ελληνική μουσική
261 online   ·  205.999 μέλη

Blog και Petition για AC/DC στην Ελλάδα

KonManwe
Περαστική Νότα
Chat
24.10.2007, 15:56
www.acdcingreece.blogspot.com

Μετά το περσινό πολύ καλό συναυλιακό καλοκαίρι και το ακόμα επίσης πολύ καλό φέτος όλοι περιμένουμε τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε.Σε όλους εμάς τους συναυλιαζόμενους το πρώτο πράγμα που ξεπηδά στο μυαλό και την καρδιά μας είναι οι μοναδικοί AC/DC!!!
Πόσες φορές σας έχουν πει φίλοι σας "Θα ζήσουν μέχρι του χρόνου για να τα ξαναπουμε όλα αυτά;", "Τι γαμάτα θα ήταν να έρθουν οι ΑC/DC και να μην ξέρουμε που να τους χωρέσουμε αυτούς και τα κανόνια τους!!!"

Για όλους μας θα είναι η απόλυτη συναυλία που την περιμένουμε εδώ και χρόνια, άλλοι λιγότερα και άλλοι πιο πολλά!Ήρθε η ώρα λοιπόν να το παλέψουμε και εμείς οι ίδιοι λοιπόν με ότι τρόπο μπορούμε.Θα κάνουμε ότι μπορούμε,θα φωνάξουμε, θα γκρινιάξουμε, θα παρακαλέσουμε, θα τσακωθούμε, θα μαζέψουμε υπογραφές, θα τυπώσουμε μπλουζάκια, με δυο λόγια θα πουλήσουμε τις ψυχές μας , για να δημιούργησουμε αίσθηση και περιμένουμε εσάς να για να δημιουργήσουμε ένα πολύ high voltage κίνημα!!

Οπότε περιμένουμε συμπαράσταση στην προσπάθεια από όλους εσάς τους παλιο-ροκάδες, τους ποζεράδες,τα μέταλλα.τα πανκιά και όλους τους άλλους.Γιατί στην τελική όλος αυτός ο αγώνας γίνεται ..... For Those About To Rock ,I Salute you !!!
Φιλικά και αγωνιστικά,
Manwλ

www.acdcingreece.blogspot.com
#1   


Αυτά τα διάβασες;