ελληνική μουσική
348 online   ·  205.091 μέλη
αρχική > Μουσικές Αγγελίες > Μαθήματα Μουσικής & Χορού > Κιθάρα

Μάθετε χωρίς να αφήσετε το σπίτι σας!


επιστροφή στην κατηγορία Κιθάρα

Online μαθήματα κιθάρας για μαθητές όλων των επιπέδων.

Διαδικτυακά μαθήματα μουσικής σε πραγματικό χρόνο για μαθητές όλων των επιπέδων, είτε είναι ένας αρχάριος είτε ένας επιδέξιος κιθαρίστας που ψάχνει για γνώση!

Κάνουμε μαζί την εμπειρία του διαδικτυακού μαθήματος τόσο διασκεδαστική και παραγωγική όσο και τα ιδιαίτερα μαθήματα από κοντά , μείον το χρόνο οδήγησης!

Με χρόνια εμπειρίας διδάσκοντας τους μαθητές όλων των ηλικιών και επίπεδων πώς να παίξουν την κιθάρα.

Τα online μαθήματα κιθάρας διαθέτουν την ίδια μαθησιακή εμπειρία με τα μαθήματα μουσικής στο σπίτι. Είτε είστε ένας αρχάριος, είτε ένας πιο έμπειρος κιθαρίστας, τα Online Μαθήματα Κιθάρας θα ανεβάσουν το παίξιμό σας στο επόμενο επίπεδο!

Τα μαθήματα για αρχάριους θα επικεντρωθούν στη γρήγορη εκμάθηση ακόρντων, στο ρυθμό και στην εκτέλεση τραγουδιών. Δίνοντας παράλληλα τα εφόδια για το μουσικό ταξίδι.

Εκείνοι που βρίσκονται ήδη σε ένα ενδιάμεσο επίπεδο δεξιοτήτων μπορούν ακόμη και να ζητήσουν έναν τομέα σπουδών, όπως την εκμάθηση της ταστιέρας, των κλιμάκων ή του αυτοσχεδιασμού. Ακόμη και μουσική Θεωρία ή Ear Τraining.

Η μάθηση στο διαδίκτυο είναι ένας απίστευτα βολικός τρόπος από το να εντυπώσετε τα βασικά της κιθάρας ως και να πετύχετε τα πιο προχωρημένα σόλο, όλα από την άνεση του υπολογιστή σας. Χρησιμοποιώντας ένα laptop, tablet ή smartphone, μπορείτε να κάνετε τα μαθήματα σας κυριολεκτικά οπουδήποτε.

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτή τη συναρπαστική επιλογή και θα θέλατε να προγραμματίσετε ένα online μάθημα, επικοινωνήστε εδώ:


+30 6976 735 595


andrekachri@gmail.com


andrekachri.com


https://www.facebook.com/musiclessonsguitar/


https://lessons.andrekachri.com/

Τιμή: 1.00 ευρώ
Σχετικό link https://lessons.andrekachri.com/?page_id=1001
Τοποθεσία
Προβολές 10
Λήγει σε 15 ημέρες
αποστολέας andrekachri

Σας ενδιαφέρει η αγγελία;
Eπικοινωνήστε με το μέλος andrekachri αφού συνδεθείτε


Μοιράσου το!