήθηκε στην έβδομη ημερολογιακή θέση, διατηρώντας πάντως την ονομασία Quintilis.
    Αργότερα, το 44 π.Χ. ο Μάρκος Αντώνιος μετά την δολοφονία του Ιουλίου Καίσαρα στους Ειδούς Μαρτίου, (15 Μαρτίου), μετονόμασε τον Quintilis σε Julius (Ιούλιο) προς τιμήν του αναμορφωτή του ημερολογίου Ιουλίου Καίσαρα, που σύμφωνα με την παράδοση, είχε γεννηθεί την 7η ημέρα αυτού του μήνα. Η αλλαγή επικυρώθηκε ταυτόχρονα από την Ρωμαϊκή Σύγκλητο. Από τότε ο μήνας αυτός διατηρεί την ονομασία του στο Ιουλιανό, αλλά και στο Γρηγοριανό ημερολόγιο.
    Στις Νώνες Ιουλίου, και ιδιαίτερα την 7η ημέρα του, γίνονταν στη Ρώμη προς τιμήν της Ήρας οι Nonae Caprotinae, γιορτές στις οποίες εκτός από τις Ρωμαίες Πατρίκιες, είχαν δικαίωμα να λαμβάνουν μέρος και οι σκλάβες τους. Τον Ιούλιο εορτάζονταν στη Ρώμη τα Matralia, μια γιορτή που άλλοι ερευνητές τοποθετούν στα μέσα Ιουνίου. Ήταν αφιερωμένη στην Mater Matuta, την Ινώ ή Λευκοθέα, Θεά της Πρωίας. Η Matuta, αρχικά προσωποποίηση της αυγής, ετιμάτο αργότερα ως Θεά προστάτιδα της μητρότητας και της τεκνοποίησης, ιδιότητες επίσης της Ήρας. ¶λλωστε Mater Matuta ήταν μία από τις προσφωνήσεις της Ήρας ως προστάτιδας Θεάς της μητρότητας και του τοκετού. Πρώτος ο Σέρβιος Τύλλιος (578-534 π.Χ.) ο έκτος βασιλιάς της Ρώμης, οικοδόμησε στο Forum Boarium της Ρώμης, ναό της Matuta. Έκτοτε, καθιερώθηκαν προς τιμήν της τα Matralia.

    ***

    Στην Ελλάδα, ποτέ δεν έπαψε να υπάρχει η παράλληλη ανεπίσημη γεωργική, κτηνοτροφική, ή αργότερα Χριστιανική ονοματοθεσία των μηνών. Όλες αυτές οι ονομασίες, είναι σχετικές με την θέση των μηνών στο έτος, με τις γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες που εκτελούνται στους αντίστοιχους μήνες, καθώς και με τις Χριστιανικές εορτές που πανηγυρίζονται κατά την διάρκειά τους. Έτσι ο Ιούλιος είναι Ιούλης, Δευτερόλης και Δευτερογιούλης, ως δεύτερος κύριος μήνας του καλοκαιριού, αφού πρώτος καλοκαιρινός μήνας (Πρωτόλης και Πρωτογιούλης) είναι ο Ιούνιος. Γενικά στην αγροτική Ελλάδα, ο Ιούλιος ονομάζεται Αλωνάρης, Αλωνιστής, Αλωνητής, Αλωνιάτης ή Αλωνευτής, γιατί τότε γίνεται το αλώνισμα των δημητριακών. Στα ορεινά της πατρίδας μας, συναντάμε και την ονομασία Θεριστής, καθώς στα πιο ψυχρά κλίματα, γίνεται τον Ιούλιο ο θερισμός.
    Ο Ιούλιος αναφέρεται ακόμα ως Αηλιάς ή Αηλιάτης από την γιορτή του Προφήτη Ηλία στις 20 του μηνός, ο οποίος ως έφορος των καιρικών φαινομένων, τιμάται ιδιαίτερα από τους γεωργούς μας. Έτσι, σε περιπτώσεις ανομβρίας, είναι συνηθισμένες οι λιτανείες και οι παρακλήσεις στον Προφήτη για να έρθει η ευεργετική βροχή.
    Ο Ιούλιος συνδυάζεται και με άλλους αγίους που γιορτάζονται κατά την διάρκειά του. Υπάρχει σχετικά η λαϊκή ρήση: “Ο Αηλιάς κόβει σταφύλια κι’ η Αγιά Μαρίνα σύκα” με την έννοια ότι από την ημέρα του Προφήτη Ηλία αρχίζει ο τρύγος, ενώ ήδη από τη γιορτή της Αγίας Μαρίνας στις 17, έχουν αρχίσει να ωριμάζουν και τα σύκα.
    Στη Ρόδο εξάλλου ο Ιούλιος λέγεται και Φουσκομηνάς ή Χασκόμηνας, γιατί τότε φουσκώνουν και χάσκουν (ωριμάζουν) τα σύκα. Ακόμα επειδή στη διάρκειά του ωριμάζουν τα σταφύλια και γυαλίζει η ρώγα τους, σε ορισμένες περιοχές ιδιαίτερα στη Νάξο και στη Χίο, λέγεται και Γυαλιστής ή Γυαλινός.
    Στη Σωζόπολη (Ανατολική Ρωμυλία) ονόμαζαν τον Ιούλιο Αηκερακίτη από τη γιορτή της Αγίας Κυριακής την 7η ημέρα του, ενώ στον Πόντο λεγόταν και Χορτοκόπος, επειδή τότε έκοβαν τα χόρτα στους αγρούς.

