ελληνική μουσική
225 online   ·  203.291 μέλη

Νάσος Ματράκας - Hellas as Hell

tranzistoraki
Φθασμένος
Chat
28.04.2008, 21:19

Μετά τον ''Ξανθομάλλη ήλιο''(ΜΒΙ) ο Νάσος Ματράκας επιστρέφει στη δισκογραφία. Προηγήθηκε το φεστιβάλ Θεσ/νίκης 2005. Πρόλαβε'' το επόμενο τρένο'', και να πάλι στο ταξίδι, στην περιπέτεια στο ρίσκο με μιά βαλίτσα όνειρα που λέγαν κι οι παλιοί. Εδώ η βαλίτσα είναι σε συσκευασία CD καί το περιεχόμενο 11 τραγούδια σε στίχους μουσική και ερμηνεία δική του. Υπάρχει και ένα του Τσιτσάνη, ένα μαύρο Blues για τους ξενιτεμένους εντός και εκτός.
Ηellas as Hell, η ανάποδη πλευρά της Ελλάδας, η Ελλάδα σαν κόλαση που όλο και συχνότερα συναντάμε και προσπαθούμε να ξορκίσουμε με τραγούδια.
HELLAS AS HELL η καινούργια δουλειά του Χαλκιδέου τραγουδοποιού κυκλοφορεί απο τον ''ΚΑΘΡΕΦΤΗ''.Στον ''αρχαίο ναό'' του τραγουδιού, ο έρωτας, ο θάνατος, η ελευθερία και τα όνειρα, ψάλλονταν όπως το ''πάτερ ημών''απο τους Χριστιανούς.Τώρα μετά την ''κατάληψη'' του ναού, μόνο σε ''ξωκκλήσια''μπορεις να ακούσεις κάτι, αφού κι ο ''φωτεινός μαστιγωτής'' φαίνεται πως θα αργήσει. HELLAS AS HELL Η καινούργια δισκογραφική δουλειά του Χαλκιδέου τραγουδοποιού Νάσου Ματράκα.

πηγή: www.musicmirror.gr (ακούστε και δείγμα από τρία τραγούδια)


#1