ελληνική μουσική
342 online   ·  205.871 μέλη
αρχική > Μουσικές Αγγελίες > Μουσικοί & συνεργάτες > Τραγουδιστές / τριες

Ερασιτέχνιδα ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ για Heavy Rock ψάχνουν οι Once Upon A Week (OUAW)


επιστροφή στην κατηγορία Τραγουδιστές / τριες

Ψάχνουμε Ερασιτέχνιδα ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ για πρώτα και δεύτερα φωνητικά που να ταιριάξει μαζί μας και να περάσουμε όμορφα διασκεδάζοντας και παίζοντας σε πρόβες και ζωντανά. Η εμπειρία δεν είναι τόσο το ζητούμενο, όσο η σωστή φωνή, η αυθόρμητη συμμετοχή, η πηγαία ικανότητα για δεύτερες, η θετική στάση για πρόοδο και το ταίριασμα στο ύφος και την φιλοσοφία του group.

Είμαστε οι Once Upon A Week (OUAW), ένα έμπειρο ερασιτεχνικό σχήμα που έχει κλείσει ήδη μία 15-ετία ύπαρξης, εστιάζοντας στην διασκέδαση, την έκφραση και την δημιουργικότητα μέσα από την ζωντανή μουσική. Το group αποτελείται από 2 κιθάρες, ενίοτε πλήκτρα, μπάσο, drums, πρώτα και δεύτερα φωνητικά και βρίσκουμε κοινό χρόνο να συναντιόμαστε τακτικά μία φορά την εβδομάδα για πρόβα και διασκέδαση. Όταν έχουμε αρκετό υλικό και διάθεση, κλείνουμε κάποιο χώρο και μαζευόμαστε για μία συναυλία, ή κάνουμε πάρτυ. Το concept είναι απλό και με έμφαση στην διασκέδαση. Δεν περιμένουμε να βιοποριστούμε από το σχήμα μας. Μας ενδιαφέρει καθαρά η έκφραση μας μέσω της μουσικής και η συλλογική δημιουργία μέσω του group.

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο ΥΤ για να δείτε αν ταιριάζετε στο γενικό ύφος και το επίπεδο του γκρουπ : http://www.youtube.com/user/OnceUponAWeek

Το ρεπερτόριο του group εστιάζεται στο μοντέρνο Alternative και Heavy Rock, με έμφαση σε πρόσφατα κομμάτια, χωρίς να αποκλείει οτιδήποτε κεντρίζει το ενδιαφέρον και την δημιουργικότητα των μελών του. Έχουμε δέσει εκτεταμένο ρεπερτόριο, που περιλαμβάνει συγκροτήματα όπως οι Anouk, Archive, Royal Blood, Garbage, Guano Apes, Muse, Τhe Εditors, Foo Fighters, Alanis Morissette, The Killers, The Black Keys, Pearl Jam, Shinedown, 30 Seconds To Mars, δείτε ακόμα περισσότερα στην σελίδα μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Once-Upon-A-Week-OUAW/1548023675424463

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνo, το email, ή μέσω Facebook,
Φιλικά, Αδριανός (6944603618) adrianos@onceuponaweek.info
Once Upon A Week

Σχετικό link www.youtube.com/user/OnceUponAWeek
Τοποθεσία
Προβολές 32
Λήγει σε 20 ημέρες
αποστολέας adr1anos

Σας ενδιαφέρει η αγγελία;
Eπικοινωνήστε με το μέλος adr1anos αφού συνδεθείτε


Μοιράσου το!

Αυτά τα διάβασες;