    *** ΓΕΓΟΝΟΤΑ
    * 2005:
    -Ο Bob Geldof, είκοσι χρόνια μετά το πολύ επιτυχημένο Live Aid, ανακοινώνει από το Λονδίνο μια νέα σειρά συναυλιών σε πέντε πόλεις του πλανήτη με σκοπό την ανακούφιση των Αφρικανών από τη φτώχεια. Οι συναυλίες προγραμματίζονται να γίνουν στο Λονδίνο, τη Ρώμη, το Παρίσι, το Βερολίνο και τη Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α. Στο Live 8, όπως ονομάστηκε το πρόγραμμα των πέντε συναυλιών, εμφανίζονται μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως οι: Madonna, Paul McCartney, Stevie Wonder, Coldplay, Keane, Duran Duran, Placebo, R.E.M., U2, Pink Floyd (reunion), ο ίδιος ο Geldof με τους Boomtown Rats και πολλοί άλλοι. (Ευχαριστώ Vouliakis).
    Πολλοί από εμάς, είχαμε την “τύχη”, να δούμε αυτές τις συναυλίες τηλεοπτικά.
    -Διοργανώνεται με επιτυχία στο Λαγονήσι το Πρώτο Beach-Party από τα μέλη του MusicHeaven.

    * 2000:
    Ray Charles παίζει στο 21ο International Jazz Festival, στο Montreal.

    * 1999
    -Ο Elton John μπαίνει στο νοσοκομείο για εγχείρηση και του εμφυτεύουν έναν βηματοδότη.
    -Οι Rolling Stones εισπράττουν πάνω από 337 εκατομμύρια δολάρια κέρδη, μέσα σε δύο χρόνια από τις περιοδείες Bridges to Babylon & No Security.
    Paul McCartney εκθέτει τα 73 από τα 600 ζωγραφικά του έργα στην γκαλερύ Kunstforum Lyz στο Siegen (Γερμανία). Ο Macca άρχισε να ζωγραφίζει από τότε που πέρασε τα 40 και ανάμεσα στα έργα του, υπάρχουν τα πορτραίτα των John Lennon, David Bowie, Charlie Watts και Andy Warhol.
    Phil Collins παντρεύεται για τρίτη φορά.

    * 1998
    - Οι Barenaked Ladies πάνε στο # 3 με το Stunt.

