ελληνική μουσική
    613 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Βιογραφίες

    Μιχάλης Χατζηγιάννης - Μία σπάνια φωνή...

    Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λευκωσία της Κύπρου στις 5 Νοεμβρίου 1979. Είναι απόφοιτος της Μουσικής Ακαδημίας Λονδίνου (Royal College Of London) με πτυχίο πιάνου, κιθάρας και ανωτάτων θεωρητικών μαθημάτων...
    Γράφει η Δανάη- Κων/να (Danai_13)
    2 άρθρα στο MusicHeaven
    Κυριακή 10 Σεπ 2006
    Ξεκίνησε την δισκογραφική του καριέρα στην Κύπρο, μετρώντας σε μικρή ηλικία 3 πλατινένιους δίσκους, το «Σενάριο» 1995, το «Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά Δώρο Γεωργιάδη» 1996 και το «Επαφή» 1997, ενώ συμμετείχε και άλλες μουσικές παραγωγές.

    Το Μάιο του 1998, εκπροσωπεί την Κύπρο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, συνθέτοντας και ερμηνεύοντας το τραγούδι "Γέννεσις". Εκεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απέσπασε εξαιρετικές κριτικές για τις φωνητικές του ικανότητες και τη σκηνική του παρουσία.

    Αμέσως μετά, συνεργάζεται με τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον στιχουργό και ποιητή Μιχάλη Μπουρμπούλη δημιουργώντας τον Δεκέμβριο του 1998, το album "Άγγιγμα Ψυχής" (που περιέχει τη μουσική και τα τραγούδια της ομότιτλης τηλεοπτικής σειράς). Ένα album που γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία και σύντομα γίνεται πλατινένιο. Από τη δισκογραφική αυτή δουλειά ξεχωρίζουν το «Αγγιγμα Ψυχής» και «Το Σώμα Που Ζητάς».Το Μάρτιο του 2000, κυκλοφορεί η πρώτη προσωπική του δουλειά με τίτλο "Παράξενη Γιορτή". Σημαντικοί συνθέτες και στιχουργοί συγκεντρώνονται για να δημιουργηθεί αυτό το album, από το οποίο γεννιούνται οι μεγαλύτερες επιτυχίες της εποχής. Το «Μόνο Στα Όνειρα» σε σύνθεση του Μιχάλη, μένει στο Νο1 του ραδιοφωνικού airplay για εβδομάδες, ενώ η «Παράξενη Γιορτή», το «Και Θα Χαθώ» και όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του δίσκου ακολουθούν αντίστοιχη πορεία. Η «Παράξενη Γιορτή» αγγίζει τις πωλήσεις ενός διπλά πλατινένιου δίσκου και το μουσικό χάρισμα του Μιχάλη Χατζηγιάννη αρχίζει πλέον να διαφαίνεται καθαρά. Το 2001 είναι η χρονιά της πρώτης μεγάλης συναυλιακής συνεργασίας καθώς συναντιέται στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά με τη Χαρούλα Αλεξίου.
    Το καλοκαίρι τον βρίσκει στην πρώτη του περιοδεία μαζί με την Ελένη Πέτα, ενώ από το φθινόπωρο συμμετέχει μαζί τους και η Ηρώ δημιουργώντας ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της σεζόν 2001-2002.

    Την Άνοιξη του 2002 κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό του album με τίτλο "Κρυφό Φιλί", με πωλήσεις που πλησιάζουν τις 120.000 (τριπλά πλατινένιο cd) στο οποίο η σύνθεση των περισσοτέρων τραγουδιών ανήκει στον ίδιο ενώ στίχους έγραψαν η Ελένη Ζιώγα, η Ελεάνα Βραχάλη, η Μαριανίνα Κριεζή, η Λίνα Νικολακοπούλου και άλλοι. Το album αυτό εμφανίζει τις επιτυχίες την μία μετά την άλλη και ξεκινώντας από το «Είσαι Εδώ», το οποίο εκτινάζεται στην ραδιοφωνική κορυφή ενώ ακολουθούν «Το Σ' Αγαπώ», το «Χωρίς Αναπνοή», η «Εκδρομή», «Ο Καπνός», το ομότιτλο «Κρυφό Φιλί», «Το Πάρτυ» και άλλα. Το album αυτό χαρακτηρίζεται ως ένα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το πολύπλευρο ταλέντο του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που τον καθιστά έναν από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς-τραγουδιστέςΤο καλοκαίρι του 2002 πραγματοποιεί με τεράστια επιτυχία την πρώτη του προσωπική καλοκαιρινή περιοδεία στην Ελλάδα με 40 sold out συναυλίες, ενώ το χειμώνα συνεργάζεται για παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τη Δήμητρα Γαλάνη.


    Το 2003, κυκλοφορεί το CD single «Μόνος Μου». Το «Αν Μου Τηλεφωνούσες» κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα και παίζεται ασταμάτητα από όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ήταν το ελληνικό τραγούδι με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις για το 2003! Την ίδια πορεία ακολουθεί και το ομότιτλο «Μόνος Μου» που γίνεται τόσο αγαπητό στο κοινό ώστε το single να ξεπεράσει τις πωλήσεις του τριπλά πλατινένιου.Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη ίσως περιοδεία που έχει γίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια με 70 sold out συναυλίες.
    Το χειμώνα του 2003 - 2004 εμφανίστηκε στην Αθήνα (Vox) και στη Θεσσαλονίκη (στη μουσική σκηνή FIX) ως επικεφαλής ενός εξαιρετικά επιτυχημένου προγράμματος στο οποίο συμμετείχαν η Δέσποινα Ολυμπίου με την οποία συνεργάσθηκε και δισκογραφικά στο πλατινένιο single «Βάλε Μουσική» το οποίο περιλαμβάνει και το πιο επιτυχημένο ντουέτο της χρονιάς «Να 'σουν αλλιώς» - και η Αθηνά Ρούτση.
    Τον Φεβρουάριο του 2004, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γράφει τη μουσική και τα τραγούδια για την κινηματογραφική ταινία του Λάκη Λαζόπουλου, «Ρ20». Το CD single που κυκλοφορεί δεν αργεί να γίνει χρυσό, ακολουθώντας την πορεία των προηγούμενων.

    Την 1η Απριλίου του 2004 κυκλοφόρησε το τρίτο προσωπικό album του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τίτλο «Ακατάλληλη σκηνή» το οποίο σε ελάχιστο χρονικό διάστημα γίνεται πλατινένιο. Από το album αυτό ξεχώρισε ήδη το «Για σένα», το οποίο βρίσκεται στην πρώτη θέση του επίσημου ραδιοφωνικού chart από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας. Επίσης, τραγούδια όπως το «Ακατάλληλη σκηνή», «Που 'ναι η αγάπη», «Μη μ' ονειρευτείς» κ.α. άρχισαν να γίνονται ιδιαίτερα αγαπητά στους ακροατές του ραδιοφώνου.
    Στις 30 Απριλίου, ο Μιχάλης συμμετείχε στην μεγάλη τελετή Διεύρυνσης της Ευρώπης τραγουδώντας για την Κύπρο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Βαρσοβία και μεταδόθηκε απευθείας από όλα τα κρατικά τηλεοπτικά κανάλια της Ευρώπης!

    Το καλοκαίρι του 2004, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πραγματοποίησε άλλη μια μεγάλη περιοδεία με συναυλίες ανά την Ελλάδα και την Κύπρο. Πολύ σημαντική επίσης ήταν η συμμετοχή του στις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004.

    Ο χειμώνας του 2004 - 2005 βρίσκει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ μαζί με τον Πασχάλη Τερζή στο πιο πετυχημένο πρόγραμμα της χρονιάς που ολοκληρώνεται την Κυριακή 24 Απριλίου και αμέσως μετά το Πάσχα μετακομίσε στην Θεσσαλονίκη γνωρίζοντας φυσικά τεράστια επιτυχία!

    Το καλοκαίρι του 2005 ο Μιχάλης πραγματοποίησε άλλη μια μεγάλη περιοδεία 30 συναυλιών στην Ελλάδα, μια περιοδεία που ολοκληρώθηκε στο Θέατρο του Λυκαβηττού με δυο sold out συναυλίες, οι οποίες ηχογραφήθηκαν.

    Τον Οκτώβριο του 2005, πραγματοποίησε την πρώτη του περιοδεία στην Αυστραλία

    Στις αρχές Νοεμβρίου, ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, ένα σχήμα που εύκολα χαρακτηρίστηκε «Σχήμα της χρονιάς»!

    Τον Μάρτιο του 2006, ο Μιχάλης κυκλοφόρησε το πρώτο του Live CD, μια πολυτελή έκδοση η οποία περιελάμβανε ένα διπλό CD με όλες του τις μεγάλες επιτυχίες σε ζωντανή ηχογράφηση αλλά και τρία καινούργια τραγούδια , τα «Δεν Φεύγω», «Δεν Είμαι Εδώ Για Κανέναν» και «Μοιάζουμε» - που έγιναν αμέσως τεράστιες επιτυχίες. Η έκδοση περιλαμβάνει επίσης ένα DVD διάρκειας δυόμιση ωρών με αποσπάσματα από τις συναυλίες του, backstage στιγμιότυπα και φωτογραφικό υλικό.

    Τον Απρίλιο του 2006 Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνεργάστηκε για δεύτερη φορά με τον Γιώργο Νταλάρα - μετά από δυο sold out παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το 2004 - σε μια περιοδεία σε Αμερική και Καναδά. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τις πόλεις Ατλάντικ Σίτυ, Κονέκτικατ, Νέα Υόρκη, Σικάγο, Μόντρεαλ και Τορόντο.

    Τον Μαΐο του 2006, ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στην Πολιτεία της Θεσσαλονίκης μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου, με την οποία συνεργάζεται για πρώτη φορά επί σκηνής. Αφορμή για τη συνεργασία αυτή στάθηκε και η προηγούμενη δισκογραφική συνεργασία τους, μια και ο Μιχάλης υπογράφει τρία τραγούδια στο πρόσφατο δίσκο Νατάσας, «Ως Εκεί Που Η Καρδιά Μπορεί Ν' Αντέξει».

