ελληνική μουσική
342 online   ·  206.002 μέλη

Προσφορά από σχολή Πληροφορικής ECDL για τα μέλη του MusicHeaven

AR-ON
Φθασμένος
Chat
09.07.2007, 18:46
Η Σχολή Πληροφορικής ΑΛΦΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ στο Αιγάλεω (Αγίου Σπυρίδωνος & Ζωσιμάδων, 100 μ. από ΤΕΙ Αθήνας, www.alfakatartisi.gr), για όσα μέλη του MusicHeaven επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα Πληροφορικής για την απόκτηση της Πιστοποίησης ECDL, προσφέρει δωρεάν την κάρτα δεξιοτήτων ECDL, η οποία απαιτείται για να συμμετέχουν στις εξετάσεις (κανονικά κοστίζει 70€).

Η προσφορά αφορά τα μέλη που θα εγγραφούν σε πρόγραμμα εκπαίδευσης για τις 7 ενότητες του ECDL CORE: Θεωρία, Windows, Word, Excel, Access, PowerPoint, Internet.

Για όσους ήδη έχουν την Πιστοποίηση ECDL Core και ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε πρόγραμμα εκπαίδευσης για τις 4 ενότητες του ECDL EXPERT (Word Advanced, Excel Advanced, Access Advanced, PowerPoint Advanced), προσφέρεται δωρεάν η αντίστοιχου κόστους (70€) κάρτα δεξιοτήτων προχωρημένου επιπέδου ECDL EXPERT.

Τέλος, προσφέρεται έκπτωση 70€ σε όσους εγγραφούν σε πρόγραμμα εκπαίδευσης ECDL CAD (σχεδίαση σε Autocad), ECDL ImageMaker (επεξεργασία εικόνας σε Photoshop), ECDL WebStarter (σχεδίαση ιστοσελίδων σε FrontPage), με την προϋπόθεση ότι θα συμμετέχουν στις εξετάσεις για την απόκτηση των παραπάνω αντίστοιχων πιστοποιήσεων.

Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν ΚΑΙ αθροιστικά (π.χ. αν κάποιος παρακολουθήσει αριθμό ν από τα παραπάνω εκπαιδευτικά προγράμματα, θα έχει έκπτωση ν x 70€). Επίσης, εκμεταλλευόμενος κάποιος την παραπάνω προσφορά, ΔΕΝ χάνει την οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ισχύει γενικότερα (π.χ. έκπτωση σε φοιτητές, άνεργους, αδέλφια, κλπ.).

ΠΡΟΣΟΧΗ: για να κατοχυρωθεί η προσφορά και να διαπιστωθεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι μέλος του MusicHeaven, πρέπει απαραιτήτως πριν την εγγραφή του σε κάποιο από τα παραπάνω προγράμματα, να επικοινωνήσει με το μέλος AR-ON, στέλνοντας προσωπικό μήνυμα PM.
#1   


Αυτά τα διάβασες;