ελληνική μουσική
347 online   ·  203.737 μέλη

Μίλα Μου Γι' Αγάπη

jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
22.05.2004, 23:12
* Μίλα μου για αγάπη *
Νίκος Ζιώγαλας
Γιώργος Αλουπογιάννης * Δημήτρης Κοργιαλάς


Ζιώγαλας – Αλουπογιάννης – Κοργιαλάς: η δυναμική ‘τριανδρία’ που έκανε την έκπληξη τον φετινό χειμώνα. Οι τρεις τραγουδοποιοί ένωσαν τις δυνάμεις τους, φτιάχνοντας ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα και απογείωσαν τη διασκέδαση στο ‘Συρμό’, κάνοντας τα Δευτερότριτα να μοιάζουν με Παρασκευοσάββατα από την προσέλευση του κόσμου.

Μίλα μου για αγάπη: ένα CD single με τρία καινούρια τραγούδια που ‘δοκιμάστηκαν’, πριν δισκογραφηθούν, στις ζωντανές εμφανίσεις στο ‘Συρμό’. Σύγχρονος ήχος σε τραγούδια που ακολούθησαν την παλιά δοκιμασμένη συνταγή δηλαδή, ηχογραφήθηκαν αφού πρώτα κέρδισαν την θερμή αποδοχή του κοινού.

Το CD single περιλαμβάνει 5 tracks:

- «Μίλα μου για αγάπη» - καινούριο χορευτικό, κεφάτο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα που ερμηνεύουν και οι τρεις μαζί.
- «Μίλα μου για αγάπη» remix – μπορεί ένα ρυθμικό κομμάτι να γίνει ακόμη πιο ρυθμικό; Ναι, όταν το μιξάρισμα κάνει ο ντράμερ Παναγιώτης Σαρδέλης.
- «Σ’ αυτή την άκρη» - υπέροχη καινούρια μπαλάντα του Νίκου Ζιώγαλα που ερμηνεύει ο ίδιος.
- «Επικίνδυνη ματιά» για μια ριψοκίνδυνη σχέση μιλά το καινούριο τραγούδι του Γιώργου Αλουπογιάννη που ερμηνεύει ο ίδιος.
- «Θα σου φανερωθώ» - ο Δημήτρης Κοργιαλάς διασκευάζει και ερμηνεύει τη γνωστή επιτυχία του Νίκου Ζιώγαλα, στην πιο ηλεκτρονική της μορφή.

Οι κοινές τους εμφανίσεις θα συνεχιστούν με καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα (το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα).[ Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: jorge on 22-05-2004 23:13 ]
#1