    Διακρίσεις

    Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις στην μέχρι τώρα σταδιοδρομία του:

    Βραβεία Αρίων 2002:
    Καλύτερος Pop δίσκος «Κρυφό Φιλί»
    Καλύτερος Pop τραγουδιστής
    Καλύτερος έντεχνος τραγουδιστής

    Βραβεία Αρίων 2003:
    Καλύτερο έντεχνο τραγούδι «Αν μου τηλεφωνούσες»
    Καλύτερο σύγχρονο - λαϊκό τραγούδι «Μόνος μου»
    Καλύτερος Τραγουδιστής της Χρονιάς
    Βραβείο πωλήσεων για το 3πλα πλατινένιο CD single «Μόνος μου»

    Βραβεία Αρίων 2004:
    Καλύτερος Δίσκος της χρονιάς: «Ακατάλληλη σκηνή»
    Καλύτερος Έντεχνος ΤραγουδιστήςΚαλύτερος Pop Τραγουδιστής
    Καλύτερος Pop Δίσκος: «Ακατάλληλη σκηνή»
    Καλύτερο Pop τραγούδι: «Για σένα»

    MAD VIDEO AWARDS 2005
    Video Clip της Χρονιάς: «Για Σένα»

    Βραβεία Αρίων 2005:
    Καλύτερο Έντεχνο Τραγούδι: «Να Μείνεις Εδώ»





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #5534   /   10.09.2006, 10:32   /   Αναφορά
    Τί να πεί κανείς για τον Μιχάλη; Είναι εγνωσμένη η αξία του στον Ελληνικό χώρο...



    Προσωπικά όταν πρωτοεμφανίστικε στο προσκήνιο της Ελληνικης μουσικής είπα, να επιτέλους ένας Έλληνας που χαλαρά μπορεί να κάνει καριέρα και στο εξωτερικό..... Βεβαιά ακόμα περιμένω να το δώ....



    Μιχάλη είσαι μεγάλη φωνή.... ευχαριστούμε...
    #5535   /   10.09.2006, 11:33   /   Αναφορά
    Οταν ημουν λιγο πιο μικρη ακουγα φανατικα χατζηγιαννη.Εχει καλη φωνη και καποια ωραια κομματια-κυριως ρεφραιν-

    Τωρα αν και δεν τον ακουω σχεδον καθολου-παρα μονο αν βαλει καποιο κομματι του που μου αρεσει το ραδιοφωνο-εκτος απο τα καλα του που ειναι σαφως αρκετα ενα πραγμα δεν μου αρεσει. Εχει οπως ειπα καλα ρεφραιν που στην ουσια τα κανει τραγουδια με αποτελεσμα να κρατανε παρα πολυ.
    #5541   /   10.09.2006, 21:50
    Και εγω το ιδιο με την τολαρουμπα. Αλλα ειναι πολυ καλος οταν το ακουω μια στις τοσες. Μου αρεσει που τραγουδαει καπως εντεχνα!!!

    #17204   /   24.11.2008, 22:18
    συμφωνω!!!!

    #5543   /   10.09.2006, 23:48   /   Αναφορά
    Έχει πολύ καλή φωνή και συνθετική ικανότητα. Ακόμη στα live του ''μιλάει'' με τον κόσμο και έχει εξαιρετική επαφή με το κοινό.



    Danai_13 πολύ καλό το άρθρο σου.
    #5690   /   21.09.2006, 17:46
    giaaa thanx gia ta kala sou logia (gia to arthro gia ton xatzigianni leo)an kai de nomizo na exei kavalisei to kalami pou lene kai oi alloi....:)


    #5546   /   11.09.2006, 01:24   /   Αναφορά
    Ήταν εδώ στη Φλώρινα την προηγούμενη Παρασκευή! Περάσαμε τέλεια μαζί του!!!!

    Δεν τα κατάφερα να τον δω στην Κύπρο το καλοκαίρι αλλά ήρθε και με βρήκε Φλώρινα :p



    #5547   /   11.09.2006, 04:22   /   Αναφορά
    o Mιχαλης πραγματικα εχει σπανια φωνη κ ταλεντο!!!Αν κ τα καινουρια του τραγουδια ειναι πολυ καλα κανενα cd του δεν συγκρινεται με το "κρυφο φιλι"

    Μιχαλη συνεχισε να μας ταξιδευεις........
    #5551   /   11.09.2006, 12:13   /   Αναφορά
    Α....αυτός. Συμφωνώ με τον αγαπητό Πάνο Κατσιμίχα, όσον αφορά το ποιόν του.
    #5552   /   11.09.2006, 12:30
    Τί είπε ο Πάνος? Κάτι είχε πει όμως ο Χατζηγιάννης για τους Κατσιμίχες και δε μου άρεσε... Danai_13 πηγή δεν έβαλες για το άρθρο σου... Καλό άρθρο, όσο για τον πρωταγωνιστή, κρατάω τις απόψεις μου για μένα καλύτερα.

    #5553   /   11.09.2006, 12:39
    Νίκη σε παραπέμπω στο αντίστοιχο topic: "Π. Κατσιμίχας: Χατζηγιάννη, ξεκαβάλησε το καλάμι!"
    http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?mop=modload&name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=1050&forum=

    #5554   /   11.09.2006, 12:58   /   Αναφορά
    Καλα κανενας δεν μπορει να αρνηθει οτι ο Μιχαλης Χατζηγιαννης εχει ταλεντο... Αλλα επισης δεν μπορει κανενας να αρνηθει οτι εχει καβαλησει το καλαμι...
    #5555   /   11.09.2006, 13:26
    Συμφωνώ για το καλάμι......



    Ελένη

    #5567   /   12.09.2006, 13:53
    Θα συμφωνήσω με τον yiannisyiannis σχετικά με το ότι έχει καβαλήσει το κάλαμι...και κάτι άλλο σχετικά με τα βραβεία που έχει πάρει:Πως βγαίνει ο καλύτερος έντεχνος τραγουδιστής ενώ τραγουδάει ποπ;

    #5584   /   13.09.2006, 14:01
    Το ότι μιλάει με τον κόσμο είναι φανερό..

    Συνέχεια: Για πάμε....Χέρια ψη(λλλ)ά... Το ίδιο και το ίδιο..

    Έξυπνος πάντως.. Έχει δει ότι περνάει το όλο στήσιμό του στους χαζούς και κάθε 5 μήνες κυκλοφορεί ένα τραγούδι, μέχρι που να μαζευτούν 2-3 να βάλει κι αλλα 5-6 παλιά και να τος ο δίσκος.. Οι χαζοί τα σκάνε ξανά, και να που ο Μιχαλάκης γίνεται χρυσός, πλατινένιος και στο τέλος τολμά να αυθαδιάζει και να λέει ότι είναι και έντεχνος....!! Δηλαδή έλεος.. Εύχομαι κάποια μέρα να σταματήσει να τραγουδάει(λέμε τώρα)..

    #5587   /   13.09.2006, 19:09   /   Αναφορά
    Εχω ακούσει κατα καιρούς διάφορα τραγούδια του και μου άρεσαν πολύ. Εχω και κάποια σιντί του, τον θεωρώ καλό, με γλυκιά φωνή. Αλλά ''μιά σπάνια φωνή'' ίσως είναι κάπως υπερβολικό. Δεν νομίζω ότι αυτοί οι ακραίοι χαρακτηρισμοί κάνουν καλό.

    Είναι συμπαθής, τραγούδια που τα βαριέσαι μετά ένα εξάμηνο κάνει κι αυτός, ορισμένα είναι ευχάριστα δεν αντιλέγω...αλλά οκ...
    #5603   /   14.09.2006, 03:14   /   Αναφορά
    ωραίο το κείμενο και μάλλον πλήρες. προσωπικά δεν μου αρέσουνε τα τραγούδια του τα τελευταία χρόνια γιατί είναι όλα γλυκανάλατα μάλλον. περίμενα και περιμένω πολύ περισσότερα από τον Χατζηγιάννη, διότι διαθέτει τις δυνατότητες. όσο για το καλάμι, φταίει μάλλον η μικρή ηλικία που γεύτηκε την δημοσιότητα στην Κύπρο. δεν ήταν συνιθισμένο φαινόμενο στην πατρίδα μας πριν από όλα αυτά τα τηλεοπτικά προγράμματα δυτικής προέλευσης. κανένας όχλος μανιασμένων κοριτσιών δεν έτρεχε από πίσω ένα δεκαπεντάρη για αυτογραφα και φωτογραφίες. ο πρώτος δεν είναι που το έζησε αυτό;
    #5605   /   14.09.2006, 09:02
    Είναι ο μόνος τραγουδιστής που βγάζει δίσκο και ακούγονται όλα τα τραγούδια.Ελάχιστα είναι αυτά που δεν γνωρίζει το κοινό.είναι ταλέντο αλλά η ταύτιση με τον ΟΤΕ δεν είναι πολύ καλή.Προς το παρόν το χειρίζεται καλά.Και εμείς περιμένουμε τη διαφήμιση του ΟΤΕ για να ακούσουμε το νέο του σουξέ

    #5626   /   16.09.2006, 09:38   /   Αναφορά
    Πάνω απ όλα το ήθος και ο Μιχάλης διαθέτει μπόλικο...Γιατί, τι να κάνεις μια καλή φωνή μόνη της, όταν δεν συνοδεύεται από το "πακέτο"...Γι αυτό και διατηρείται με την σεμνότητά του στην κορυφή στο είδος του...Συν το ότι είναι διαβασμένος μουσικός και συνθέτης...Φωτεινό παράδειγμα για τους "σκανδαλιάρηδες" άφωνους συναδέλφους του...
    #5627   /   16.09.2006, 13:25
    Ποια σεμνότητα και ποιο είδος....

    Ο άνθρωπος τραγουδάει ποπ και νομίζει πως είναι έντεχνος.. Δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται... Αυτό το θράσος του δεν αντέχω πάνω απ' όλα..

    #5639   /   17.09.2006, 16:22
    Αγαπητέ Γρηγόρη, άκου την εισαγωγή του "Όλα η τίποτα μαζί σου" (αυτό που παίζεται στα κλαμπάκια...) και την αντίστοιχη ενός δικού σου τραγουδιού(Δον Κιχώτης)...

    Έτσι είναι οι διαβασμένοι συνθέτες.......?????????

    #5642   /   17.09.2006, 23:16
    ωραίο βιογραφικό, δε λέω. εμπορικότατος επίσης.

    μιλώντας όμως για γούστα, από τότε που έβγαλε

    το κρυφό φιλί σταμάτησα να ακούω χατζιγιάννη,

    γιατί πια δεν με εκφράζει... ίσως κι εγώ να άλλαξα

    αλλά νομίζω ότι άλλαξε προφίλ από τότε.

    #5656   /   18.09.2006, 21:25   /   Αναφορά
    Παιδια θα μου επιτρέξετε να έχω διαφορετική γνώμη για τον Χατζηγιάννης. Ως τραγουδιστής είναι πολύ καλός και με πολύ καλή εμφάνιση. Εγώ που πήγα στην συναυλιά που έκανε πριν λίγες μέρες στο θέατρο Γης (Θεσσαλονίκη) ήταν πολύ καλός και γεμάτος κέφι και ζωντάνια...!!!
    #5689   /   21.09.2006, 16:20   /   Αναφορά
    Εχει πολυ καλα τραγουδια ο Μιχαλης!!!
    #5756   /   28.09.2006, 18:21   /   Αναφορά
    Ο Μιχαλάκης….

