ελληνική μουσική
293 online   ·  202.549 μέλη

αρχική > Μουσικές Αγγελίες > Μουσικοί & συνεργάτες > Πολλαπλές ...ανάγκες!

Ζητούνται άτομα για δημιουργία Rock/Metal μπάντας


επιστροφή στην κατηγορία Πολλαπλές ...ανάγκες!

Ζητούνται άτομα για δημιουργία Rock/Metal μπαντας με αγαπη για δημιουργία δικής μας μουσικής και μερικά cover (μέσω κοινής συμφωνίας),τα οποία θα έχουν χρόνο, υπευθυνότητα και υπομονή γι' αυτό που κάνουμε. Στην ουσία θα μάθουμε να παίζουμε μαζί και θα δοκιμάζουμε συνεχεια. Δεν χρειάζομαι αποκλειστικά έτοιμους μουσικούς με πτυχία αρμονίας και χαρτουρες. Την αγάπη για την μουσική και το πάθος γι' αυτήν τα δείχνεις πάνω στο όργανο και στην αφοσίωση. Όχι με κάποια εντυπα. Μερικές βασικές πληροφορίες για εμένα είναι πως:
Ειμαι 25 χρονών και είμαι αυτοδίδακτος,παίζω ρυθμική και σόλο κιθάρα. Έχω αρκετά να μάθω ακόμα.
Παίζω 5 χρόνια.
Μερικά ακούσματα:Guns n Roses, Led Zepelin, Metallica,Black Sabbath,Iron Maiden,Def Leppard αλλά και Manowar ,Sabaton κ.λπ.
Αυτό που θέλω είναι μια καλή οργάνωση, ώστε κάποια στιγμή να βγούμε έξω να παίξουμε. Και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε θέσεις για festival ,συναυλίες κτλπ. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται, να μου στείλέι στο mail το τηλέφωνό του και το όνομα του, ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε.
Χρειαζομαι (Μια κιθάρα,ντραμς,μπάσο, φωνή).Όποιοι ενδιαφέρεστε αλλά δεν παίζετε ένα από τα παραπάνω όργανα μπορείτε να μου στείλετε στο mail το όνομα σας και τι όργανο παίζετε.Άπλα τα 4 παραπάνω είναι τα βασικά.
Όποτε ένα άτομο καλύπτει μια απο τις θέσεις, θα ανανεώνω την αγγελία με τις θέσεις οι οποίες έχουν μείνει.
Email: Therockers775@gmail.com

Τοποθεσία
Προβολές 38
Λήγει σε 1 ημέρες
αποστολέας JCash

Σας ενδιαφέρει η αγγελία;
Eπικοινωνήστε με το μέλος JCash αφού συνδεθείτε


Μοιράσου το!