    * 1995
    - Ακυρώνεται η συναυλία των Bon Jovi στη Μόσχα, εξ αιτίας των γεγονότων στην Τσετσενία.

    * 1994
    - Το Very Best of The Eagles, πάει στο # 4.
    - Το soundtrack του Lion King, πάει στο # 1.

    * 1993
    - Οι UB40 ανεβαίνουν στην κορυφή με το Can’t Help Falling in Love.

    * 1991
    - Ο Bryan Adams με το (Everything I Do) I Do It for You, μένει για 7 εβδομάδες στο # 1 (Η.Π.Α.) και 16 στη Βρετανία.
    - Οι ZZ Top τελειώνουν την Ευρωπαϊκή τους περιοδεία.

    * 1990
    - Η Joni Mitchell ο Bryan Adams, οι Scorpions, η Cyndi Lauper, ο Van Morrison, οι Band, η Sinead O’Connor και άλλοι καλλιτέχνες, παίρνουν μέρος στο live The Wall που γίνεται στον Δυτικό τομέα του Βερολίνου.

    * 1989
    - Ο Tom Jones επανέρχεται με το Kiss και τους Art of Noise.
    - Τα CDs κατακλύζουν την αγορά εξοστρακίζοντας το βινύλλιο.

    * 1988
    - Οι Cheap Trick μπαίνουν στα charts με το Flame.

    * 1987
    - Οι Doobie Brothers, Bonnie Raitt, James Taylor και Santana παίζουν στη Σοβιετική Ένωση.

    * 1986
    - Ο Peter Gabriel σπάει τα ταμεία με το Sledgehammer.
    - Ο Carlos Santana, γιορτάζει τα 39 του χρόνια και τα 20 του στην μουσική με μία συναυλία στο San Francisco.

    * 1985
    - Ο Elton John υπογράφει στην MCA Records για 5 δίσκους και 8 εκατομμύρια δολάρια. Οι δίσκοι είναι: Ice On Fire, Leather Jackets, Live in Australia, Reg Strikes Back και Sleeping With the Past.
    - Το Live Aid είναι γεγονός. Γίνεται στο στάδιο JFK (Philadelphia) και στο Wembley (London), με πληθώρα καλλιτεχνών. Ο Bob Geldof μαζεύει τους Paul McCartney, Phil Collins, Who, David Bowie, Mick Jagger, Queen, Tina Turner, Cars, Bryan Adams, Hall and Oates, Lionel Richie και τους Led Zeppelin. Οι συναυλίες μεταδίδονται μέσω δορυφόρου σε όλο τον κόσμο, για 18 ώρες.

    * 1984
    - Στις 4 Ιουλίου (ημέρα της ανεξαρτησίας), οι Beach Boys παίζουν στο Miami με ντράμερ τον Ringo Starr.

    * 1983
    - Το Every Breath You Take των Police πάει στην κορυφή και μένει εκεί για 8 εβδομάδες.

    * 1980
    - Ο μάνατζερ των Beatles και των Rolling Stones Allen Klein, μπαίνει στη φυλακή για φορολογικές ανωμαλίες.
    - Οι Led Zeppelin κάνουν το τελευταίο τους live στο Δυτικό Βερολίνο.

    * 1979
    - Κυκλοφορεί το φιλμ Rust Never Sleeps του Neil Young. Το 1987, το περιοδικό Rolling Stone ονόμασε το Rust Never Sleeps, ένα από τα μεγαλύτερα live των τελευταίων 20 χρόνων.

    * 1978
    - Ο γλυκύτατος τροβαδούρος Gerry Rafferty, σκαρφαλώνει στην κορυφή με το City to City. Δυστυχώς για τους φαν του (κι’ εγώ μέσα), δεν το επανέλαβε ποτέ ξανά……

    * 1977
    - Οι Led Zeppelin αναβάλλουν την περιοδεία τους, επειδή πεθαίνει ο γιος του Robert Plant.
    - Ο Roger Waters νευριάζει και πετάει έναν θαυμαστή του γκρουπ με τις κλωτσιές κάτω από τη σκηνή σε ένα live της περιοδείας για το Animals. Το περιστατικό αυτό, και η ανάγκη να τοποθετηθεί πλέον ανάμεσα στο γκρουπ και στο κοινό, ένα προστατευτικό δίχτυ, έγινε αιτία να βάλει ο Waters το πρώτο …τούβλο, για το “χτίσιμο” του Wall.