    Εγώ προσωπικά θα τον έλεγα απλά … Λάκη ….

    Είναι δήθεν ,νάρκισσος , Κρυφογκέι (διότι με το φανερό δεν έχω κανένα πρόβλημα) ,

    Γράφει ποπ του κώλου , νταλαροιδές , ξενόφερτη κουλτούρα ,αμερικανάκι που με στίχους παρατονισμένους και απαράδεκτους (Αγορι(?) αγαπάει κορίτσι…) ,

    μας ζαλάει τα αρχ#%^&^&δια .

    Ντροπη και αισχος να μιλάει για έντεχνο και Κατσιμίχα .



    Ρε ΟΥΣΤ !!!

    #5768   /   30.09.2006, 11:50
    Ο Κατσιμίχας τελειώνει το γράμμα του με τη φράση «Τώρα μίσησέ με ελεύθερα ή κάτσε και σκέψου»



    Όπως λέει και ο ίδιος, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι έφτυσαν αίμα για τη συναυλία, να μας κάνουν να νιώσουμε και να σκεφτούμε. Μέσα σ’αυτό το πνεύμα διαβάζω το γράμμα, και προτιμώ να κάτσω να σκεφτώ παρά να μισήσω ή να χαρακτηρίσω τον οποιονδήποτε.


    #5771   /   30.09.2006, 16:54
    “υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι έφτυσαν αίμα για τη συναυλία”

    Συμφωνώ απόλυτα !!!

    Δεν τα βάζω με τους μουσικούς – ηχολήπτες – φωτιστές -. Επαγγελματίες είναι οι άνθρωποι , θα πάνε όπου έχει δουλειά (αν και υπάρχουν ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ Έλληνες μουσικοί - ηχολήπτες – φωτιστές που έχουν την «τρελά – ηθική – καβάντζα - μεράκι» ,και ΔΕΝ δίνουν το Αίμα – Ψυχή τους σε καταναλωτικά σκουπίδια για ένα κομμάτι ψωμί ,που έλεγαν κάποτε και οι Κατσιμίχες .



    “να μας κάνουν να νιώσουμε και να σκεφτούμε”

    Νιώσαμε αγανάκτηση και σκεφτήκαμε . . . «που θα πάει τέλος πάντων η βαλίτσα» ,πρέπει να φτάσουμε τελικά «στον πάτο ,εκεί που δεν υπάρχει πιο κάτω»που λέει και το άσμα για να καταλάβουμε ότι το μυαλό μας ,η καρδιά μας και η ψυχή μας δεν έχουν ανάγκη από χαζοτράγουδα , και digital συναισθήματα ?

    Έγω όταν ήμουν στις μεγάλες μου καψούρες άκουγα τραγούδια του τύπου «Προσωπικές Οπτασίες , Νύχτωσε Νύχτα ,

    Κάτι να γυαλίζει , που να γυρίζεις ,στην Κ.» κλπ



    Ειλικρινά δεν βρίσκω καμία αντιστοιχία των τραγουδιών εκείνων με τα « δεν εχω χρόνο για άλλο πόνο ,Αν μου τήλεφωνουσες ,θανατός η φωνή σου ,που δεν ξέχναω ποτέ …» .



    Όχι άλλο κάρβουνο ρε παιδιάαααα

    Πείτε κάτι πιο ουσιαστικό .

    Υπάρχουνε και σήμερα προβλήματα

    και μάλιστα πολύ πιο σοβαρά και επικίνδυνα από εκείνα του 80 .

    Και δε λέω να γίνουμε γραφικοί !

    Να τραγουδήσουμε τον έρωτα .

    Με αισθητική όμως, άνοιγμα ψυχής και παιδεία .



    Μπορώ να ακούσω και να ΣΕΒΑΣΤΩ (χωρίς όμως να ξανά ακούσω) όποια μαλακία γράψει ο καλλιτέχνης με μια προϋπόθεση .Να την έγραψε γιατί ήθελε να εκφράσει κάτι που τον Έκαιγε κι όχι κάτι που θα κάνει τα ανήλικα να αγοράσουν το CD και σε 6 μήνες θα το βάζουν κάτω απ το ποτήρι για να μη χαλάσει το τραπεζάκι της μαμάς .



    “να μισήσω ή να χαρακτηρίσω”

    Να πω τη γνώμη μου ακόμα και δημόσια μπορώ.

    Είναι δημόσιο πρόσωπο !!!

    Να χαρακτηρίσω είναι ίσως λίγο τραβηγμένο ,αλλά δεν ντρέπονται αυτοί που τα κάνουν θα ντραπώ εγώ που που τα λέω ???



    Και κάτι τελευταίο

    Δεν μισώ απλά θλίβομαι


    #5772   /   30.09.2006, 17:25
    Το να εκφράζω τη γνώμη μου σαν δημόσιο πρόσωπο είναι ένα πράγμα και το να βρίζω είναι ένα άλλο.

    #5773   /   30.09.2006, 21:24
    είναι ίσως λίγο τραβηγμένο ,

    αλλά δεν ντρέπονται αυτοί που τα κάνουν θα ντραπώ εγώ που που τα λέω ???

    #5776   /   01.10.2006, 19:18
    Δεν είναι ότι διαφωνώ μαζί σου, γίνονται πολλά πράγματα και το ξέρω. Αν αρχίσουμε να βρίζουμε το κάθε ένα θα περάσουμε όλη μας τη ζωή χωρίς να κάνουμε τίποτα άλλο. Έτσι νιώθω.

    #5862   /   15.10.2006, 00:11
    γιατι κρυφογκέι???????

    #5856   /   14.10.2006, 12:05   /   Αναφορά
    Sorry, παιδιά αλλα δε με νοιάζει τι λέτε!!! Η φωνη του Μιχαλη είναι θεική και δεν υπερβάλλω.Το παιδί εχει ενα ταλέντο και έχετε πέσει όλοι πάνω του να τον φάτε. Δεν είναι τυχαιο που από την αρχή της καριέρας του έχει συνεργαστει με μεγάλα ονοματα της ελληνικης μουσικης σκηνης(Χαρούλα Αλεξιου,Αλκιστις Πρωτοψαλτη,Δημητρα Γαλανη).Λιγοι ειναι αυτοι που γραφουν στιχους κ μουσικη για το δικο τους Cd και προλαβαίνουν να γραψουν κ για αλλους καλλιτεχνες.Παρακολουθω την πορεια του απο το 1998 κ δεν μ'εχει απογοητευσει ακομη.Α! και σε οσους λετε τον Χατζηγιαννη κρυφογκεουλα θα σας πω το εξης κ ο Μανος Χατζιδακις ηταν αδερφη κ απο τις μεγαλυτερες, όμως κανεις δε βγηκε να τον κατακρινει....



    Danai ωραιο το κειμενο σου!!!
    #5879   /   17.10.2006, 16:29
    Σπανια και θεϊκή φωνή o Χατζηγιάννης ??? Μήπως εδώ χάνουν το νόημά τους και οι λέξεις ??

    Μπορώ να αντιπαραθέσω πολλές "σπανιο-θεϊκές" φωνές made in "fame-dream story"



    Όσο για την οποιαδήποτε σύγκριση με τον Χατζηδάκι...είναι τουλάχιστον άστοχη.





    Πάντα φιλικά και με την συνηθισμένη όρεξη ....γιατρέ μου.












    #5890   /   18.10.2006, 12:26
    Μόνο άστοχη....?????

    Ο ένας έγραφε ΜΟΥΣΙΚΗ και άλλος, ξύνεται και γράφει σκουπίδια..

    #6333   /   18.11.2006, 19:39
    Αν θες να ξερεις κύριε "ποιοτικέ"μεγαλο ποσοστο των Ελλήνων και συγκεκριμένα των Ελληνιδων ακούει αυτόν που όπως λές γράφει σκουπιδια. Θες λοιπόν να μου οτι τους αμφισβητείς?Δηλαδή εσύ μονο Θεοδωράκη ακους για να ηρεμήσεις?Βγαλε λοιπόν καπου αλλού το μισος σου και οχι στον Μιχαλη!

    #6335   /   19.11.2006, 16:54
    Αγαπητή trelameni δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθεσαι και απαντάς σε τέτοιου είδους σχόλια όταν η καλύτερη απάντηση είναι οι ίδιες οι συνεργασίες του Χατζηγιάννη.΄Οταν

    τον Χατζηγιάννη τον εκτιμούν και τον τιμούν παράλληλα λέγοντας τραγούδια του τραγουδιστές του βεληνεκούς :Γλυκερία,Αρβανιτάκη,Μακεδόνας και πολύ σύντομα η Πρωτοψάλτη και πιθανόν ο Νταλάρας, τραγουδιστές με πολύχρονη πορεία και εμπειρία το θεωρώ τουλάχιαστον αστείο να κάθομαι και να ασχολούμαι με απόψεις παιδιών 18 χρονών.Γιατί πολλοί από εδώ όταν τα ονόματα που προανέφερα ξεκινούσαν την πορεία τους πριν 20 και 30 χρόνια δεν είχαν γεννηθεί καν(ανάμεσα τους κι εγώ).Άρα όπως καταλαβαίνεις η άποψη τους είναι περιττή, εκτός αν πιστεύουν ότι έχουν καλύτερες μουσικές γνώσεις από την Αρβανιτάκη, την Πρωτοψάλτη κ.α.

    Όσον αφορά τους υπαινιγμούς για την προσωπική του ζωή θα πρότεινα ο καθένας να κοιτά τον εαυτό του.Αυτό όμως που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι κάποια

    άτομα κατηγορούν τον Χατζηγιάννη για την χαμηλή ποιότητα του υποστηρίζοντας ότι οι ίδιοι ακούν μόνο ποιοτική μουσική, όταν έρχεται η ώρα να θίξουν κάποιον το λεγόμενο "επίπεδο" τους πάει περίπατο και γίνονται πιο κίτρινοι μέχρι και από την Στεφανίδου(στις παλιές τις δόξες βέβαια) δεν είναι λίγο οξύμωρο αυτό?

    #6626   /   15.12.2006, 12:04
    «κ ο Μανος Χατζιδακις ηταν αδερφη κ απο τις μεγαλυτερες, όμως κανεις δε βγηκε να τον κατακρινει....»



