ελληνική μουσική
250 online   ·  202.761 μέλη

Διακοπές στην Γερμανία!

Haroulinda
Σολίστ
Chat
21.10.2004, 17:18
Λίγο μεγάλο αλλά πολύ ωραίο! Ελπίζω να σας αρέσει:


Μια οικογένεια Άγγλων περνούσε τις καλοκαιρινές διακοπές στη Γερμανία. Κατά τη διάρκεια του περιπάτου τους παρατηρούν ένα χαριτωμένο σπιτάκι που τους φάνηκε κατάλληλο για τις επόμενες διακοπές τους.. Ζήτησαν λοιπόν να βρουν τον ιδιοκτήτη του και έμαθαν ότι είναι ένας παπάς που άνηκε στο διαμαρτυρόμενο δόγμα..Τον βρίσκουν και κλείνουν συμφωνία για τον επόμενο χρόνο. Γυρίζοντας όμως στον τόπο τους ,η κυρία θυμήθηκε ότι δεν είχε δει στο σπιτάκι το W.C(τουαλέτα).Έγραψε λοιπόν το εξής γράμμα:

''Αιδεσιμότατε,

είμαι η κυρία που μερικές μέρες πριν κλείσαμε μια συμφωνία για το σπιτάκι της εξοχής αλλά δεν πρόσεξα αν υπάρχει W.C.Θα ήθελα λοιπόν να με πληροφορήσετε επ'αυτού.''

Όταν ο παπάς έλαβε το γράμμα δεν κατάλαβε τη συντόμευση W.C και πιστεύοντας ότι πρόκειται για ένα εκκλησάκι Αγγλικανών που ονομάζεται Wables Chapel απάντησε:

''Αγαπητή κυρία,

Εξετίμησα την ερώτηση σας και σας πληροφορώ ότι ο τόπος που σας ενδιαφέρει (W.C) βρίσκεται σε απόσταση 12χλμ από το σπίτι, πράγμα λίγο δύσκολο για αυτούς που συνηθίζουν να πηγαίνουν συχνά.

Όποιος δεν έχει τη συνήθεια να παραμένει για πολύ στις διάφορες τελετές ,είναι καλό να φέρει μαζί του και το φαγητό του ώστε να μπορεί να παραμείνει όλη την ημέρα.

Στην τοποθεσία μπορείς να φθάσεις με ποδήλατο ή με τα πόδια,αν πάλι βιάζεσαι πολύ με αυτοκίνητο.Ειναι καλύτερα όμως να πάτε εγκαίρως για να μην διαταράσσετε την ησυχία των άλλων που είναι ήδη μέσα.
Στην αίθουσα έχει θέση για 40 καθιστούς και 100 ορθίους.Υπάρχει ακόμη και κλιματισμός για να αποφεύγονται οι δυσάρεστες οσμές από τη συνάθροιση τόσων ατόμων.Συνίσταται όμως να φτάσετε σύντομα ώστε να βρείτε θέση.
Τα παιδιά κάθονται κοντά στους γονείς τους και όλα μαζί τραγουδούν.

Στην είσοδο σας παραδίδεται ένα χαρτι*και αν δεν φτάνουν τα χαρτιά χρησιμοποιούνται ανά δυο ατομα.Τα φύλλα όμως πρέπει να επιστρέφονται κατά την έξοδο με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για άλλη μια φορά.
Υπάρχουν επίσης μεγάφωνα για τους ήχους,ετσι ώστε να ακούγονται και απ'εξω.

Ο,τι αφήσετε συλλέγεται με σκοπό να διαμοιραστεί στους φτωχούς.

Υπάρχουν επίσης και φωτογράφοι που φωτογραφίζουν τις διάφορες φάσεις για να μπορούν να βλέπουμε όλοι τα πρόσωπα σε μια πράξη τόσο ανθρώπινη.
Είμαι σίγουρος ότι ακόμη και αν η διαδρομή είναι λίγο κουραστική ,στο τέλος θα το απολαύσετε και εσείς και ο σύζυγος σας.

Εις το επανιδείν''

Αιδεσιμότατος Peterson


*Eννοούσε χαρτιά με ψαλμούς..

#1   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
21.10.2004, 20:20

#2   
SteliosG
Φθασμένος
Chat
21.10.2004, 20:45
ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!
#3