ελληνική μουσική
372 online   ·  204.187 μέλη

Bon Jovi Livin on a prayer...και Ελλάδα

Stamos_BJ
Βασική Νότα
Chat
14.06.2007, 22:42
Το συκρότημα των Bon Jovi είναι αναμφισβήτητα ένα απ'τα πιο εμπορικά και πετυχημένα συκροτήματα στον πλανήτη καθώς οι αριθμοί μιλάνε απο μόνοι τους...120 εκατομμύρια δίσκοι,3.000 live εμφανίσεις και χιλιάδες fans ανα τον κόσμο.Livin on a prayer,you give love a bad name είναι κάποιες απ τις μεγάλες επιτυχίες τους.Όπως ανέφερα προηγουμένως έχουν τραγουδήσει live σε περισσότερες απο 3.000 εμφανίσεις σε πολλές χώρες της Ευρώπης,της Αμερικής,της Ασίας...όχι όμως στην Eλλάδα μας.Θα θέλατε να τους δείτε live εδώ?

It's my life,and it's now or never,and i'm gonna live forever!!!
#1   
kontras
Βασική Νότα
Chat
15.06.2007, 09:05
Αν και δεν είμαι φανατικός φαν τέτοιων συγκροτημάτων, πρέπει να ομολογήσω ότι έχουν ξεσηκωτικά κομμάτια.
Αυτό που παρατήρησα σχετικά πρόσφατα και καθώς μεγάλωνα (γκχμ γκχμ) είναι ότι παρά το γεγονός ότι τέτοια συγκροτήματα (Bon Jovi, Mr Big, Bonfire κλπ κλπ) στα αυτιά μου ακούγονταν πάντα λίγο...ελαφριά, οι μουσικοί σαν μονάδες είναι εξαιρετικοί όπως ο Sambora ή ο Gilbert.
Θα θελα να τους δω για την ιστορία, έτσι επειδή χορέψαμε κι ένα I ll be there for you όταν είμασταν στο γυμνάσιο με την κοπέλα που μας άρεσε τότε
#2   
CHE
Βετεράνος
Chat
15.06.2007, 11:55
Οι Bon Jovi άνετα θα γέμιζαν οποιονδήποτε χώρο στην Ελλάδα. Είναι συγκρότημα με πολλές επιτυχίες και αρκετές φορές στο παρελθόν έλεγα ότι είναι κρίμα που δεν έρχονταν και στη χώρα μας.
Πρόσφατα, όμως, αναζητώντας live εκτελέσεις Rock τραγουδιών από διάφορα συγκροτήματα βρήκα και αρκετά live των Bon Jovi. Δυστυχώς, η απογοήτευσή μου ήταν μεγάλη.
Φταίει η ηχογράφηση, φταίει κάτι άλλο δεν ξέρω, αλλά τα φωνητικά ήταν χάλια κι επιπλέον οι ζωντανές εκτελέσεις δεν είχαν καμία απολύτως ευχάριστη έκπληξη (π.χ. κάποιο εκτεταμένο σόλο). Όλα τα κομμάτια (και μάλιστα τα πιο εμπορικά) παιζόντουσαν όπως στη studio εκτέλεση χωρίς κανένα ξεσηκωτικό στοιχείο και μάλιστα ο ήχος δεν ήταν και τόσο καλός (τα keyboards ήταν πιο τονισμένα από το κανονικό ενώ οι κιθάρες ήταν ‘‘άχρωμες’’).
Γενικά, δεν μου άρεσε ούτε μία live εκτέλεση των Bon Jovi. Ελπίζω, απλά, να ήταν κακή η ηχογράφηση (για τα φάλτσα, όμως, του Bon Jovi σίγουρα δεν φταίει η ηχογράφηση).
#3   
kontras
Βασική Νότα
Chat
15.06.2007, 13:33
Πολύ λυπηρό αυτό που λες... Φανταζόμουν ότι με την εμπειρία που έχει ένα τέτοιο γκρουπ, θα φρόντιζαν τουλάχιστον τις εμφανίσεις τους... Κρίμα
#4