    ο Μανος Χατζιδακις ήταν ομοφυλόφιλος …και δεν το έκρυβε , ούτε το πούλαγε … !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    «έχει συνεργαστει με μεγάλα ονοματα της ελληνικης μουσικης σκηνης(Χαρούλα Αλεξιου,Αλκιστις Πρωτοψαλτη,Δημητρα Γαλανη)»



    Αλκιστις Πρωτοψαλτη,Δημητρα Γαλανη = λεσβιάτο …

    Δεν υπονοώ ότι δεν αξίζουν σαν καλλιτέχνιδες (να το πω?) ,αντιθέτως…

    Όμως …αδερφάτο – λεσβιάτο …ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ !!!!



    Τώρα για την χαρούλα (που υπέρ εκτιμώ σαν τραγουδίστρια) και για τον νταλάρα (που το συζητάμε ..) εχω να πώ ότι έχουν μετατραπεί σε επαγγελματικά ζόμπι .

    Συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια με την αφρόκρεμα του … σκουπιδαριού .

    Βλέπε Θεοφάνους , Ρέμο και σια …θεωρούν ότι πρέπει να συνεργαστούν με οποίον έχει «ρεύμα» αυτήν την περίοδο για να μείνουν στην πρώτη γραμμή …Κρίμα …

    Έχουν δώσει το αίμα τους για το καλό ελληνικό τραγούδι και τώρα βγαίνουν και ξεφτιλίζονται για να πάρουν το cd τους κοριτσόπουλα που ακούνε Νίνο και Σαρμπέλ …

    ΚΡΙΜΑ ….



    «Όσον αφορά τους υπαινιγμούς για την προσωπική του ζωή θα πρότεινα ο καθένας να κοιτά τον εαυτό του.Αυτό όμως που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι κάποια

    άτομα κατηγορούν τον Χατζηγιάννη για την χαμηλή ποιότητα του υποστηρίζοντας ότι οι ίδιοι ακούν μόνο ποιοτική μουσική, όταν έρχεται η ώρα να θίξουν κάποιον το λεγόμενο "επίπεδο" τους πάει περίπατο και γίνονται πιο κίτρινοι μέχρι και από την Στεφανίδου(στις παλιές τις δόξες βέβαια) δεν είναι λίγο οξύμωρο αυτό?»



    Υπαινιγμούς ???? το λέω ξεκάθαρα !!!!

    Δεν με απασχολεί τι κάνει στην σεξουαλική του ζωή ο μιχαλάκης !!!!

    Μου την δίνει όμως που τα φτιάχνει με διάφορες για ΒΙΤΡΙΝΑ (ΕΛ .Πέτα , Δ. Ολυμπίου κλπ) για να μασάνε τα δεκατετράχρονα (και οι μαμάδες τους) ,όντας gay ,το οποίο του χρησιμεύει όσο δεν φαντάζεστε στο χώρο που κινείτε και εργάζεται .



    Υπάρχουν gay που είναι πιο άνδρες απ τον μιχαλάκη ….

    Δεν εχω ακούσει κανείς να λέει για τον Κραουνάκη ,το Μαρίνο ….



    Κι όσο για την «κιτρινίλα» έχω να σου πω ότι δεν είμαι της άποψης «αυτά πάντα υπήρχανε και πάντα θα υπάρχουν» ή «κοίτα τη δουλεία σου εσύ …» .

    Είμαι ενεργός πολίτης και ενεργός Ακροατής .και επειδή κάποια πράγματα δεν βλέπονται ,δεν ακούγονται και κυρίως νοιώθω ότι προσβάλουν την νοημοσύνη μου μιλάω .Αν το να μιλάς και να έχεις άποψη για πράγματα που σε ενδιαφέρουνε – σε αφορούνε είναι «κιτρινίλα» ας κάτσουμε στον δερμάτινο καναπέ μας με μια κοκα κολα στο χέρι ,ας ακούσουμε τον μιχαλάκη να ερμηνεύει το «Οοουυυυυ» στο καινούργιο του τραγουδάκι ,ας δούμε και κανένα σίριαλ (του Μαρκίδη κατά προτίμηση) και ας κοιμηθούμε μακάρια στην θαλπωρή της μάζας .


    #6636   /   16.12.2006, 16:42
    Εγώ πιστεύω ότι είναι ντροπή να λέμε για κάποια ονόματα Κραουνάκης και Χατζηδάκις ή ακόμα και για τον Μίχα ρε παιδιά ότι είναι gay και δεν πρέπει να μας αφορά κιόλας η σεξουαλική ζώη του Χατζηγιάννη και όποιου Χατζηγιάννη .Δεχτά και τα αρνητικά και τα θετικά σχόλια!!!Αλλά μόνο για την μουσική και όχι για την προσωπική του ζωη!

    #6638   /   16.12.2006, 18:10
    Ασφαλώς και δεν μας αφορά κάτι τέτοιο αν δηλαδή κάποιος γκέι ή όχι.Συγκεκριμένα για τον Χατζηγιάννη είτε είναι είτε δεν είναι (γιατί εγώ ξέρω ότι δεν είναι) το ίδιο μου κάνει.Απλά κάποιοι δεν έχουν τη νοημοσύνη να το καταλάβουν...

    #6640   /   17.12.2006, 10:59
    simfono me tin margarita1 den prepei na mas noiazei ti kanei mesa stin prosopiki tou zoi kai opos tha eidate sto viografiko den anaferthika katholou se sxeseis tou

    #22085   /   10.03.2011, 10:18
    Πρώτα από όλα ένα μπράβο για το άρθρο σου που αν κατάλαβα καλά,το έγραψες σε αρκετά μικρή ηλικία.

    Ρε παιδιά λίγη ψυχραιμία...στη φωνή και το έργο του αναφέρεται το άρθρο,όχι στο κρεβάτι του.ΕΛΕΟΣ!!!

    Δηλαδή αν δείτε συνέντευξή του κάπου,μετά πάτε στο περιοδικό ή το κανάλι και αρχίζετε τα ίδια σχόλια με εδώ?

    ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ?ΑΚΟΥ ΤΟΝ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ?ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ!

    Νισάφι πια με το λιθοβολισμό σε αυτή τη χώρα.


    #6643   /   17.12.2006, 12:13
    Αν λάβω υπ' όψιν το nickname σου, μαλλον θα πρέπει να δικαιολογώ τα ακούσματά σου. Αν θες να ξέρεις, όλες οι συνεργασίες σήμερα καθορίζονται από τις δισκογραφικές και όχι από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.. Και ναι, αμφισβητώ αυτόν τον αριθμό που ακούει σκουπίδια.. Τώρα για το θέμα της ηρεμίας, απορώ που κολλάει ο Θεοδωράκης που ανέφερες.. Για να σου λύσω την απορία πάντως, όταν θέλω να ηρεμήσω, θα ακούσω πχ Κατσιμιχαίους, Άσιμο, Βασίλη κλπ.. Ανθρώπους που είναι συνειδητοποιημένοι..

    #11068   /   02.01.2008, 20:43
    Απο την στιγμή που δεν με ξέρεις προσωπικά δεν έχεις το δικαίωμα να ασχολείσαι μαζί μου και κατ'επέκταση δεν ξέρεις και τα ακούσματα μου.Ακόμα θα ήθελα να σου επισημάνω πως δεν αμφισβητεις ένα μικρό αριθμό ατόμων,όπως σε έχουν αφήσει να νομίζεις,αμφισβητεις περισσότερους απο αυτους που ακουν τον Άσιμο(που μεταξύ μας νομίζω οτι είσαι και ο μόνος). Και αν θες τη γνώμη μου απο τον τρόπο που επιτήθεσαι δεν είσαι και πολυ συνειδητοποιημένος.Χαλάρωσε λιγάκι, θα ορκιζόταν κανείς,διαβάζοντας αυτά που γράφεις, οτι σε πληρώνουν για να βρίζεις.Ακου λοιπόν αυτα που ακους και άσε εμάς να ασχολούματε με αυτά που εσύ αποκαλείς "σκουπίδια".

    #6641   /   17.12.2006, 11:38   /   Αναφορά
    Έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση με τα ποιοτικά και τα μη ποιοτικά. Και με τα εμπορικά που για μερικούς απαγορευεται να είναι και ποιοτικά ταυτόχρονα.

    Και είναι και ντροπή, για μένα, σε ένα σοβαρό site σαν κι αυτό να μιλάμε για έναν καλλιτέχνη λες και είμαστε σε μεσημεριανή εκπομπή.

    :(

    #6642   /   17.12.2006, 11:56
    pes to re aiolos_m pes to katantisame i lampiri edo mesa

    #6644   /   17.12.2006, 14:22
    vre paidia iremiste

    #6645   /   17.12.2006, 17:56
    Ακριβώς Aiolos_m στα λόγια μου έρχεσαι. .Αλλά μερικοί τα έχουν μπερδεύσει λίγο και χρησιμοποιούν την "ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ" μόνο όταν και όποτε τους συμφέρει.

    #6647   /   17.12.2006, 20:40
    vasika dikio exei kai i margarita!!!!kai einai krima kai tetoio!

    #6648   /   17.12.2006, 20:54   /   Αναφορά
    Εγώ πάλι λυπάμαι, που ενώ δείχνει να έχει ταλέντο, το αναλώνει σε τραγούδια με ημερομηνία λήξης.... Ομολο΄΄ω πως τα παλιά του τραγούδια(τα πρώτα) τα ακούω ευχάριστα, γιατί τα άκουγα πιο μικρή και μου ξυπνάνε αναμνήσεις.... Όμως όσο περνάει ο καιρός μου φαίνεται πως χάνει τον έλεγχο και μουσικά και ηθικά.

    Και τέλος, έλεος πια με τον Ο.Τ.Ε. Καλό στον Ο.Τ.Ε. κάνει μόνο, κακό σε εκείνον. Αλλά αυτή είναι η μουσική του σήμερα.... Η μουσική που στηρίζεται σε φίρμες κινητής και μη τηλεφωνίας.... Η μουσική του σήμερα έχει σπόνσορες πλέον.... :(
    #6655   /   18.12.2006, 10:51
    kai akougetai kai stin diafimisi ena ou ma ti ou!

    #6657   /   18.12.2006, 11:25
    Έτσι έτσι...βλέπω πως ο Μιχαλάκης έχει κάνει εντύπωση...όλοι τον ξέρουμε πια! Μωρέ καλός είναι αλλά έχει καβαλήσει λίγο το καλαμάκιον (όπως έχω συμφωνήσει παλαιότερα). Εγώ λέω πάντως να πάει πίσω στην Κύπρο μήπως τρώγοντας χαλούμι του κατέβει η μύτη! Μωρέ μια χαρά τα είχε πει ο Κατσιμίχας......!!!!!