    * 1976
    - O Steve Miller, κάνει τις πρώτες του επιτυχίες που βγαίνουν από το άλμπουμ Fly Like An Eagle.
    - Ο Elton John κάνει το πρώτο του # 1 στην Αγγλία με την Kiki Dee και το Don’t Go Breaking My Heart.
    - Ο John Lennon παίρνει επιτέλους την άδεια παραμονής στις Η.Π.Α.
    - Οι Deep Purple, αναγγέλουν τη διάλυσή τους. Ο David Coverdale πάει σόλο, ο Jon Lord και ο Ian Paice φτιάχνουν τους Paice, Ashton & Lord, Ο Glenn Hughes επιστρέφει στους Trapeze και ο Tommy Bolin στήνει τη δική του μπάντα, αλλά πεθαίνει στο τέλος του χρόνου.

    * 1975
    - Ο David Bowie παίρνει μέρος στο φιλμ The Man Who Fell to Earth.

    * 1973
    - Ο Billy Preston (προστατευόμενος καλλιτέχνης της Apple και του George Harrison), κάνει το # 1 με το Will It Go Round in Circles.
    - Ο Brian Peter George St. John Le Baptiste De La Salle Eno, αφήνει τους Roxy Music.
    - Ο Jim Croce κάνει το # 1 με το Bad Bad Leroy Brown, αλλά δεν προλαβαίνει να χαρεί για την επιτυχία του. Σκοτώνεται μετά από δύο μήνες, στα 30 του χρόνια.

    * 1972
    - Ο Paul McCartney “ξεπετάγεται” με τους Wings και κάνει μία μικρή περιοδεία στη Γαλλία. Μέλη των Wings εκτός από τον Macca, είναι οι Denny Laine, Denny Seiwell, Henry McCullough και η γυναίκα του Paul, Linda. (Ευτυχώς που δεν την έλεγαν ………..Yoko!!!!!!).
    - Ο Paul McCartney συλλαμβάνεται στη Σουηδία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
    - Ο Smokey Robinson κάνει την τελευταία του εμφάνιση με τους Miracles και πάει σόλο.

    * 1970
    - Ο Jimi Hendrix παίζει για τελευταία φορά στη γενέτειρά του, στο Seattle.

    * 1969
    - Ο Neil Young εμφανίζεται για πρώτη φορά με τους Crosby, Stills and Nash στο Fillmore East.

    * 1968
    - Κυκλοφορεί το φιλμ Yellow Submarine, των Beatles.
    - Το In-A-Gadda-Da-Vida (In a Garden of Eden) των Iron Butterfly μπαίνει στα charts.
    - Οι Yardbirds διαλύονται και ο Jimmy Page, φορμάρει τους New Yardbirds, που αργότερα, θα τους ονομάσει Led Zeppelin.

    * 1967
    - H Aretha Franklin γίνεται δεκτή στα charts, με απόλυτο “Σεβασμό” (Respect).

    * 1966
    -Οι Jack Bruce, Ginger Baker & Eric Clapton φορμάρουν τους Cream.

    * 1964
    - Το ασπρόμαυρο φιλμ των Beatles A Hard Day’s Night, κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο.

    * 1960
    - Ο Roy Orbison πάει στο # 2 με το Only the Lonely.

    * 1957
    - Ο Paul McCartney και ο John Lennon, συναντώνται για πρώτη φορά.

    * 1955
    - Το Rock μπαίνει σε τροχιά με το Rock Around the Clock και τον 30άρη Bill Haley.

