ελληνική μουσική
234 online   ·  203.472 μέλη

αρχική > Μουσικές Αγγελίες > Μαθήματα Μουσικής & Χορού > Κιθάρα

Ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας, Εύοσμος


επιστροφή στην κατηγορία Κιθάρα

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα ηλεκτρικής ,ακουστικής και κλασικής κιθάρας για αρχάριους και προχωρημένους μαθητές από έμπειρο καθηγητή.Eμφαση στην διαπροσωπική επαφή καθηγητή -μαθητή , εμψύχωση και ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης για το ξεπέρασμα των εμποδίων.Εστίαση στην δημιουργικότητας και την εμπέδωση της γνώσης .
. Διδάσκονται διαστήματα, κλίμακες(scales ,modes ), συγχορδίες, ρυθμοί , αρμονία, τεχνικές, αυτοσχεδιασμός, εναρμόνιση και ενορχήστρωση μικρών συνόλων , ανάλυση τραγουδιών.
Για τους νεαρούς μαθητές της σχολικής ηλικίας διδάσκονται τραγούδια από το παιδικό τραγούδι και για τους μεγαλύτερους αξιοποιείται η μέθοδος του Berklee παράλληλα με σημειώσεις και ρεπερτόριο από την rock, blues και jazz μουσική σκηνή.Προσωπικές σημειώσεις πάνω στα θεμελιώδη πεδία των διαστημάτων ,των κλιμάκων και των αρμονικών σειρών . Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα εκμάθησης λαϊκής κιθάρας για μαθητές που θέλουν να ασχοληθούν αποκλειστικά με την λαϊκή και έντεχνη ελληνική μουσική.
Δίνεται έμφαση στην δημιουργικότητα με κατεύθυνση να αποκτήσει ο μαθητής το προσωπικό του στυλ έτσι ώστε να είναι σε θέση να αυτοσχεδιάσει και να συνθέσει.
Κατάλληλη αξιοποίηση του διαδικτύου και ευελιξία στην εκμάθηση. Το μάθημα μπορεί να γίνει είτε στον χώρο μου ή στον χώρο του μαθητή ή και μέσω Skype σε όλο τον κόσμο .
Μπορείτε μέσω του καναλιού μου στο youtube να ακούσετε και να δείτε την δουλειά μου πάνω σε διασκευές αλλά και προσωπικές συνθέσεις, μουσικά θέματα και αυτοσχεδιασμούς.
Συζητήσιμη η τιμή και οι ώρες ...

https://www.youtube.com/watch?v=xN9vABDsIe4
https://www.youtube.com/watch?v=H42vNFGPQtY
https://www.youtube.com/watch?v=OUVzv1uknlo

Αντώνης Στανιτσόπουλος
επικοινωνία 6937423318 mail : stanits@gmail.com

Τιμή: 14.00 ευρώ
Τοποθεσία
Προβολές 7
Λήγει σε 12 ημέρες
αποστολέας stanits

Σας ενδιαφέρει η αγγελία;
Eπικοινωνήστε με το μέλος stanits αφού συνδεθείτε


Μοιράσου το!