    #6659   /   18.12.2006, 12:52   /   Αναφορά
    Παιδιά εγώ ακουσα Χατζηγιάννη για πρώτη φορά μόλις πριν κανά δυο βδομάδες. Και επειδή δεν ζω Ελλάδα και δεν ξέρω τι γίνεται, τι λέει και τι κάνει κτλ. τον άκουσα χωρίς καμία προκατάληψη. Αυτό που σκέφτικα λοιπόν μετά το άκουσμα ήταν ότι αν υπάρχει τελικά ένας πραγματικός ποπσταρ στην Ελλάδα αυτός είναι ο Χατζηγιάννης.

    Τώρα για το αν και πόσο έχει καβαλήσει το καλάμι δεν ξέρω. Πάντως διάβασα αυτή τη συνέντευξη στο "Επτά". εντάξει ακούγεται κάπως αλλά δεν σοκαρίστικα κιολας. δεν έβρισε κανέναν, τη γνώμη του είπε. Αυτό που αντιθέτως μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν η απάντηση του Πανου που δείχνει τρομερή πικρία. Και αναρωτιέμαι δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει; Και αυτός που είναι χρόνια στον χώρο και ξέρει πως οι συνεντεύξεις παραποιούνται ή κόβονται απο το δημοσιογράφο μόνο και μόνο για να δημιουργηρθούν εντυπώσεις.

    Μα καλά τόσα και τόσα στραβά συμβαίνουν, εδώ ολόκληρος Σαββόπουλος και βγάζει Καλομοίρες από τούρτες, (για να μη μιλήσουμε για τις εμπορικούρες "εντεχνων") η συνέντευξη του Χ. τον πέιραξε; Κρίμα γιατί είχα καλύτερη γνώμη γιαυτόν.
    #6685   /   19.12.2006, 14:46
    akrivos!!!kai o xatzigiannis de to paizei kai toso iperano oso o Savvopoulos!

    #6691   /   19.12.2006, 22:23
    Μόνο και μόνο που τραγουδάει ποπ και νομίζει ότι είναι έντεχνος, εμένα προσωπικά μου δείχνει ότι αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται..

    Και για μία άλλη φορά..ΕΛΕΟΣ...

    Όχι άστοχες συγκρίσεις.. Ο Σαββόπουλος ήταν ο πρώτος που έφερε στην Ελλάδα το λεγόμενο "βαλκανικό" ροκ και το έργο του είναι τεράστιο..

    Ο Μιχαλάκης θα καταλάβετε σε λίγα χρόνια τι έφερε στην χώρα μας..

    Κάτι τέτοιοι σαν και αυτόν απογοήτευσαν καλλιτέχνες όπως τον Χάρη τον Κατσιμίχα και αποσύρθηκαν από την δισκογραφία...

    #6694   /   20.12.2006, 04:06
    Ο ίδιος ο Χατζηγιάννης αποδέχεται τον όρο ποπ για τη μουσική του. Απλά κάποια στιγμή εξέφρασε την επιθυμία να στραφεί σε πιο έντεχνα τραγούδια(βραβεία αρίων, πριν δυο-τρία χρονάκια περίπου).

    Και κάτι ακόμη. Μη δίνεις τόση αξία στον Χατζηγιάννη. Σιγά μην αποσύρθηκε εξαιτίας του ο Κατσιμίχας.... :p

    #6696   /   20.12.2006, 13:20
    Για μένα η σύγκριση δεν είναι καθούλου άστοχη. Δεν μιλάμε για τις μουσικές επιδόσεις αλλά για το ποιός έχει καβαλήσει το καλάμι. Και ο Σαββόπουλος μπορει να είναι ένας από τους μεγαλύτερους -σε αυτό συμφωνώ κι εγώ- αλλά είναι και ένας από τους μεγαλύτερους μ****** αν κρίνω απο αυτά που λέει και κάνει. Αυτό για μένα είναι πολύ πιο απαγοητευτικό από οτιδήποτε μπορεί να κάνει ένας Χατζηγιάννης. Πολύ απλά γιατί άλλα περιμένω από έναν Σαββόπουλο και άλλα από τον Χ. Αλλά μήπως βγήκε ο Πάνος να κάνει επίθεση στον Σαββόπουλο; Ή στον Νταλάρα; Όχι βέβαια, αυτο θέλει κότσια. Αντί αυτού κάνει επίθεση στον έυκολο στόχο και ακούει και χίλια μπράβο και πες τα μεγάλε. Άντε βρήκαμε το εξιλαστήριο θύμα. Ακόμα και για το ότι αποσύρθηκε ο Χάρης ο Χατζηγιάννης φταίει.

    #6698   /   20.12.2006, 17:49
    Τι άλλο θα ακούσουμε εδω μέσα θα ήθελα να ήξερα....


    #6700   /   20.12.2006, 20:41
    Διάβαζε προσεκτικότερα αυτά που γράφω...

    "κάτι τύποι σαν και αυτόν......"



    ΥΓ: Άλλο τα πολιτικά πιστεύω, άλλο η απόσταση από την πραγματικότητα.

    #6702   /   21.12.2006, 01:06
    Ναι, οκ. Μόνο που δεν εννοούσα τα πολιτικά πιστεύω του Σαββόπουλου και δεν ξέρω απο που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα. 'Αλλο το καβαλάω καλάμι και άλλο τα πολιτικά πιστεύω.

    Αυτά.

    #6701   /   20.12.2006, 23:35
    Silvia δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία να αποδείξεις τίποτα.Όπως έχω ξαναπεί εδώ υπάρχουν αρκετά άτομα που ο Χατζηγιάννης θα τους ενοχλήσει μέχρι και αν "βήξει"!Το πρόβλημα που έχουν μαζί του είναι καθαρά προσωπικό, αυτό είναι άλλωστε πασιφανές.Μια ματιά να ρίξεις στα θέματα που τον αφορούν υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα που πάντα τον κατηγορούν (έχουν φτάσει και σε σημείο να θίγουν την προσωπική του ζωή μάλιστα) και πολλές φορές χωρίς να υπάρχει λόγος, είναι κάτι που τους ευχαριστεί φαίνεται. Για αυτό δεν πρέπει να προσπαθείς να πείσεις κανέναν για το οτιδήποτε...ο Χατζηγιάννης είναι αυτός που είναι σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι!!!

    #6734   /   24.12.2006, 13:46
    loipon afou anaferomaste ston Savvopoulo den mporei na vgainei se ekpompes kai na vrizei tous dimosiografous

    as min anafero to gelio tis arkoudas otan emfanistike me tin Kalomoira

    #22086   /   10.03.2011, 10:27
    Συμφωνώ,αλλά όπως γράφτηκε και πιο πάνω,είμαστε σε μουσικό σάιτ και όχι στις Τατιάνες ή τις ειδήσεις του ΣΤΑΡ.

    Γιατί εκτός μουσικής και ο Σαβόπουλος που λέτε,αλλά και πολλοί άλλοι έχουν κάνει τεράστιες "κωλοτούμπες" στη ζωή τους(και δεν εννοώ το κρεβάτι τους).

    #6941   /   18.01.2007, 00:03
    Σίλβια, προφανώς σου έχει κάνει εντύπωση η απάντηση του Πάνου, αφού δεν έχεις υπόψη σου την ιστορία.



    Η πάλη που είχαν κάνει τότε για τα Ζεστά Ποτά οι Κατσιμίχες για 10 χρόνια δεν περιγράφεται. Σκέψου να προσπαθείς να βγάλεις δίσκο για τόσο καιρό και όλοι να σε απορρίπτουν. Αυτή είναι και μία από τις βάσεις της πικρίας του. Το τι έχει γίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια με τη δισκογραφία είναι τρομαχτικό, με τη νυχτερινή ζωή να έχει πάρει τον έλεγχο και να προωθεί τους τραγουδιστές των κέντρων και τα ράδια όλη μέρα παίζουν τα ίδια και τα ίδια. Και μετά ο άλλος λέει ότι δε χρειάστηκε κανένα, μόνος του έφτασε ως εκεί... αχ....

    Αυτά που λέει ο Πάνος δεν τα λέει για να τον κατσαδιάσει, να του χαλάσει την εικόνα, απλά προσπαθεί να τον ξυπνήσει, μάταια όμως.



    Τελοσπάντων, προσωπική μου γνώμη είναι ότι φταίει και η παιδεία, η μάλλον η έλλειψη παιδείας. Ο Χ. τραγουδούσε πριν να τελιώσει το σχολείο και τότε έβγαλε και τον πρώτο του δίσκο. Δεν είναι τυχαία που λέγαν οι αρχαίοι την παροιμία "άνθρωπος αγράμματος...". Δύσκολο να γευτεί κάποιος τόση δόξα και να μη φουσκώσει...



    Εγώ πάντως λυπούμαι για την κατάντια του ελληνικού πενταγράμμου, λίγοι καλλιτέχνες έχουν μείνει που αξίζουν, με την αποχώρηση και των αδελφών Κ. Ελπίζω να παρουσιαστούν κι άλλοι, και να δεχτούν της υποστίριξης που τους αξίζει. Τώρα με το διαδίκτιο να κατεβάζουμε τα εμπορικά (που έτσι κι αλλιώς θα τα βαρεθείτε μετά από λίγο), αλλά να αγοράζουμε τους δίσκους καλλιτεχνών που εκτιμούμε.

    #8482   /   01.06.2007, 14:39   /   Αναφορά
    Δανάη έχεις κάνει Υ.Π.Ε.Ρ.Ο.Χ.Η. δουλειά!!Να πω την αλήθεια δεν γνώριζα τόσα πολλά στοιχεία για τον αγαπητό και αξιολάτρευτο Μιχάλη μας!!!Είναι υπέροχος!!!Τον ακούω και πραγματικά με ταξιδεύει η φωνή του!!Είναι ένας από τους καλύτερους της γενιάς του!!!!Είμαι φανατική θαυμάστρια του ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ!!!

    Δανάη...και πάλι μπράβο σου!!!!
    #8483   /   01.06.2007, 15:35   /   Αναφορά
    Συμφωνώ και εγώ πως ο Χατζηγιάννης έχει πολύ καλή φωνή.Απλά οι τελευταίες επιλογές του και η στροφή του στην ποπ δεν νομίζω πως με εκφράζουν.Προσωπικά πιστεύω πως άλλα τραγούδια θα του ταίριαζαν καλύτερα...
    #8484   /   01.06.2007, 16:38
    ολος ο κοσμος λεει

    παν καλα οι πωλησεις

    ομως δεν ξερω τι εχω

    γιαυτο και βγαζω κι αλλα

    στερεψε το μυαλο μου

    και πια δεν εχω λυσεις

    ετσι στα ξενα τρεχω

    να βρω κομματια κι αλλα





    χερια ψηλα κι ολα τα φτανω

    ελα να παμε το cdακι πιο πανω

    χερια ψηλα δωσμου να ανεβω

    πρωτος στα τσαρτ, μονος ψηλα να αγναντευω

    χερια ψηλα κι ολα τα σφαζω

    διασκευες κανω, ευρουλακια πια βγαζω

    χερια ψηλα σαν τις πωλησεις

    σκας τα ευρω το cd να αποκτησεις!!