    * 1954
    - Ο Sam Phillips, φέρνει στην Sun Records έναν οδηγό φορτηγού και του κάνει ένα συμβόλαιο για να ηχογραφεί demos για άλλους καλλιτέχνες. Ξέρετε ποιος ήταν αυτός ο φορτηγατζής; Ο ……….Elvis Presley!!!!

    * 1952
    - Η Gladys Knight, τραγουδάει σε έναν διαγωνισμό και κερδίζει 2000 δολάρια. Η ηλικία της; Μόλις 8 ετών.

    * 1946
    - Η πολυτάλαντη Petula Clark, κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στα 13 της χρόνια.

    *** ΓΕΝΕΘΛΙΑ
    1:
    -Willie Dixon (1915)
    -Bobby Day (1930)
    -Delaney Bramlett (Delaney & Bonnie & Friends, 1939)
    -Debbie Harry (Blondie, 1945)
    -Dan Aykroyd (Blues Brothers, 1952)
    2:
    -Paul Williams (Temptations, 1939)
    -Leapy Lee (1942)
    3:
    -Fontella Bass (1940)
    -Mike Corby (Babys, 1955)
    -Laura Branigan (1957)
    4:
    -Mitch Miller (1911)
    -Bill Withers (1938)
    -Jeremy Spencer (Fleetwood Mac, 1948)
    -John Waite (1955)
    5:
    -Smiley Lewis (1913)
    -Robbie Robertson (Band, 1944)
    -Huey Lewis (1950)
    6:
    -Bill Haley (1925)
    -Della Reese (1931)
    -Gene Chandler (1937)
    7:
    -Mary Ford (1928)
    -Ringo Starr (Beatles, 1940)
    -Ron Hiller (Copperpenny, 1953)
    8:
    -Jerry Vale (1932)
    -Steve Lawrence (1935)
    9:
    -Ed Ames (1927)
    -Mitch Mitchell (Jimi Hendrix Experience, 1946)
    -Bon Scott (AC/DC, 1946)
    10:
    -Ian Whitcomb (1941)
    -Arlo Guthrie (1947)
    -Rik Emmett (Triumph, 1953)
    11:
    -Thurston Harris (1931)
    -Tab Hunter (1931)
    -Bonnie Pointer (1951)
    -Richie Sambora (1959)
    -Suzanne Vega (1959)
    12:
    -Christine McVie (Fleetwood Mac, 1943)
    -John Wetton (Asia, 1949)
    -Eric Carr (Kiss, 1950)
    13:
    -Roger (Jim) McGuinn (Byrds, 1942)
    14:
    -Woody Guthrie (1912)
    15:
    -Linda Ronstadt (1946)
    -Trevor Horn (Buggles / Yes, 1949)
    -Alicia Bridges (1953)
    -Joe Satriani (1956)
    16:
    -Desmond Dekker (1941)
    -Stewart Copeland (Police, 1952)
    17:
    -Spencer Davis (1937)
    -Gale Garnett (1942)
    -Mick Tucker (Sweet, 1947)
    -Nicolette Larson (1952)
    -Phoebe Snow (1952)
    18:
    -Jalacy “Screamin’ Jay” Hawkins (1929)
    -Dion DiMucci (Dion & The Belmonts, 1939)
    -Martha Reeves (Martha & The Vandellas, 1941)
    19:
    -Vikki Carr (1941)
    -Bernie Leadon (Eagles, 1947)
    -Brian May (Queen, 1947)
    -Allen Collins (Lynyrd Skynyrd, 1952)
    20:
    -Buddy Knox (1933)
    -Kim Carnes (1945)
    -Carlos Santana (1947)
    21:
    -Kay Starr (1922)
    -Cat Stevens (1947)
    22:
    -Chuck Jackson (1937)
    -George Clinton (1940)
    -Richard Davies (Supertramp, 1944)
    -Don Henley (Eagles, 1947)
    23:
    -David Essex (1947)
    -Ian Thomas (1950)
    24:
    -Barbara Love (Friends of Distinction, 1941)
    25:
    -Manny Charlton (Nazareth, 1941)
    26:
    -Bobby Hebb (1941)
    -Brenton Wood (1941)
    -Dobie Gray (1942)
    -Mick Jagger (Rolling Stones, 1943)
    -Roger Taylor (Queen, 1949)
    27:
    -Bobbie Gentry (1944)
    -Maureen McGovern (1949)
    28:
    -Rick Wright (Pink Floyd, 1945)
    -Jonathan Edwards (1946)
    -Simon Kirke (Free / Bad Company, 1949)
    29:
    -Geddy Lee (1953)
    30:
    -Buddy Guy (1936)
    -Paul Anka (1941)
    -David Sanborn (1945)
    -Kate Bush (1958)
    31:
    -Daniel Boone (1942)
    -Lobo (1943)
    -Gary Lewis (1946)
    -Bob Welch (1946)
    -Bill Berry (REM, 1958)

