ελληνική μουσική
238 online   ·  202.069 μέλη

Alesis στην Ελλάδα

Ares
Περαστική Νότα
Chat
15.11.2007, 17:05
Αναζητώ αντιπρόσωπο της εταιρίας Alesis στην Ελλάδα. Ο λόγος είναι οτι ενδιαφέρμαι να δοκιμάσω το Fusion HD8 απο την alesis.
Έχω ακούσει αρκέτα καλά λόγια, αλλα και πάρα πολλά αρνητικά. Το καλό ειναι οτι τα αρνητίκα αφορούν κάποια bugs και κάποια αλλά προβλήματα όσων αναφορά τη σωστή λειτουργία του synth, αλλα όχι την ποιότητα του ήχου του και το εύρος των δυνατοτήτων του. Τα bugs αύτα φαινετε οτι εξαφανιστικαν με το τελευταιο update της εταιριας (OS 1.24).
Αν κάποιος γνωρίζει καποιο αντιπροσωπο της Alesis στην Ελλάδα ή οποιοδήποτε άλλο καταστημα στο οποίο είδε το Fusion, θα με βοηθούσε πολυ αν μου έλεγε που και πότε. To tony's keyoards ειχε κάποτε το Fusion 6HD άλλα όχι πια και απο ότι φαίνετε δεν πρόκειται να το φέρει στο εγγύς μέλλον.
Οποιαδήποτε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη, είτε για τους αντιπροσώπους της Alesis, είτε την αποψή του για το Fusion 8HD αν το έχει ακούσει - δοκιμάσει.

p.s μάλλον η Alesis δεν εχει επενδύσει στη χώρα μας, λογικο απο τη μία, άδικο απο την άλλη...
#1   
Laihogr
Περαστική Νότα
Chat
15.11.2007, 17:24
Το μουσικόραμα http://www.musicorama.gr/eshop/index.php έχει alesis.Τώρα για άλλα καταστήματα δεν ξέρω...
#2   
noizreduction
Βετεράνος
Chat
15.11.2007, 22:35
Alesis θα βρεις στον Διαμαντοπουλο ( Αθηνα ).


Προσωπικη αποψη:

Το οργανο αυτο εχει κακοδιαφημιστει. Βγηκε πανω στη βιασυνη της Alesis να χτυπησει την αγορα. Παρολαυτα, η εταιρια δεν το αφησε στη τυχη του και τοσο μεσω updates, οσο και με την "ατυπη" υποστηριξη της στα ερασιτεχνικα forum που δημιουργηθηκαν απο τους κατοχους του, κανει καλη δουλεια.

Πολλοι ειπαν πως ειναι ενα μικρο OASYS. Σιγουρα το κλαβιε του ειναι παρα πολυ καλο και το design του σκοτωνει. Εαν υποθεσω πως η Alesis μας εχει δωσει καλα μηχανηματα σε PA και Studio εξοπλισμο, τοτε ειναι μια καλη αγορα.
#3