    τι να σας κανω μαγκες

    ειν' πολλα τα φραγκα

    κι δισκογραφικη ζητα

    να της φερω και αλλα

    ετσι και γω θα βγαζω

    σιντακια της σειρας

    και θα πουλω κει μεσα

    τα σουξε της χαλιμας!



    χερια ψηλα κι ολα τα φτανω

    ελα να παμε το cdακι πιο πανω

    χερια ψηλα δωσμου να ανεβω

    πρωτος στα τσαρτ, μονος ψηλα να αγναντευω

    χερια ψηλα κι ολα τα σφαζω

    διασκευες κανω, ευρουλακια πια βγαζω

    χερια ψηλα σαν τις πωλησεις

    σκας τα ευρω το cd να αποκτησεις!!


    #8486   /   01.06.2007, 19:42
    ετσι!

    έτσι και χειροτερα.

    #8516   /   05.06.2007, 15:40
    Έτσι,Έτσι!!!!Τέλεια η διασκευή!!

    #8493   /   02.06.2007, 15:03
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!Ο Μ.Χ κ εξωτερικά και σαν τραγουδιστής μ αρέσει πολύ αλλά η στροφη του σε ποπ καθόλου..θα θελα να τον δω σε κάτι πιο ροκ κ σε μια μουσική σκηνή ξανά αντί για πίστα..!

    #8520   /   05.06.2007, 21:26   /   Αναφορά
    Ο Χατζηγιάννης είναι φοβερός !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελπίζω να μπορέσω να πάω στην συναυλία του στην Θεσσαλονίκη !
    #8576   /   11.06.2007, 23:22
    mixali se agapame...sinexise etsi kai min akous kanenan

    #8591   /   12.06.2007, 22:26


    εμένα γιατί κάτι μου λέει οτι αυτο ακριβως θα κανει...

    Τον μονο που ισως ακουσει ποτε ο εν λογο.......ειναι ο τραπεζίτης του......

    Α! μπορει και να ακουσει και κανένα ξενόγλωσσο cd

    για να "Δανειστει" και κανένα τραγουδάκι.

    #8599   /   14.06.2007, 00:32   /   Αναφορά
    Kαλή φωνή που κατά τη γνώμη μου δεν την έχει αξιοποιήσει κανείς σοβαρός στιχουργός ή ανάποδα καλή φωνή που δεν έχει αξιοποιήσει κανένα καλό στιχουργό

    Έτσι θα ρωτούσα το Χατζηγιάννη:

    ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΙ;.........

    Τα περισσότερα τραγούδια του μου θυμίζουν τσιχλόφουσκες . Τις αγαπούν τα παιδάκια και κρατάνε λίγο ή μετά από λίγο χάνουν τη νοστιμάδα τους.
    #8607   /   15.06.2007, 09:34   /   Αναφορά
    Πιστεύω πως ο Χατζηγιάννης ειναι ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές και θα συνεχίσει να είναι για πολλά χρόνια.Danai_13 πολύ καλό το αρθρο σου.
    #8615   /   15.06.2007, 19:50   /   Αναφορά
    Εμένα πάλι μου αρέσει ο Χατζηγιάννης ό,τι και να πει!!!!Έχει υπέροχη φωνή..Τα τραγούδια του μου αρέσουν και σαν μελωδία και σαν στίχους....Μα=κάρι να τον δω μια φορά και από κοντά!!!
    #8620   /   16.06.2007, 05:32   /   Αναφορά
    Ατέλειωτα τα σχόλεια και τι δεν είπατε για τον Χατζηγιάννη...



    Μιλήσατε για την προσωπική του ζωή... (γιατί να είμαστε τόσο κουτσομπόληδες? γιατί να μην κοιτάξουμε λίγο τους εαυτούς μας? Νομίζετε πως είμαστε καλύτεροι από αυτόν?)

    Και (παρεπιπτόντως αγοράκια) που ξέρετε πως είναι γκέι ο Χ.? Μήπως σας την έπεσε κι έχετε αποδείξεις? Ή το κάθε τι που ακούγεται το ρουφάτε σαν σκούπα και μετά το λέτε σε κάθε πρώτη ευκαιρία που θα σας δωθεί?



    Μετά είπατε για μια συνέντευξη που κάτι είπε ο Χ. για τον Π. Κατσιμίχα και που ξέρετε πως αυτό δεν είναι παραποίηση του Δημοσιογράφου...?



    Είπατε χίλια δυο για τον Χ...



    Καθήσατε να τον ακούσετε απλά να τον ακούσετε? Τι νοιώσατε? Ή μήπως σας έτρωγε το σαράκι σας γιατί σκεφτόσασταν ταυτόχρονα κι όλα αυτά που έχετε ακούσει/διαβάσει/κτλ?



    Εμένα πάντως ως φωνή μου αρέσει. (μόνο αυτό θα πω) κι όσο για το άρθρο ήταν μια καλή προσπάθεια :) Danai_13 μήπως θα μπορούσες να μας πεις και την πηγή?
    #8621   /   16.06.2007, 11:13   /   Αναφορά
    Μετά απ’ όλα όσα διάβασα εδώ έχω να πω τα εξής:



    Όταν κάποιος είναι πραγματικά σπουδαίος και ξεχωριστός είναι αναπόφευκτο ότι σε όλη του την καριέρα θα είναι πρόσωπο αμφιλεγόμενο.

    Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και ο Γιώργος Νταλάρας, πόσα δεν έχουν λεχθεί εναντίον του, πόσο τον έχουν κακολογήσει άδικα. Ο κόσμος αποδείχτηκε πως έχει τόση κακεντρέχεια και προσπαθεί να τα ισοπεδώσει όλα, να μας πείσει πως δεν υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι.

    Και είναι επίσης γνωστό πως ο κόσμος πολεμάει πρώτα απ’ όλα εκείνο που φοβάται και ζηλεύει.

    Αυτό ακριβός, δυστυχώς, θα αντιμετωπίσει και ο Μιχάλης Χατζιγιάννης στην καριέρα του. Του εύχομαι καλή δύναμη γιατί ο πόλεμος έχει ήδη αρχίσει. Μα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, είναι οπλισμένος με ταλέντο και ήθος κι ας λένε ότι βλακείες θέλουν οι πολέμιοί του.

    Όσο για το ότι έχει καβαλήσει το καλάμι, αυτή είναι μια κατηγορία αβάσιμη, ανυπόστατη και ανόητη που προέρχεται από ζήλια και κακία. Η στάση ζωής του Χατζιγιάννη και ο τρόπος που μιλά στις συνεντεύξεις του αποδεικνύουν το αντίθετο.

    Εγώ προτείνω να καθίσουμε κάτω και να ρωτήσουμε τους εαυτούς μας:

    Αν απ’ τα 20-21 γινόμασταν φίρμες, απ’ τα πρώτα ονόματα στην χώρα και φτάναμε στο σημείο να βγάζουμε τόσα πολλά χρήματα δε θα καβαλούσαμε το καλάμι; Θα είχαμε το ήθος και τη σεμνότητα του Μιχάλη; Θα κρατούσαμε μακριά απ’ το φως της δημοσιότητας την προσωπική μας ζωή; Θα μιλούσαμε με σοβαρότητα και σεμνότητα;

    Δυστυχώς στην εποχή μας οι αρετές έχουν καταντήσει να θεωρούνται παραξενιές και ανισορροπίες ενώ η ανοησία και η ανηθικότητα (σε όλους τους τομείς) να θεωρείται το φυσιολογικό.

    Ας προβληματιστούμε…



    #8622   /   16.06.2007, 15:08
    "Ας προβληματιστούμε…"κι απ την αναποδη...

    #8623   /   16.06.2007, 17:35
    Αυτή είναι η Ελλάδα κι αυτοί είναι οι Έλληνες!



    Τα καλά πάντα τα ισοπεδώνουν... Λίγοι είναι αυτοί που εκτιμούν το καλό. Αλλά το θέμα Νταλάρας είναι μεγάλη ιστορία και λέω να μην την θίξουμε εδώ :)

    ph
    #8628   /   17.06.2007, 18:52   /   Αναφορά




    Το αν είναι κρυφή ή φανερή είναι δικός του λογαριασμός. Μένω άναυδος με τα σχόλια που διάβασα εδώ, από κάποιους, όσο άντεξα.



    Σαν τραγουδιστής λοιπόν...



    Η φωνή του είναι σημαντική. ΄Ομως το ρεπερτόριό του με κουράζει. Επίσης, ακόμα, δεν έχει αποκτήσει, πέρα από μια αξιοθαύμαστη τεχνική, την ουσιαστική εκείνη συναισθηματική φόρτιση που, ίσως, του προσφέρει ο χρόνος. Δεν επιλέγω να τον ακούω, αλλά δεν μου είναι αδιάφορος.
    #8630   /   17.06.2007, 20:18   /   Αναφορά
    Eντυπωσιακο βιογραφικο, αλλα εμενα δεν μου αρεσει. Αντιγραφει τον εαυτο του που αντιγραφει ξενους καλλιτεχνες. Και η φωνη του δεν με εντυπωσιαζει, δεν μου αρεσει η χρεια του και εχει πολυ μικρη εκταση. Ακομα και μεγαλητερη να εχει δεν την χρησημοποιει οπως δεν χρησημοποιει και τις μουσικες του γνωσεις. Παντως λιγο παραξενο αυτο με τα πτυχια πιανου και κιθαρας, καθως δεν του φαινεται καθολου. Θα εβγαινε εστω και αραια μια επιρροη απο κλασσικη μουσικη αν οντως τα εχει... Δεν ξερω, ισως ο "νομος της επιτυχιας" του απαγορευει να τα χρησημοποιησει...
    #8835   /   10.07.2007, 15:10   /   Αναφορά
    ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ..ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ..

    > ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ.. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΤΟΥ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.. ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ Κ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ..

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΈΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΣΤΥΛ ΕΙΝΑΙ..

    ΜΙΧΑΛΗ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ..ΣΥΝΕΧΙΖΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ................................................

    GL
    #8855   /   11.07.2007, 17:23   /   Αναφορά
    Aααααααααααααα Ολα κι ολα!!

