ελληνική μουσική
339 online   ·  204.774 μέλη

Λέξεις που χρησιμοποιούν οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ

tintalle
Περαστική Νότα
Chat
18.07.2004, 03:00
Καλά
Αυτή τη λέξη την χρησιμοποιούν για να τελειώσουν μία συζήτηση, όταν νιώθουν ότι έχουν δίκιο και πρέπει να σκάσεις. Ποτέ μην χρησιμοποιήσεις την λέξη "Καλά" για να περιγράψεις πως είναι μία γυναίκα - αυτό θα σε οδηγήσει σε μία τέτοια συζήτηση.

5 Λεπτά
Αυτό είναι μισή ώρα. Είναι ισοδύναμο με τον χρόνο που θα διαρκέσει ο αγώνας ποδοσφαίρου πριν βγάλεις έξω τα σκουπίδια, άρα είναι δίκαιο.

Τίποτα
Αυτή σημαίνει "Κάτι", και θα πρέπει να κάτσεις προσοχή. Το "Τίποτα" συνήθως χρησιμοποιείται για να περιγράψει το συναίσθημα της, όταν θέλει να σε αναστατώσει. Το "Τίποτα" επίσης αρχικοποιεί μία συζήτηση που θα διαρκέσει "5 Λεπτά" και θα λήξει με "Καλά".

Προχώρα (Με σηκωμένα φρύδια!!)
Αυτή είναι πρόκληση. Αυτή που κάνει μία γυναίκα όταν δεν έχει "Τίποτα" και που θα καταλήξει στην λέξη "Καλά".

Προχώρα (Με κανονικά φρύδια!!)
Αυτή σημαίνει "Εγκαταλείπω" ή "Κάνε ότι θες, γιατί δεν με ενδιαφέρει". Θα πάρεις μία "Προχώρα (Με σηκωμένα φρύδια)" σε λίγα λεπτά, επακολωθούμενα με "Τίποτα", "Καλά" και θα σου μιλήσει σε "5 Λεπτά" που θα ηρεμήσει.

Δυνατός Αναστεναγμός
Στην πραγματικότητα αυτή δεν είναι λέξη, αλλά είναι μία πρόταση χωρίς λέξεις που συχνά παρεξηγούν οι άνδρες. Ένας "Δυνατός Αναστεναγμός" σημαίνει ότι σκέφτεται πως είσαι ηλίθιος εκείνη την στιγμή και αναρωτιέται γιατί χάνει τον καιρό της με το να κάθεται και να συζητάει μαζί σου για το "Τίποτα".

Ελαφρύς Αναστεναγμός
Και πάλι δεν πρόκειται περί λέξης, αλλά μιας πρότασης χωρίς λέξεις. Ο "Ελαφρύς Αναστεναγμός" σημαίνει ότι είναι ευχαριστημένη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην κινηθείς ή ανασάνεις και θα παραμείνει ευχαριστημένη.

Εντάξει
Αυτή είναι μία πολύ επικίνδυνη πρόταση που μπορεί να κάνει μία γυναίκα σε έναν άνδρα. "Εντάξει" σημαίνει ότι θα σκεφτεί πολύ ώρα και αρκετά σκληρά πριν σου ανταποδώσει ότι της έκανες. Το "Εντάξει" συνήθως χρησιμοποιείται με το "Καλά" σε συνδυασμό με "Σηκωμένα φρύδια".

Προχώρα!!
Κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον, θα μπεις σε μεγάλο μπελά.

Παρακαλώ, πες
Αυτή δεν είναι πρόταση αλλά προσφορά. Η γυναίκα σου δίνει την ευκαιρία να πεις οποιαδήποτε δικαιολογία έχεις, γιατί έκανες αυτό που έκανες. Έχεις μία δίκαιη ευκαιρία με την αλήθεια, για αυτό πρόσεχε και δεν θα λάβεις την λέξη "Εντάξει".

Ευχαριστώ
Η γυναίκα σε ευχαριστεί. Μην λιποθυμήσεις. Απλά πες παρακαλώ.

Ευχαριστώ πολύ
Αυτή είναι τελείως διαφορετική από την "Ευχαριστώ". Μία γυναίκα θα πει "Ευχαριστώ πολύ" όταν θα θυμώσει πραγματικά με την συμεριφορά σου. Σημαίνει ότι την πρόσβαλες με κάποιο τρόπο και θα επακολουθήσει "Βαρύς Αναστεναγμός". Πρόσεχε μην ρωτήσεις τι έγινε γιατί θα σου πει μόνο "Τίποτα".


#1   
Orfeus
Μουσικοπαραδεισένιος
Chat
18.07.2004, 14:08
Αααααα........
#2   
Haroulinda
Σολίστ
Chat
19.07.2004, 13:51
Τώρα παραμορφωθήκατε... Μάθατε και τα πιό βαθιά μυστικά της γυναίκας!


Μου α χα χα χα...#3   
joan
Συγχορδία Μινόρε
Chat
19.07.2004, 15:45
Quote:

Το μέλος Haroulinda στις 19-07-2004 στις 13:51 έγραψε:

Τώρα παραμορφωθήκατε... Μάθατε και τα πιό βαθιά μυστικά της γυναίκας!


Μου α χα χα χα...Τα βαθιά μυστικά της γυναίκας...κανένας άντρας δε θα τα μάθει !!!!!!!!!
Εδώ...παίρνει απλώς ...κάποιες πληροφορίες !!!!!!!!!!!!
#4   
Haroulinda
Σολίστ
Chat
19.07.2004, 16:16
... σιγά μην μαθευτούν... ειρωνικό ήταν... και είναι!
#5   
mariapeny
Περαστική Νότα
Chat
20.07.2004, 15:48
Έχετε δίκιο! Ποτέ δε πρόκειται να τα μάθουν, αφού ξέρουμε καλά να κρατάμε αυτά που θέλουμε για τον εαυτό μας. Έτσι γίνεται και πιο ενδιαφέρουσα η όλη κατάσταση, επειδή ανακαλύπτωντας καθημερινά νέα πράγματα για μας, αποφεύγουν να καταλήξουν να ζουν στην ρουτίνα!
#6   
Haroulinda
Σολίστ
Chat
20.07.2004, 15:50
... κι όμως εγώ πιστεύω ότι καταβάθος όλα είναι τόσο απλά!
#7