ελληνική μουσική
469 online   ·  205.662 μέλη

Mυστικές εικόνες απ το google earth

SOPHIA-MX-4EVER
Σολίστ
Chat
09.08.2007, 02:14
take a look
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : SOPHIA-MX-4EVER στις 09-08-2007 02:22 ]


#1   
StavmanR
MusicHeaven Guru
Chat
09.08.2007, 17:35
Ενδιαφέρον το βίντεο Σοφία. Σε πολλές περιπτώσεις αναφέρονται σχήματα και παραστάσεις που έχουν απασχολήσει την διεθνή επιστημονική κοινότητα, όπως παραστάσεις του Περού και άλλων χωρών ιδιαίτερα της λατινικής Αμερικής. Πριν προλάβει κάποιος να ερμηνεύσει τα παραπάνω, καλό είναι να τονίσουμε ότι τα κουίζ σε στυλ "τανγκραμ" όπως το τελευταίο μέρος του βίντεο, δεν είναι δυνατό να τα πάρουμε σοβαρά, καθώς πρόκειται για παιχνίδι κοπτοραπτικής. Η γήινη επιφάνεια, διαθέτει όλων των ειδών τα σχήματα και απίθανους συνδυασμούς, που αν πει κανείς να παίξει μαζί τους, μπορεί κάλλιστα να κλειστεί σε ένα δωμάτιο και να υποδυθεί τον ισοβίτη.

Με όλο το σεβασμό Σοφία, οι παραπάνω εικόνες για ποιο λόγο χαρακτηρίστηκαν μυστικές; Δεν έχουν πρόσβαση όλοι σε αυτές; Για να σε προλάβω πριν προκύψει οποιαδήποτε παρεξήγηση, η ερώτησή μου είναι καλόπιστη, καθώς δεν γνωρίζω αν όντως είναι μυστικές ή άν τις χαρακτήρισες για κάποιο λόγο έτσι. Όπως και να έχει, πάντως, βλέπω το Λιακόπουλο να σου ζητά πνευματικά δικαιώματα...
#2   
SOPHIA-MX-4EVER
Σολίστ
Chat
09.08.2007, 19:25
στην αρχη του βιντεο - το οποιο δεν εφτιαξα εγω
(για οσους αντιλαμβανονται τα αγγλικα)
γραφει ¨secret pictures" ...
οποτε διατυπωσε αλλου το πολυ ουσιωδες σου ερωτημα......
#3   
StavmanR
MusicHeaven Guru
Chat
09.08.2007, 20:29
Εφόσον το επιθυμήσω θα διατυπώσω ανάλογα ερωτήματα σε κάθε πιθανή πηγή. Η χρήση της προστακτικής είναι άτοπη και άστοχη. Επίσης αν αυτό που διακρίνω είναι ειρωνεία, θεωρώ ότι η επιθετική σου στάση είναι αδικαιολόγητη, καθώς δεν σε κατηγόρησε κανείς για τίποτα, ούτε και άφησα κάποια υπονοούμενα για το πρόσωπό σου.

Ώρες ώρες αδυνατώ να κατανοήσω πολλά πράγματα...
#4   


Αυτά τα διάβασες;