    Μην μιλατε με κακα λογια για τον Μιχαλακη μας! Θα πεσει φωτια να σας καψει!!



    Μιχαλαααακη εισ' αστερι

    του Γιωργακη τη καρδουλα

    εκανες ταιρι...........



    Μιχαλαααακη εισαι τρελα

    στην ψυχη μου εχεις κολησει

    σαν την βδελα........



    Υ.Γ: Καποιο πουλακι μου κελαϊδησε οτι ο Τζιμακος ετοιμαζει "παρασταση" αφιερωμενη στον Μιχαλακη.....

    Ας ετοιμαστουμε ολοι με ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ να διαμαρτηρηθουμε εναντια στην παρασταση του αισχους που ετοιμαζεται....

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ και εσυ να πολεμισεις φιλε και φιλη και να βαλεις τους ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ στην αθλια παρασταση που ετοιμαζεται!!......................



    ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ!
    #8856   /   11.07.2007, 22:00
    Καλα ο μιχαλιως ειναι καταπληκτικος....Μην ψαρωσει κανενας ηταν καθαρα ενα αστειακι....

    GL μηπως ξερεις ποτε περιπου θα δουμε αυτη την κινηση απ τον αγαπημενο μας Τζιμακο?....εδω δε κανω πλακιτσα,μιλαω ειλικρινα...

    #8910   /   19.07.2007, 12:50
    Απαπα Γλουκο δε σε πιστευω.... καλεεεε.... μαζεψου λιγο ακου εκει "Του Γιωργακη την καρδουλα εκανες ταιρι.." .. καλε τωρα στα γεραματα?? σου ρθε πανω στην τρελλα η το κανεις απο μικρος ε?ε? TELOS! lol lol lol




    #10941   /   25.12.2007, 19:19   /   Αναφορά
    Αν και λίγο καθυστερημένα, οφείλω να πω κάτι... ε;

    Λοιπόν, ο Μιχάλης είναι ο αγαπημένος μου τραγουδιστής...

    Το συγκεκριμένο αφιέρωμα είναι πολύ καλό!!!!

    Συγχαίρω τον δημιουργό του!!!!!!! Μπράβο!!!!!
    #10954   /   26.12.2007, 14:13
    Εχει ωραια φωνη!Καλος ειναι!:)

    #11070   /   03.01.2008, 01:53   /   Αναφορά
    Όχι απλώς μια σπάνια φωνή,αλλά ένας σπάνιος συνθέτης και καλλιτέχνης!
    #11400   /   23.01.2008, 09:48   /   Αναφορά
    Είπα να μην γράψω τίποτα γιατί θα αναλωθώ σε κακίες και έιναι μεγάλο κρίμα. Αλλά η αλήθεια είναι αλήθεια και ας είναι σκληρή.Επειδή βλέπω οργανωμένο fan club ας ακουστεί και μία αντίθετη άποψη.

    Το παιδάκι έχει καβαλήσει το καλάμι.Παέι.Η τελευταία του δήλωση για το ελληνικό ποιοτικό τραγούδι στάζει έπαρση και αναίδεια. Αλλά τον προσγείωσε ο Κατσαντώνης.... σόρι ο καπετάν-Κατσιμίχας ήθελα να πω.

    Άντε φιλάκια.Πάω να ακούσω Δεληβοριά.Ξέρετε ντε το γνωστόν άσμα....

    Χεχε...
    #11681   /   04.02.2008, 20:43   /   Αναφορά
    Ο Χατζηγιάννης είναι καλός τραγουδιστής αλλα προσωπικά δεν μου αρέσει.Ωραίο άρθρο
    #11747   /   07.02.2008, 13:59   /   Αναφορά
    Είναι τραγουδιστής που αξίζει!
    #12950   /   10.04.2008, 22:21   /   Αναφορά
    Νομίζω πώς αν και ξεκίνησε με όμορφα και ιδιαίτερα τραγούδια τελικά έφτασε να τραγουδά και να γράφει τραγούδια "επιτυχίες" χωρίς όμως αυτά να έχουν κάτι διαφορετικό από πολλά άλλα χαριτωμένα τραγούδια.Ωστόσο νομίζω ότι αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότεροι ακροατές του δεν ζητούν κάτι περισσότερο από αυτόν.
    #12957   /   11.04.2008, 05:46   /   Αναφορά
    Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εκτός του ότι είναι ένας ταλαντούχος συνθέτης και τραγουδιστής με πολύ όμορφη φωνή είναι μουσικός σπουδαγμένος με γνώσεις που θα τις ζήλευαν πολλοί.
    Δεν είναι τυχαίο που είναι στο χώρο. Διάτοντες αστέρες υπήρξαν πολλοί που εμφανίστηκαν για μία σεζόν και μετά καταλήξανε στα αζήτητα.
    Όμως βλέπουμε ότι έχει μία συνέχεια σ' αυτό που κάνει και το κάνει πολύ καλά.Γι αυτό και ότι τραγούδι δώσει σε άλλους τραγουδιστές γίνεται επιτυχία και αμέσως το τραγούδι ξεχωρίζει και παίζεται απο τα ραδιόφωνα και τα κανάλια...(Νταλάρας - Θεοδωρίδου - κλπ)
    Το ότι κάνει επιτυχίες και πουλάει σε χαλεπούς καιρούς για την δισκογραφία τον έχει κάνει αντιπαθή σε πολλούς, αλλά αγαπητό στους χορηγούς (Cosmote κλπ.) και με τις χορηγίες τους καταφέρνει να έχει στα live τον καλύτερο εξοπλισμό και να βγάζει τέλειο ηχητικό αποτέλεσμα.

    Εγώ θα σταθώ στον άνθρωπο Χατζηγιάννη που γνώρισα στο VOX όταν πήγα την κόρη μου Ειρήνη που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες για να τον δεί.
    Είναι λίγο το να του πω ευχαριστώ για το χρόνο που αφιέρωσε μαζί της στις 4:30 το πρωί μετά απο ένα εξαντλητικό πρόγραμμα.Ενώ σε όλα τα παιδά έδινε ένα αυτόγραφο και γειά σου...με την Ειρήνη ασχολήθηκε μισή ώρα.Μιλήσανε (όσο μπορούσε να την καταλάβει γιατί δεν μιλάει καθαρά) και εγώ έκανα χρέη διερμηνέα γιατί πραγματικά ήθελε να ακούσει αυτά που τον ρώταγε και του έλεγε και όχι υποκριτικά όπως κάνουνε μερικοί όταν τους παίρνουνε οι κάμερες...εκεί δεν υπήρχαν κάμερες.Μόνο εμείς οι τρείς στο καμαρίνι γνωρίζουμε την χαρά που έδωσε στην Ειρήνη με το ότι ήτανε απλός και φιλικός μαζί της και επιτρέψτε μου να έχω την διαίσθηση μετά απο 23 χρόνια ζωής με την Ειρήνη... και έχοντας γνωρίσει τον Κοινωνικό ρατσιμό σε όλο του το μεγαλείο να μπορώ να κρίνω πότε ένας άνθρωπος είναι ειλικρινής και πότε όχι.

    Σας παραθέτω δύο φωτογραφίες που μιλάνε απο μόνες τους.
    Μιχάλη Χατζηγιάννη Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    http://www.pictureuploaderstop.com/user_uploads/Lampiris3259/Mixalis&Eirini.jpg

    http://www.pictureuploaderstop.com/user_uploads/Lampiris3259/Mixalis&Eirini2.jpg





    #14281   /   03.06.2008, 15:20   /   Αναφορά
    Φωνάρα είναι.... Τέλεια τραγούδια και τέλεια σηνική παρουσία!!
    #14341   /   04.06.2008, 22:34
    Οι σπουδες του ειναι πραγματι αξιοζηλευτες,αλλα δεν του βρισκω τιποτα αλλο...

    #14343   /   04.06.2008, 22:50   /   Αναφορά
    βαριεμαι απιστευτα να ακουω τα ιδια και τα ιδια σε καθε του δισκο....

    δηλαδη επειδη εχει το copyright στα κομματια πρεπει να τους κανει 30 παραλαγες? τρομαζω να καταλαβω αν εβγαλε καινουργιο τραγουδι η αν ειναι καποιο παλιο....
    #14353   /   05.06.2008, 00:35   /   Αναφορά
    Μπορώ να πω ότι ήμουν απ' τους πρώτους που άκουσαν Χατζηγιάννη και τον εκτίμησαν, όταν δεν ήταν ευρέως γνωστός, αλλά και απ' τους πρώτους που τον μίσησαν για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την καριέρα του, στρέφοντάς την στην στυγνή εμπορικότητα και αποσκοπώντας μόνο στην προβολή του ατόμου του........ Καλά που δεν μπήκε και σαν επιχείρηση στο Χρηματιστήριο.......
    #14356   /   05.06.2008, 02:03   /   Αναφορά
    είναι ταλαντούχος αλλά επαναλαμβάνεται και προσωπικά δεν μου αρέσει.

    Κάτι που δε μου άρεσε είναι και η προκλητικότητα που έδειξε σε συνεντεύξεις του γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του σπουδαίου τραγουδοποιού Πάνου Κατσιμίχα στο 7 της Ελευθεροτυπίας σε απάντηση της συνέντευξης του Χατζηγιάννη στο ίδιο έντυπο.



    Επιστολή του Πάνου Κατσιμίχα

    "Αγαπητό Επτά,



    Διάβασα τις προάλλες τη συνέντευξη του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη και ανατρίχιασα. Ξαφνικά ένα νεαρό παιδί, εκφράζοντας τη φθήνια, την αγραμματοσύνη και το θράσος της εποχής, βγαίνει ύστερα από δύο - τρεις επιτυχημένες σεζόν σαν φουσκωμένο κοκοράκι και επαίρεται ασύστολα. Θύμα των μέσων που τον ανέδειξαν και τον παρέσυραν και επικίνδυνο παράδειγμα για όλα τα νέα παιδιά που τον θαυμάζουν και τον παρακολουθούν.



    Και τι δεν είπε το παιδί: "Δεν έχω ανάγκη κανέναν", δεν με βοήθησε κανείς, "τα κάνω όλα μόνος μου", "δε με ενδιαφέρει τίποτα" κ.λ.π. Και σαν να μην έφταναν αυτά, πατάει και την πεπονόφλουδα του έμπειρου δημοσιογράφου περί "ανυπόταχτων οπαδών του εντέχνου" που απέρριψαν το Μιχάλη και τρελαίνεται ο Μιχάλης και υπογράφει με τη βαριά θανατική του καταδίκη του μίζερου και δυσνόητου "έντεχνου τραγουδιού" και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του προς τη δόξα της "σκεπτόμενης ποπ" Καινούργιο είδος αυτό. Δική του ανακάλυψη.



