ελληνική μουσική
    613 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ας σώσουμε μια ζωή

    Η αφρόκρεμα της ελληνικής μουσικής, από όλα τα είδη (από τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, στα Διάφανα Κρίνα, από την ηλεκτρονική μουσική του Μιχάλη Δέλτα, στον Κωνσταντίνο Βήτα, από τον Μανώλη Φάμελλο, στον Φοίβο Δεληβοριά, από τον Απόστολο Ρίζο και τον Λουδοβίκο των Ανωγείων στην Ευρυδίκη και τον Δημήτρη Κοργιαλά) εμφανίζονται στο Gagarin 205 Live Music Space με σκοπό να βοηθήσουν την συνάνθρωπό μας Έρη Τσάφου να ξεπεράσει την ασθένειά της. Όλες οι λεπτομέρειες...
    Παρασκευή 04 Απρ 2003
    Ημέρα: Αυτή την Κυριακή – 6 Απριλίου
    Ώρα: Από τις 13:00 ως τις 24:00
    Τόπος: Gagarin 205 Live Music Space, Λιοσίων 205 – πολύ κοντά στο σταθμό του Μετρό Αττικής
    Εμφανιζόμενοι: Η αφρόκρεμα της ελληνικής μουσικής, από όλα τα είδη (από τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, στα Διάφανα Κρίνα, από την ηλεκτρονική μουσική του Μιχάλη Δέλτα, στον Κωνσταντίνο Βήτα, από τον Μανώλη Φάμελλο, στον Φοίβο Δεληβοριά, από τον Απόστολο Ρίζο και τον Λουδοβίκο των Ανωγείων στην Ευρυδίκη και τον Δημήτρη Κοργιαλά)!
    Τιμή: 15 ευρώ
    Στόχος: Να σώσουμε μια ζωή!
    Το πρόβλημα σε 4 σειρές: Η Έρη Τσάφου είναι ένας άνθρωπος που μας έχει όλους, πραγματικά ανάγκη. Ένας συνάνθρωπός μας που υπάγεται στο ταμείο απόρων και πάσχει από λέμφωμα. Χρειάζεται άμεσα ένα τεράστιο ποσό που πρέπει να βρεθεί σε χρόνο ρεκόρ τόσο για το εξωτερικό, όσο και για τη διενέργεια εξετάσεων και αγορά φαρμάκων στην Ελλάδα, μέχρι τη μετάβασή της.

    Παράκληση: Να βρεθούμε εκεί για να συνεισφέρουμε πρώτα ως άνθρωποι και έπειτα για να ακούσουμε μουσική. Να κάνουμε μία μικρή βόλτα ζωής και ανθρωπιάς. Σημασία εχει να πουληθούν τα εισιτήρια που είναι –προς το παρόν- η μοναδική μορφή ενίσχυσης σε έναν συνάνθρωπό μας που μπορεί με αυτά να σωθεί! Γι’ αυτό θα υπάρξουν διαφορετικές ζώνες και ροή...

    Το Πρόγραμμα:
    13:30-15:30: DJ sets με εναλλακτικά ροκ ακούσματα από τους συντάκτες του Avopolis.gr
    15:30-19:00: Postblue, Ρέζους, Χερουβείμ, Serpentine, Matisse, Film, Χρ. Αλεξόπουλος, Διάφανα Κρίνα
    19:00-20:00: Coti K + Voltnoi Μιχάλης Δέλτα
    22:00-24:00: Μίλτος Πασχαλίδης Λουδοβίκος των Ανωγείων Απόστολος Ρίζος Αλκίνοος Ιωαννίδης


    Με την υποστήριξη της μη κερδοσκοπικής εταιρίας "Ζωή Σ' Αγαπώ" και του περιοδικού Avopolis. Για ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

    Tags
    Καλλιτέχνες:Χερουβείμ



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε