0
ελληνική μουσική
online 81·183.762 μέλη
δραστηριότητα
αρχική > Μέλη

AggelikiKarayorgou

φωτογραφίες

level

Περαστική Νότα
1 Χρυσές Νότες / μέλος από 7 Νοέ 2010 / εθεάθη στις 30 Ιούν 2016, 15:17

περιοχή

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

ενασχόληση

καθηγητρια μονωδιας

φύλο

γυναίκα

ενδιαφέροντα

σύνθεση τραγουδιών, μεταφράσεις, γιόγκα, παρασκευή φυσικών καλλυντικών

Vita

               Βιογραφικό σημείωμα
 
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τ.Ε.Ι. Λάρισας στο τμήμα Τουριστικών Επιχ/σεων. Παράλληλα έκανε τις πρώτες συνεργασίες της με μουσικά σχήματα της πόλης τραγουδώντας έντεχνο, ροκ μπαλάντες, λαϊκό και ρεμπέτικο. Το 1991 ξεκινά τις σπουδές της στο Μακεδονικό Ωδείο Θες/νίκης. Πήρε το δίπλωμα της μονωδίας από την τάξη της Β. Ποζίδου, και το πτυχίο της φούγκας από την τάξη του Θ. Γκρούνη. Παρακολούθησε μαθήματα πιάνου με τη Χ. Αγγελοπούλου και βυζαντινής μουσικής με το Γ. Πάρτογλου. Το 2010 πήρε το δίπλωμα της μελοδραματικής από την τάξη του  Α. Τσάνταλου.
Παρακολούθησε για έξι συνεχόμενα έτη σεμινάρια κλασικού τραγουδιού και μελοδραματικής τέχνης με το ρουμάνο βαρύτονο Dan Iordachescu, το 1994 το Πανελλήνιο Μουσικοπαιδαγωγικό σεμινάριο Kodaly,  το 1999 το ετήσιο σεμινάριο μουσικοπαιδαγωγικής επιμόρφωσης για δασκάλους με τη Fides Schoener και σειρά άλλων σεμιναρίων ως το 2008 (Α. Πόρτικα, Ζ. Τερζάκης, Χ. Νούλης κ.α.)
Έλαβε μέρος σε εκδηλώσεις στα πλαίσια διοργανώσεων καλλιτεχνικών δρώμενων (Βαλκανική Πλατεία, Μερκούρεια, Ρεσιτάλ νέων καλλιτεχνών Δήμου Θεσσαλονίκης, Ρεσιτάλ Δημοτικών Ωδείων Νεάπολης, Συκεών, Θεατρικού Εργαστηρίου «ΘΕΣΠΙΣ», Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Μπουλούση.)
Συμμετείχε το 1998 σε Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Όπερας (AS.LI.CO.), και στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Τραγουδιού «ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ» (Β΄ Βραβείο).
Διδάσκει τις τάξεις μονωδίας στο Δημοτικό Ωδείο Νεάπολης-Συκεών και θεατρικό τραγούδι στο Θεατρικό Εργαστήρι «ΘΕΣΠΙΣ». Από το 2011 είναι μέλος του μουσικού σχήματος TALE E QUALE.

φιλοι (1)