    Επειδή όλο αυτό το "κόλπο" είναι τουλάχιστον αντιαισθητικό και εντελώς επικίνδυνο, μπαίνω στον κόπο να τον ρωτήσω:



    - Ξέρεις που βρίσκεσαι Μιχάλη; Ξέρεις για τι πράγματα μιλάς ακριβώς;



    - Ξέρεις ποιοι χύσανε ιδρώτα και αίμα 20 χρόνια τώρα, για να δημιουργήσουν από το τίποτα αυτό το τεράστιο συναυλιακό κοινό που γεμίζει τα καλοκαιρινά γήπεδα και θέατρα;



    - Ξέρεις πάνω στις πλάτες ποιων πας τα καλοκαίρια και παριστάνεις τον κούκλο και θησαυρίζεις;



    Θα σου το πω εγώ, για να το μάθουν και οι υπόλοιποι του στιλ σου, αλλά κι αυτοί που εκτρέφονται μαζικά στα ορνιθοτροφεία των reality shows και είναι έτοιμοι να βγουν και να διαστρέψουν τα μυαλά των πιτσιρικάδων:



    Οι "έντεχνοι" και το "έντεχνο" που με τέτοιο θράσος βγαίνεις και φτύνεις, αυτοί οι ίδιοι είναι που άνοιξαν το δρόμο της συναυλίας και των μεγάλων ακροατηρίων. Αυτοί υπερασπίζονται εδώ και είκοσι τόσα χρόνια το ελληνικό τραγούδι και την αξιοπρέπεια του δημιουργού, αν αυτά σου λένε κάτι.



    Σε τι σε πείραξε εσένα άραγε το "έντεχνο" (όπως το ονομάζουν οι διάφοροι αγράμματοι); Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να το αποκαλείς "μαγαζί" και "αντιπροσωπεία"; Μήπως το μπέρδεψες με τα μαγαζιά που δουλεύεις;



    Δεν έχω τίποτα μαζί σου προσωπικά, όμως, κάποιος πρέπει να σου πει, ότι, θέλεις δε θέλεις, είσαι παράδειγμα για πολλούς πιτσιρικάδες, οπότε πρέπει να σκέφτεσαι πριν να μιλήσεις.



    Παρεπιπτόντως, μήπως θυμάσαι μια συναυλία που δώσαμε με τον Χάρη στη Λευκωσία το 1996; Τη διοργάνωσε ο Προσφυγικός σύλλογος ΠΑΕΚ Κερύνεια και μάζεψε γύρω στις 10.000 άτομα. Πριν από μας τραγούδησες εσύ. Ένα παιδάκι 17 ετών, σεμνό και μαζεμένο, με υπέροχη φωνή, ντυμένο και κουρεμένο κατ' εικόνα και ομοίωση του Γ. Νταλάρα. Κάποιος ήρθε μ' ένα δίσκο demo και παρακάλεσε να τον ακούσουμε και να βοηθήσουμε αν μπορούμε το Μιχάλη. Είσαι σίγουρος ότι δεν είχες, ούτε έχεις ανάγκη από κανέναν και ότι τα ξέρεις όλα; Και τότε, το βραβείο για την κατηγορία "έντεχνο τραγούδι" γιατί το παρέλαβες στα Αρίων, αφού η "αντιπροσωπεία έκλεισε"; Επειδή σου άρεσε το νάιλον αγαλματάκι;



    Άκουσε λοιπόν φιλαράκο δυο πράγματα και τελειώνω:



    • Πρώτον, μη μιλάς πολύ και απλώς τραγούδα με την όμορφη φωνή σου τα παιδικά σου τραγουδάκια. Είναι αναμφισβήτητα γλυκύτατα και χρήσιμα. Αλλιώς τι θα χόρευε η επτάχρονη κόρη μου στα πάρτι με τις φίλες της;



    • Δεύτερο και σπουδαιότερο: Ξεκαβάλησε το καλάμι, γιατί αν φυσήξει κανένας αέρας και το γυρίσει από οριζοντίως, κάθετα, θα έχεις σοβαρό πρόβλημα. Έχεις πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα μπροστά σου. "Ήσουνα μικρός για τέτοια ανοίγματα". Μάθε να σέβεσαι την πνευματική ζωή του τόπου που σε φιλοξενεί και σου δίνει ψωμί να φας. Τώρα μίσησε με ελεύθερα ή κάτσε και σκέψου."



    Πάνος Κατσιμίχας
    #15474   /   20.07.2008, 11:44   /   Αναφορά
    Είναι πολύ καλός, έχει φοβερή φωνή αλλά γη προσωπικότητά του δεν μου αρέσει. Έχει αρχίσει πολύ να νομίζει ότι είναι θεός.

    Επίσης, τώρα πια έχει γίνει πολύ εμπορικός. Και όλα επαναλαμβάνονται.

    Αλλά του΄λάχιστον η ανακύκλωση κάνει καλό !
    #15737   /   31.07.2008, 01:40
    Σπάνια φωνη?? ας γελάσω μόνο στην Ελλάδα σαν και αυτόν υπάρχουν πόσοι.....

    #15750   /   31.07.2008, 19:27
    ενα παιδακι ειναι που παιζει τον τραγουδιστη!

    #15751   /   31.07.2008, 19:29
    και οσοι τιν νομιζουνε εντεχνο με εροτικους στοιχους να ακουσουν ιοανιδη

    #17172   /   22.11.2008, 08:15
    Δεν Ας αγήσουμε τα καλάμια και τις ομοφυλοφιλικές κουβέντες. Αυτά δεν μας αφορούν. Μουσικά και μόνο κρίνοντας δεν θεωρώ ότι ο Χατζηγιάννης έχει σπάνια φωνή. Φυσικά και δίνει μια δική του νότα κι ένα δικό του στίγμα στην ελληνική μουσική σκηνή και θεωρώ ότι αξίζει να βρίσκεται σε αυτή(εδώ τραγουδάνε άσχετοι κι άσχετοι που θα πρεπε να τους είχαν πετάξει απο 114ο όροφο) αλλά νομίζω...Ό,τι επαναλαμβάνεται. Τα τραγούδια του μου φαίνονται τόσο...Ίδια...Δεν ξέρω...Καλό είναι να ακολουθείς ένα συγκεκριμένο στυλ που σου πάει αλλά και λίγη φαντασία στις μελωδίες είναι αναγκαία

    #17173   /   22.11.2008, 08:17
    Ας αφήσουμε ήθελα να γράψω στης αρχή, αλλά δεν μου βγήκε η έμπνευση

    #17205   /   25.11.2008, 01:34
    Διάβασα παραπάνω το σχόλιο του Lampiris και .... μπορώ να πω ότι συγκινήθηκα !!! Να, λοιπόν, που επιβεβαιώνεται αυτό που έχω γράψει και στο φόρουμ : Από οποιονδήποτε καλλιτέχνη, ακόμη και από έναν τραγουδιστή της εμπορικής ποπ, είναι ενδεχόμενο να υπάρχουν όμορφα και θετικά πράγματα για να πάρουμε .....

    #17224   /   30.11.2008, 09:35   /   Αναφορά
    ειναι πολυ πετυχημενος καλλιτεχνης και μπραβο του σαρωνει καθε φορα τα μουσικα βραβεια και τα τραγουδια του παντα ειναι στην πρωτη γραμμη αλλα παιδια σσυγνωμη που θα πω την αμαρτια μου αλλα δεν του συμπαθω καθολου .....η παρουσια του το ολο συνολο του με εκνευριζει αφανταστα....
    #17290   /   07.12.2008, 21:25
    Συγχαρητήρια για την δημοσίευση, είναι πολύ καλή και σωστή.

    #22080   /   10.03.2011, 01:30   /   Αναφορά
    Τωρα διάβασα το αρθρο.Μπράβο για τη συγγραφή.Οφείλω να σας πω πως ο Χ. είναι πολύ ταλαντούχος αλλά απόψε μάλλον θα προσευχηθώ στο Θεό να τον πείσει να αλλάξει δουλειά και από αύριο να μην ακούσω κανένα τραγούδι του στο σουπερ μαρκετ, ή σε κανα κινητό στο δρόμο.Μιχάλη μας απασχόλησες πολύ.Είσαι μοναδικός λοιπόν κι εσύ.
    #22088   /   10.03.2011, 10:48
    Και η coca cola είναι εμπορική και τη συναντάς παντού,δεν είδα τέτοιο μίσος κάπου όμως...

    ΟΚ,είναι εμπορικός και σαφώς έχει κάνει και κακές επιλογές και έχει τραγουδήσει και "πατάτες",αλλά αυτό δεν αναιρεί πως έχει καλή φωνή.

    Δεν θα την πω σπάνια,αλλά καλή.

    Και αν δεν πίνεις το αναψυκτικό που ανέφερα,νομίζω πως είτε εσύ,είτε μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού της Ελλάδας,ανατρίχιαζε καιρό μετά τον ιουλιο του 2004,ακούγοντας το Χελάκη να λέει για "την πρωτεύουσα της Ελλάδας,τη Λισσαβώνα...

    Ελπίζω να γίνουν κατανοητές οι συγκρίσεις που έκανα για το σχόλιο σου.

    #22081   /   10.03.2011, 01:30   /   Αναφορά
    Τωρα διάβασα το αρθρο.Μπράβο για τη συγγραφή.Οφείλω να σας πω πως ο Χ. είναι πολύ ταλαντούχος αλλά απόψε μάλλον θα προσευχηθώ στο Θεό να τον πείσει να αλλάξει δουλειά και από αύριο να μην ακούσω κανένα τραγούδι του στο σουπερ μαρκετ, ή σε κανα κινητό στο δρόμο.Μιχάλη μας απασχόλησες πολύ.Είσαι μοναδικός λοιπόν κι εσύ.
    #22082   /   10.03.2011, 01:33
    Συγνωμη για τη διπλή αποστολή.Αλλά όχι και σπάνια φωνή.Μάλλον επίμονη...

    #22083   /   10.03.2011, 07:27


    ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

    ΕΚΑΝΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ........







    ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΣ ΘΕΕ . ΕΕΕΕΕΕ ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    #22084   /   10.03.2011, 07:32
    http://www.youtube.com/watch?v=04nqkPWHvQE

    #22118   /   14.03.2011, 08:10
    Οχι και σπανια φωνη παιδια μην τρελαθουμε κιολας ειναι μια καλη φωνη δεν το συζητω αλλα τωρα τελευταια τα κομματια του εχουν γινει πολυ εμπορικα χωρις ουσια κατα την γνωμη μου.