ελληνική μουσική
    775 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Site του Μήνα: vasilisp.com

    Πρίν την είσοδο στο site, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στη σκηνή. Φωτογραφία που μας ταξιδεύει σε μια βραδιά, μια συναυλία, σαν αυτές που έχουμε πάει όλοι μας είτε μικρότεροι, είτε τώρα με την παρέα και χοροπηδούσαμε πάνω κάτω με τη φωνή του Βασίλη να μας διαπερνά. Στιχάκια απο τραγούδια του γύρω γύρω απ’τη σκηνή, στιχάκια που σιγοψιθυρίζουμε και φέρνουν μαζί τους αναμνήσεις και χαμόγελο και δάκρυ...
    Γράφει το μέλος revekka
    15 άρθρα στο MusicHeaven
    Δευτέρα 09 Ιαν 2006
    Enter-Είσοδος: H κεντρική σελίδα μας ενημερώνει για τα τελευταία νέα και τα νέα της σελίδας. Εκεί βρήκα 2 videos απο τη συναυλία Βασίλης-Μαχαιρίτσας και νέες φωτογραφίες απο τη συναυλία στο Πολυδένδρι. Πάνω δεξιά υπάρχει η φωτογραφία της ημέρας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αγκαλιά με την κιθάρα του σε ασπρόμαυρο φιλμ.

    Στην επικεφαλίδα δίνονται επιλογές να στείλουμε τη σελίδα σε κάποιο φίλο, να αφήσουμε κάποιο μήνυμα, να επικοινωνήσουμε με το site ή να μπούμε στο message board και να παρακολουθήσουμε μια συνομιλία μεταξύ των μελών της σελίδας.

    Αριστερά μας βρίσκεται το μενού με πληροφορίες για όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για τον Βασίλη και άλλοι σύνδεσμοι. Στη δισκογραφία παρουσιάζονται όλοι οι δίσκοι του Βασίλη ένας ένας με πληροφορίες για το θέμα τους και οι συμμετοχές του σε δίσκους άλλων.

    Ακόμα, στη σελίδα υπάρχουν όλα τα στιχάκια που τραγούδησε, και δεν υπάρχει καλύτερος επίλογος απο ένα απόσπασμα:

    Εγώ θα σε φωνάζω, και λέγε με τρελό
    που γράφει στη ζωή του παραμύθια
    εγώ θα τραγουδάω τσιγγάνος σε σταθμό
    που παίζει με ταμπούρλο την αλήθεια.
    Το γέλιο μου χαρίζω στ’αδέσποτα σκυλιά
    στα πάρκα σε πλατείες και σε ταβέρνες
    μοιράζω τη ζωή μου σαν τη σταλαγματιά
    μα δε γεμίζουν εύκολα οι στέρνες.
    (Ο Τρελός – απο το δίσκο Φοβάμαι)

    www.vasilisp.com

    Tags
    Καλλιτέχνες:Βασίλης ΠαπακωνσταντίνουΜουσικά Όργανα:κιθάρα



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #3796   /   09.01.2006, 13:30   /   Αναφορά
    Όντως είναι πολύ αξιόλογη και προσβάσιμη η επίσημη ιστοσελίδα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.
    Administrator
    #3797   /   09.01.2006, 15:20   /   Αναφορά
    Όταν πρωτομπήκα στο vasilisp.com, εντυπωσιάστηκα για τον τρόπο με τον οποίο παρουσίαζε το περιεχόμενο. Ήταν από τα πρώτα μουσικά sites καλλιτέχνη, που λειτουργούσαν και σαν κοινότητα, ενώ είχαν και ένα μη-συνηθισμένο design που μου άρεσε. Με τα χρόνια βέβαια δεν είδα κάτι να προχωράει. Πχ η βιογραφία είναι ανενημέρωτη εδώ και χρόνια, το ίδιο και η δισκογραφία, τα στατιστικά είναι από το 2002 κλπ.



    Το Forum βέβαια παρουσιάζει ενδιαφέρον και οι συζητήσεις δείχνουν πως τελικά κάτι κινείται. Ελπίζω στο μέλλον τα παιδιά που το έχουν, ο Θωμάς και ο Θοδωρής, να βρουν λίγο χρόνο να το πάνε παραπέρα.



    Δική μου βαθμολογία: 3.5 / 5
    #3798   /   09.01.2006, 17:44
    Την σελίδα, την χειριζότανε για χρόνια (ο ιδρυτής της, κάτοικος Θεσσαλονίκης) και ήταν πάντα καλά ενημερωμένη...Δυστυχώς, σχετικά πρόσφατα την "μεταβίβασε" (η μέρος αυτής) και από τότε, παρ όλη την καλή εμφάνιση, μένουν πράγματα στατικά... Ελπίζω αυτό ν αλλάξει...



    Γρηγ. Δεσύπρης

    #3920   /   26.01.2006, 10:26
    Για μένα, που είμαι ο ‘απλός περιηγητής’ του ίντερνετ χωρίς τεχνικές γνώσεις, ήταν πολύ εύκολη και ευχάριστη η πρόσβαση και η παραμονή μου στη σελίδα. Βέβαια μπήκα για πρώτη φορά, άρα δεν μπόρεσα να διακρίνω οτιδήποτε το στατικό. Όταν μιλάμε για σελίδες στο ίντερνετ όμως είναι ζωτικής σημασίας η συστηματική ανανέωση.