ελληνική μουσική
99 online   ·  202.765 μέλη

Γιώργος Αετόπουλος

Deos
MusicHeaven Guru
Chat
29.05.2008, 01:01

 

O Γιώργος Αετόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα. Από μαθητής γυμνασίου ξεκίνησε να μαθαίνει και να παίζει κιθάρα και από τότε άρχισε να γράφει τα πρώτα του τραγούδια.

Το 1986 κατεβαίνει για σπουδές στην Θεσσαλονίκη και από τον επόμενο χρόνο αρχίζει να εμφανίζεται σε διάφορους χώρους της πόλης. Τελειώνει τις ανώτερες κλασικές-θεωρητικές σπουδές, ενώ ταυτόχρονα ήταν ιδρυτικό μέλος τριών Rock συγκροτημάτων : ΄΄Κράμα΄΄, ΄΄Χρώμα΄΄, ΄΄Αναβράζωντα Δισκία΄΄, με αρκετές διακρίσεις και με live εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις.

Το 2002 κυκλοφορεί ο πρώτος προσωπικός του δίσκος : ΄΄Ο,τι αρχίζει να κυλά΄΄- Universal ,με 14 δικές του δημιουργίες, όπου ξεχώρισαν τραγούδια σαν το "Αχ! Ψυχή" μου και "Ας Ξεχαστώ". Τον επόμενο χρόνο κυκλοφορεί o δίσκος ΄΄Ακουστικές βραδιές in Rock΄΄ - live ηχογράφηση στο Πατατράκ(Μπουρνάζι)-όπου συμμετέχει με ένα τραγούδι του μαζί με Δ.Πουλικάκο, ΄΄Ανοιχτή Θάλασσα΄΄,΄΄ Πράσσειν Άλογα΄΄,κ.αλ. Επίσης συμμετείχε στον και πανελλήνιο διαγωνισμό τραγουδιού που διοργάνωσε το ραδιόφωνο του ΜΥΘΟΥ 93,4 – Θεσσαλονίκη-, με δυο τραγούδια του τα οποία διακριθήκανε και είναι στο CD που κυκλοφόρησε και στον τελευταίο δίσκο των De facto τραγουδώντας ένα τραγούδι μαζί τους.

Τέλος Σεπτέβρη κυκλοφόρησε ο δεύτερος του δίσκος με τίτλο ΄΄Μαύρο Κρασί΄΄ (Legend-impact), με 12 δικά του καινούργια τραγούδια.

Τελευταία εμφανίζεται σε Live μουσικές σκηνές παρέα με το Δημήτρη Βεριώνη και

τη Λίδα Πισπιρή.

 

 

 

Πηγές

www.myspace.com/aetopoulos

www.aetopoulos.com

επισυναπτόμενα: IMG_22601.jpg 
#1   
PashalinaMakia
Φθασμένος
Chat
29.05.2008, 21:12

Το Λύδα δεν γράφεται με υ?????????{#emotions_dlg.tt2}


#2