    *** ΑΠΩΛΕΙΕΣ
    1:
    -Guy Mitchell (1999)
    -Herbie Mann (2003)
    3:
    -Brian Jones (Rolling Stones, 1969)
    -Jim Morrison (Doors, 1971)
    4:
    -Barry White (2003)
    5:
    -Harry James, (1983)
    -Ernie K-Doe (2001)
    -Johnny Russell (2001)
    6:
    -Louis Armstrong (1971)
    -Van McCoy (1979)
    -Michael Hartman (2000)
    -James Hill (Fairfield Four, 2000)
    7:
    -Freddie Neil (2001)
    10:
    -John Hammond (1987)
    11:
    -George Gershwin (1937)
    12:
    -Minnie Riperton (1979)
    -Kenny Hollis (Copperpenny, 2002)
    15:
    -Bill Justis (1982)
    -Bobby Day (1990)
    -Ella Fitzgerald (1996)
    -Paul Young (Mike + The Mechanics / Sad Café, 2000)
    16:
    -Harry Chapin (1981)
    -John Panozzo (Chuck / Styx, 1996)
    17:
    -Billie Holiday (1959)
    -John Coltrane (1967)
    -Chas Chandler (Animals, 1996)
    18:
    -Bobby Fuller (1966)
    -Nico (1988)
    22:
    -Gus Dudgeon (2002)
    23:
    - Keith Godchaux (Grateful Dead, 1980)
    25:
    -Willie Mae “Big Mama” Thornton (1984)
    -Erik Braunn (Iron Butterfly, 2003)
    26:
    -Jimmy Keyes (Chords, 1995)
    27:
    - Leon Wilkeson (Lynyrd Skynyrd, 2001)
    29:
    -Mama Cass Elliot (1974)
    30:
    -Sam Phillips (2003)
    31:
    -Jim Reeves (1964)




    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #2508   /   18.07.2005, 13:28   /   Αναφορά
    Επιτέλους και ο Ιούλιος! Οπως πάντα πολύ ενδιαφέρον! Ευχαριστώ!
    #2509   /   18.07.2005, 15:31
    .....ευχαριστώ;;;; :-0

    #2529   /   21.07.2005, 08:43
    όχι πιπέρια!!!

    #2531   /   21.07.2005, 18:55
    Έεεεεετσι!!!!! :-)

    #2513   /   18.07.2005, 23:55   /   Αναφορά
    Windin' your way down on Baker Street

    Light in your head and dead on your feet

    Well another crazy day

    You'll drink the night away

    And forget about everything

    This city desert makes you feel so cold.

    It's got so many people but it's got no soul

    And it's taken you so long

    To find out you were wrong

    When you thought it held everything




    ::bier::
    #2532   /   21.07.2005, 19:00
    I just wanna say this is my way

    Of tellin' you everything

    I could never say before

    Yeah this is my way of tellin' you

    That every day I'm lovin' you so much more

    'Cause you believed in me through my darkest night

    Put somethin' better inside of me

    You brought me into the light

    Threw away all those crazy dreams

    I put them all behind

    And it was you woman

    Right down the line



    ::bier::